bugün
- asrın soygunu7
- fusya semsiyeli yabanci'nın gerçek kimliği38
- tai lung vs gocu22
- guterres ten iki devletli çözüm açıklaması2
- true nickli yazar18
- sözlüğe renk katan yazarlar hangi rengi katıyor20
- kürtler asimile edilmelidir11
- sözlüktekiler kaç yaşında10
- habire1227
- kullanıcı adı değişmiyor2
- analı avratlı sözlük kavgaları8
- teslimiyet4
- 1 gocu'ya 4 kişi dalması7
- manisada okul saldırısı17
- bu ne soğuk amk5
- türkiye medeni bi ülkeyse neden hristiyan yok28
- tuvaletin evin dışında olması6
- kadınların reddedemediği teklifler6
- et döner dürüm9
- sözlükte kavga olacak hissi4
- sarı poşet kudurtması13
- evliliği ayakta tutan güçler13
- karılı kızlı tiktok yerine sözlükte takılan tip4
- gocusuz bir sözlük5
- şemsiyeli olayının gerçek yüzünü açıklıyorum8
- allah'ın yasakladığı cinsel ilişkiler10
- afrikalılar gariban avrupa emperyalist yalanı17
- yanlışlıkla plaj şemsiyesine diklemesine oturmak6
- bir erkek ile yanlışlıkla göz göze gelmek5
- ecevit döneminin kepazeliği5
- krt tv4
- uludağ sözlük adalet sistemi5
- erkek kavgasının çok sıkıcı olması5
- seviyenin bugün yükselmesi için ne yaptın5
- sürekli birilerine cevap yetiştirmek9
- özel den turgutlu saldırısı öğrencilerine telefon2
- türkiye de muhalefet var mı9
- ikizler burcu kadını olmak7
- sözlüğün embesillerle dolu olması4
- kadir inanır'ın kendi ailesine miras birakmaması6
- sivilce için deneyimli yazar tavsiyeleri51
- sözlükten soğumak için fırsat gözleyen yazarlar3
- tas kafa traşlı hırt sorunu12
- götünden tanırım seni7
- sözlüğe renk katan yazarlar7
- erkeklerin bir kızda aradığı kriterler7
- ölümden korkuyor musunuz34
- çok hastayım sözlük6
- introsuyla bizi bizden alan şarkılar5
- kendinden bile sakladığın şey5
6 - 7 aylık çaylaklığımdan sonra sözlüğe girdiğim ilk kelimedir.
suçumu anladım, itiraf edeyim ki diğer genç arkadaşlar aynı hataya düşmesin.
Efenim, aylar önce bazı entellektüel arkadaşlar halen memleketimizde hükümet olan Ak Parti'nin PKK yanlısı olduğunu iddia etmişlerdi.
Ben de kendim hiç bir yorumumu katmadan tamamen son birkaç senenin haber sitelerinde yer alan, CHP vekillerinin ve genel müdürünün PKK ve pkklılar ile ilgili kendi bizzatihi şahsen açıkladıkları beyanlarını burada arka arkaya paylaşmıştım.
Sözlük yönetimi abilerimden özür dilerim. Bazı gizli şeyleri ifşa ettim herhalde diyeceğim ama zaten haberlerden toplamıştım. Alt alta flood yapmış olmak desek, o aralar sözlükte 312 çektim, 31 çektin, 31 çektik benzeri alt alta başlık açan yüce erdemli yönetimin dostu yazar abilerim de flood yapmış sayılmaz mıydı. Hayır. Hem ne biliyorum? Belki de onlara da çaylaklık verdiler, hem de bana 6 ay ise onlara belki 10 ay.
Yönetim arkadaşlar rahat olsun. Bir daha CEHAPEnin kendi beyanlarını yorumsuz verip onların kötülüklerini yazmayacağım, desem ne derece inandırıcı olur bilmiyorum ama. Yine de rahat olsunlar.
Sözlüğün seviyesi zaten malum.
sözlüğün siyaseti de malum.
biz de arada kendi kendimize bişeyler yazarı, engelleniriz, hesabımız silinir filan.
Üstelik bu engellemeler, çaylaklamaları tarihiyle not alıyorum. Böylece sözlükte işleyen bir iç denetim mekanizması olduğunu kayıt altına almış oluyorum ki yarın bir gün sözlükte yer alan suç unsuru entrylerden dolayı mahkemeler görevini yapar ise sözlük yönetimi bizi bağlamaz, entry gireni bağlar diyemesin.
şimdiye kadar niye olmamış? daha ben gibi bir müşteki veya avukata denk gelmemişler de ondan. hep ezberciler rastlamış.
efenim iyi yıllar dilerim.
suçumu anladım, itiraf edeyim ki diğer genç arkadaşlar aynı hataya düşmesin.
Efenim, aylar önce bazı entellektüel arkadaşlar halen memleketimizde hükümet olan Ak Parti'nin PKK yanlısı olduğunu iddia etmişlerdi.
Ben de kendim hiç bir yorumumu katmadan tamamen son birkaç senenin haber sitelerinde yer alan, CHP vekillerinin ve genel müdürünün PKK ve pkklılar ile ilgili kendi bizzatihi şahsen açıkladıkları beyanlarını burada arka arkaya paylaşmıştım.
Sözlük yönetimi abilerimden özür dilerim. Bazı gizli şeyleri ifşa ettim herhalde diyeceğim ama zaten haberlerden toplamıştım. Alt alta flood yapmış olmak desek, o aralar sözlükte 312 çektim, 31 çektin, 31 çektik benzeri alt alta başlık açan yüce erdemli yönetimin dostu yazar abilerim de flood yapmış sayılmaz mıydı. Hayır. Hem ne biliyorum? Belki de onlara da çaylaklık verdiler, hem de bana 6 ay ise onlara belki 10 ay.
Yönetim arkadaşlar rahat olsun. Bir daha CEHAPEnin kendi beyanlarını yorumsuz verip onların kötülüklerini yazmayacağım, desem ne derece inandırıcı olur bilmiyorum ama. Yine de rahat olsunlar.
Sözlüğün seviyesi zaten malum.
sözlüğün siyaseti de malum.
biz de arada kendi kendimize bişeyler yazarı, engelleniriz, hesabımız silinir filan.
Üstelik bu engellemeler, çaylaklamaları tarihiyle not alıyorum. Böylece sözlükte işleyen bir iç denetim mekanizması olduğunu kayıt altına almış oluyorum ki yarın bir gün sözlükte yer alan suç unsuru entrylerden dolayı mahkemeler görevini yapar ise sözlük yönetimi bizi bağlamaz, entry gireni bağlar diyemesin.
şimdiye kadar niye olmamış? daha ben gibi bir müşteki veya avukata denk gelmemişler de ondan. hep ezberciler rastlamış.
efenim iyi yıllar dilerim.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar