bugün
- aşk acısı çekiyorum sözlük7
- nickten isim tahmini yapmak10
- büyük filmlerden büyük replikler3
- içinizde bomba atmasını bilmeyen hayvanlar var2
- haramidere de haramilik yapmak5
- sözlüğün şizofren ve sapık dolu olduğu gerçeği15
- arkadaşlar pizza yer miyiz4
- guinness birası3
- sözlükte olgun insanların sorunlarını konuşmak2
- trabzon büyükşehir belediyesi21
- 2026 2027 sezonu süper lig şampiyonluk yarışı17
- ölümü gösterip sıtmaya razı etmek2
- isteklerinize nasıl sınır koyuyorsunuz2
- gerçek sözlük yazarı uzun saçlı sakallı obez olur3
- izmirli kızlar neden kıçı açık geziyor sorunsalı12
- mohamed salah'ın trabzonspor'a transferi26
- yürüyen bok4
- sözlüğü doğru kullanmak2
- caddebostan da bostan yetiştirmek3
- sinem dedetaş11
- kilolu olmak5
- masklavi'yi şeriatla yönetilen ülkeye göndermek13
- kedin mi var derdin var4
- muşlettin amca2
- sözlükte entrylerini anlamadiginiz kişi15
- otobüsteki en iyi koltuk hangisidir sorunsalı16
- her gün tuvalete çıkmak2
- cabrio tigra süren kadının arabasına atlatmak2
- başlarım böyle hayata deyip akp'ye üye olmak4
- yeğen yerine yiğen diyen insanlar2
- kemalistler yunanistan'a defolsun8
- akrabalarla ilişkiyi kes17
- amerikaya taşınmak2
- zall adlı yazar4
- şaka maka 40'a yaklaşmak6
- sözlüğün en yakışıklı yazarı olmak2
- oral süspansiyon3
- mason greenwood11
- çerçeve yasa7
- fetönün siyasi ayağı araştırlsın önergesinin reddi8
- apo hapisten çıkınca ak partililerin tepkisi8
- sozluk yazarlarinin zengin olmasi2
- allah 1 metin 2 rte 33
- batıl inançlar6
- tavsiye4
- ekşi sözlük dertleşecek insan veritabanı8
- 5 ağustos 2026 fenerbahçe sturm graz maçı18
- velvet hanım ile kahve içmek8
- 15 temmuz tiyatro mu7
- 6 ağustos 2026 hradec kralove beşiktaş maçı2
güzel bir pazartesi gününün sabahından yazıyorum.
bugün yine her zamanki gibiydi. zaman ne çabuk geçiyor sözlük hiçbirşey anlamıyorum.
akşam cimbom' un maçı baya bir doping oldu bana. asıl sürpriz ise maçtan sonra oldu.
kızın biriyle tanıştım tamamen tesadüf sözlük. kız baya güzel. hemen aşık oldum zannetmeyin. olmadım sözlük çocuk değilim artık. uzun uzun konuştuk sohbet ettik. üniversiteyi kazanamadığından ve ailesi de fakir olduğu için 18 yaşından beri bir mağazada çalışan 21 yaşında bir kızdı.
sırf ailesini düşündüğünden ilişki yaşamadığını ve okumak ve çalışmak zorunda olduğunu anlattı üstün körü. hatta istese evlenebileceğini ve bunu reddettiğini anlattı.
inanın hiç üzülmedim sözlük. çünkü aynı şeyi ben de yaptım. aynı boku bende yedim zamanında. ona da söyledim. kendimin de öyle yaptığımı söylemedim ama ileride pişman olabileceğini, hayatı ertelemenin berbat birşey olduğunu ve eğer seviyorsa birini peşinden gitmesini söyledim.
dinlemedi tabiki. bana çok benziyordu. istediğini kazanacak muhtemelen ama yıllarca yalnız kalacak.
hiç üzülmedim. sağlıklı, genç, güzel zımba gibi kız. ailesi de sağlıklı. var mı daha önemlisi yok.
kendi bilir. gerizekalı kız. keşke evlenmeyi düşünseydi en azından.
son olarak yarın türkiye cumhuriyeti' nin halini çok merak ediyorum. kuzey ırak'ta bakalım neler olacak.
önceden korkardım savaştan. hiç sevmem savaşı. ama artık daha az korkuyorum. en fazla ölürüz herhalde.
ırak' a girerseniz vurduğunuz gol olsun.
şampiyon galatasaray olacak.
bugün yine her zamanki gibiydi. zaman ne çabuk geçiyor sözlük hiçbirşey anlamıyorum.
akşam cimbom' un maçı baya bir doping oldu bana. asıl sürpriz ise maçtan sonra oldu.
kızın biriyle tanıştım tamamen tesadüf sözlük. kız baya güzel. hemen aşık oldum zannetmeyin. olmadım sözlük çocuk değilim artık. uzun uzun konuştuk sohbet ettik. üniversiteyi kazanamadığından ve ailesi de fakir olduğu için 18 yaşından beri bir mağazada çalışan 21 yaşında bir kızdı.
sırf ailesini düşündüğünden ilişki yaşamadığını ve okumak ve çalışmak zorunda olduğunu anlattı üstün körü. hatta istese evlenebileceğini ve bunu reddettiğini anlattı.
inanın hiç üzülmedim sözlük. çünkü aynı şeyi ben de yaptım. aynı boku bende yedim zamanında. ona da söyledim. kendimin de öyle yaptığımı söylemedim ama ileride pişman olabileceğini, hayatı ertelemenin berbat birşey olduğunu ve eğer seviyorsa birini peşinden gitmesini söyledim.
dinlemedi tabiki. bana çok benziyordu. istediğini kazanacak muhtemelen ama yıllarca yalnız kalacak.
hiç üzülmedim. sağlıklı, genç, güzel zımba gibi kız. ailesi de sağlıklı. var mı daha önemlisi yok.
kendi bilir. gerizekalı kız. keşke evlenmeyi düşünseydi en azından.
son olarak yarın türkiye cumhuriyeti' nin halini çok merak ediyorum. kuzey ırak'ta bakalım neler olacak.
önceden korkardım savaştan. hiç sevmem savaşı. ama artık daha az korkuyorum. en fazla ölürüz herhalde.
ırak' a girerseniz vurduğunuz gol olsun.
şampiyon galatasaray olacak.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar