bugün
- 5 eylül 2026 fenerbahçe beşiktaş maçı46
- türk erkeğinde olması gereken meziyetler6
- 10 eylül 2026 fenerbahçe roma maçı51
- yazarların beğendiği kadın tipleri6
- karınızı kucağınızda taşır mısınız12
- ismail kartal25
- ona bir şey söyle4
- haşlanmış yumurta3
- parasetamol2
- 10 eylül 2026 ismail kartalın istifası16
- openai'ın yapay zekasının kontrolden çıkması3
- platon un mağara alegorisi8
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı77
- milyonlarca insan deccal'in peşinden gidecek15
- çorapların tek eşleşme sorunu2
- karanlıkta bi şey var hissi9
- kiraz cicegi kolonyasi28
- sözlük sapıkları12
- birden akla gelen sözlüğü bırakma düşüncesi11
- hayatını garantiye almak isteyenlere tavsiyeler12
- silvermist'in mutfağına konuk olmak18
- am meme ve göt üçgenindeki favori organınız11
- eğer şansınız olsaydı kimleri diriltirdiniz7
- match sonrası ilk mesaj algoritması3
- dünya iyi midir9
- sözlükte kavga olmayacak hissi13
- flört11
- fenerbahçe biraz sert biraz katı16
- kızılay avm11
- 6668
- kendini çok önemli sanan yazar14
- jennifer lawrance8
- arkadaşlar sizce bu çocuk yakışıklı mı13
- yahudilerin hepsi iyi insan değil9
- anın görüntüsü28
- ağır müslüm gürses sözleri9
- üstteki yazar hakkında bir tespit bırak5
- 13 ekim 2026 galatasaray barcelona maçı5
- fenerbahçe18
- isa mesih'in gelişini sevgiyle kucaklamak5
- deccal'in şu an yeryüzünde olma ihtimali6
- allah her şeyi kuşatmıştır7
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı10
- üniversiteli eskort kadınlar10
- ağırlık kaldıramayan erkek8
- maddi dünyanın prensi şeytandır3
- sözlükteki cinconluların göt olması5
- türkiye nin girişine yazılması gereken söz8
- devlet2
- ıssız kampta kakiş yapacak yer arayan narin insan4
+ Meral hanım herşey tamam
- iyi, iyi
+ Efendim sadece partinin ismi kaldı
- iyi ya
+ Anlamadım efendim
- iyi ulan iyi
+ Haa iyi
Birkaç ergen arkadaş %30'lara kadar çıkmış, oğlum derslerinizi çalışın, erken uyuyun sabah okul var.
gelelim asıl meseleye;
Partizanlığınız, kutuplaşmanız öyle bir karartmışki gözünüzü, olaya gerçekci bakmak yerine duygusal yaklaşıyorsunuz. Hiçkimse buraya gerçek fikrini yazmamış, olur da algı yaparım diye, geçin bu işleri bahsi geçen partinin hiç bir şansı yok,
Kısa bir süre içinde parti çöplüğünde yerini alacaktır.
inanın, numan kurtulmuş'un has partisi bile, akp için iyi parti'den daha büyük tehditdi.
Chp seçmeni partisinin oyunu asla bölmez, hernekadar yönetim, vasıf kriterlerini karşılamasa da, zeki ve bilinçli seçmeni var.
Akp'nin tabanını zaten biliyoruz, birkaç kişi akp seçmeni adına, alternatif mi var demiş, akparti seçmenine koyun diyorsunuz ancak meralin partisini alternatif olarak kabul edecek kadar koyun değillerdir emin olun.
Benim tanıdığım ülkücüler, bırakın oy vermeyi, gelişmeleri bile takip etmiyordur. Bu partiye oy veren ülkücü değildir, olsa olsa ülkücü görünümlü şahindir.
Görelim bakalım.
Edit: Bazı arkadaşların zoruna gitmiş, öyle ki özelden hakaret etme hakkı bulmuş kendinde.
Ben o ezik arkadaşa cevap yazmadım, muhattap alacağım kadar beyni olsa yazardım.
Sempatizanlığınız gözünüzü karartmış'tan kastım buydu.
Benim entrym herhangibir hakaret, küfür, aşırılık içermiyor.
isim hakkında bir eleştri ve partinin akıbeti hakkında düşüncemi yazdım.
isteyen eksiler isteyen artılar çok da önemli değil ama küfür nedir be kardeşim!! Sen de yapsana eleştrini.
Yok kardeşim, sen ve senin gibiler yüzünden bu ülke asla gelişmeyecek. iki kelimeye tahammülünüz yok, doğruyu birtek siz biliyorsunuz başkası bilmiyor değil mi? keskin sirke küpüne zarar diyelim.
Bir de, eleştri yapanı hemen akpartili sanan beyinsizler var, onlar ayrı facia.
Yok arkadaş!! bu kadar, doğaya faydalı hayvan varken harcanan oksijene yazık. Onlar bir işe yarıyor en azından.
- iyi, iyi
+ Efendim sadece partinin ismi kaldı
- iyi ya
+ Anlamadım efendim
- iyi ulan iyi
+ Haa iyi
Birkaç ergen arkadaş %30'lara kadar çıkmış, oğlum derslerinizi çalışın, erken uyuyun sabah okul var.
gelelim asıl meseleye;
Partizanlığınız, kutuplaşmanız öyle bir karartmışki gözünüzü, olaya gerçekci bakmak yerine duygusal yaklaşıyorsunuz. Hiçkimse buraya gerçek fikrini yazmamış, olur da algı yaparım diye, geçin bu işleri bahsi geçen partinin hiç bir şansı yok,
Kısa bir süre içinde parti çöplüğünde yerini alacaktır.
inanın, numan kurtulmuş'un has partisi bile, akp için iyi parti'den daha büyük tehditdi.
Chp seçmeni partisinin oyunu asla bölmez, hernekadar yönetim, vasıf kriterlerini karşılamasa da, zeki ve bilinçli seçmeni var.
Akp'nin tabanını zaten biliyoruz, birkaç kişi akp seçmeni adına, alternatif mi var demiş, akparti seçmenine koyun diyorsunuz ancak meralin partisini alternatif olarak kabul edecek kadar koyun değillerdir emin olun.
Benim tanıdığım ülkücüler, bırakın oy vermeyi, gelişmeleri bile takip etmiyordur. Bu partiye oy veren ülkücü değildir, olsa olsa ülkücü görünümlü şahindir.
Görelim bakalım.
Edit: Bazı arkadaşların zoruna gitmiş, öyle ki özelden hakaret etme hakkı bulmuş kendinde.
Ben o ezik arkadaşa cevap yazmadım, muhattap alacağım kadar beyni olsa yazardım.
Sempatizanlığınız gözünüzü karartmış'tan kastım buydu.
Benim entrym herhangibir hakaret, küfür, aşırılık içermiyor.
isim hakkında bir eleştri ve partinin akıbeti hakkında düşüncemi yazdım.
isteyen eksiler isteyen artılar çok da önemli değil ama küfür nedir be kardeşim!! Sen de yapsana eleştrini.
Yok kardeşim, sen ve senin gibiler yüzünden bu ülke asla gelişmeyecek. iki kelimeye tahammülünüz yok, doğruyu birtek siz biliyorsunuz başkası bilmiyor değil mi? keskin sirke küpüne zarar diyelim.
Bir de, eleştri yapanı hemen akpartili sanan beyinsizler var, onlar ayrı facia.
Yok arkadaş!! bu kadar, doğaya faydalı hayvan varken harcanan oksijene yazık. Onlar bir işe yarıyor en azından.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar