bugün

beşiktaş

büyük ihtimal grubu 1. sırada bitirecek. benfica gruptan çıkamayacak a grubunun ikincisi cska ya da basel olacak. b grubu ikincisi bayern münih banko. c grubunun ikincisi roma ya da athletico madrid benim tahminimce roma olacak. d grubu juventus banko. e grubunda işler karışık , sevilla, spartak moskova ikisi de beşiktaş için korkulacak seviyede değiller. f grubunda napoli kartlarını kullandı bu sene uefa yolcusu olacaklar shaktar 2.ci bitirir. h grubunda tottenham.

rakipleri toparlarsak cska,basel,bayern münih, juventus,spartak moskova,sevilla, shaktar,tottenham.

bayern münih, juventus çıkmazsa ben beşiktaşın turlayacağını düşünüyorum. çeyrek final için grubu 1. bitirmek önemli en azından beşiktaştan daha alt seviyede kulüpler var çıkma olasılığı olan. eğer grubu 2. bitirirse rakipler a grubundan manchester unıted, b grubundan psg, c grubu chelsea, d grubu barcelona, e grubundan liverpool, f grubundan manchester city, h grubundan real madrid. şu takımlara bak en zayıf halka bile liverpool. şampiyonlar ligi eskisi gibi değil artık. eskiden çeyrek finale sürpriz 3-4 takım girebiliyordu şimdi 1 tane ya giriyor ya girmiyor geçen sene bu sürpriz leicester city idi o bile koca ingiliz şampiyonuydu. 15-16 sezonunda yine tek takım girebildi o çembere wolfsburg. 14/15 sezonunda sürpriz takım bile giremedi. 2013-2014 sezonu en baba sezondu çeyrek final almanya- ispanya-ingiltere -fransa arasında döndü. 2012-2013 galatasaray ve malaga çeyrek final gördüler. 2011-2012 de marseille-apoel. 2010-2011 de shaktar, schalke 04 ve o seneye göre tottenham sürpriz takımlardı. 2009-2010 da çeyrek final gören cska moskova , bordeaux uzun lafın kısası eskiden büyük liglerden hariç 3-4 takım da çembere girebiliyorken artık küreselleşen kapital futbolda bu imkansız hale geldi. 2012-2013 galatasarayın çeyrek final gördüğü sezondan sonra çeyrek finaller almanya-ispanya-ingiltere-fransa- italya arasında döner oldu. hal böyleyken şu durumda çeyrek final başarısı göstermek 5 büyük ligin yanına türkiye yi de potanın içine sokabilmek büyük bir başarıdır.
© copyright 2005 - 2026