bugün
- kızlar gocu'ya mı güvenirsiniz yoksa bana mı14
- 64 yıl ilişki yaşayıp evlenmeyi kabul eden kadın4
- atm den para yollayanlar3
- eski kitaplar3
- aykirikadin7
- mehdinin pforzheim da olması3
- herkesin birbirini fake hesapla suçlaması5
- bik bik'in mutfağına konuk olmak5
- keki kabarmayan sözlük kızı3
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası32
- islam medeniyeti diye bir şey yoktur3
- askeri ücretle evlenebilir mi2
- atatürk'ün alevi dedelerine de karşı olması5
- tekne turu6
- domuz etli hamburger2
- kova dolunayı4
- sözlük kızlarının kendilerini güvenilir sanması8
- afganistan islam emirliği2
- nickten isim tahmini yapmak72
- bir yazarı entrylerine göre yargılamak19
- bir erkeğin aşko demesi5
- 24 tane fake hesabı olan yazar6
- hangi yazar hangi başlığa ait5
- true'nin kadın yazarlara bakıp 31 çekmesi8
- gammazlar neden hiç çaylak olmuyor8
- erkeklerin kızların götüne bakması3
- çağımızın hastalığı8
- sözlükteki herkesin 2 hesap kullanması6
- hoşlanılan kızı türkü bardan çıkarken görmek4
- biraz şımardım6
- denge3
- chatgpt'ye acımasız karakter analizi yaptırmak2
- sevgilinizin sözlükte yazar olması6
- instagram'da herkesin çok mutlu olması3
- penisi surata ve dudağa vurdurmalı seks türü2
- insanların zamanını heba etmesi2
- sözlükten kovulup kovulup geri dönen yüzsüz2
- sözlükten bir kıza basmak2
- erkeklerin evlenmek istememe nedenleri10
- bayan eleman aranıyor2
- insanlar nasıl arkadaş ediniyor10
- cem yiğit üzümoğlu ve leyla smyrna cabas'a genç ba2
- gammaz çetesi7
- hayattan zevk alamamak17
- ayınan mıyorum ayınan mıyorum20
- kalabalıklar içinde yalnız olmak12
- tacettin libosoglu3
- acıyo diyen kız4
- hikayeyi devam ettir25
- sapık olduğu için çaylak olan insan5
Dolandırıcılığı bilinçli, sistematik ve kanunun açıklarını bilerek yapan yayın evidir. Kitapları beğenmezseniz gelip alıyoruz diyorlar fakat tüm aramalara rağmen gelmiyorlar. Cayma hakkını geçirmen için her şeyi yapıyorlar. Ben bizzat cayma hakkımı kullanmak istediğimi ve gelip kitapları almalarını istediğimi hem telefonda hem de mail ile ilettim. Buna rağmen gelen giden olmadı. Bunun üzerine tüketici hakem heyetine giderek dava açtım ve heyet kitaplar için ödeme yapılmamasını ve firmanın kitaları iade alması gerektiğine hükmetti. Bu karar kendilerine de iletilmiş olmasına rağmen, telefonda benim de kendilerine kararı söylemiş olmama rağmen ilamsız icra takibi başlatarak iş yerime maaş haczi gönderdiler. icra mahkemesinden daha açtım ancak mevcut feto süreci nedeniyle mahkemelerde hakim/savcı açığı olması, dosyaların birikmiş olması sebebiyle hakim dosyayı incelemeden reddetti. Şimdi tüketici mahkemesine dava açıyorum, sonuçlanması en az 1 yıl sürer.
Benim yaşadığım mağduriyet maddi ve karşılabilir bir tutar. insanların hayatlarını söndürüyorlar ve adalet maalesef sadece bir kadın ismi olarak kalmaya devam ediyor. insanları dolandır, haksız kazanç elde et nasıl olsa ceza falan almıyorsun. Kanunlar her zaman hırsızı, arsızı ve ahlaksızı koruyor bu ülkede. Bu ülkenin acil olarak reforma ihtiyacı var hem de her konuda. Sespa yayıncılık sahiplerinin bu kadar haram yemelerine rağmen halen güle oynaya ortalıkta geziyor olmaları ilahi adaletin de tecelli etmediğini gösteriyor.
Benim yaşadığım mağduriyet maddi ve karşılabilir bir tutar. insanların hayatlarını söndürüyorlar ve adalet maalesef sadece bir kadın ismi olarak kalmaya devam ediyor. insanları dolandır, haksız kazanç elde et nasıl olsa ceza falan almıyorsun. Kanunlar her zaman hırsızı, arsızı ve ahlaksızı koruyor bu ülkede. Bu ülkenin acil olarak reforma ihtiyacı var hem de her konuda. Sespa yayıncılık sahiplerinin bu kadar haram yemelerine rağmen halen güle oynaya ortalıkta geziyor olmaları ilahi adaletin de tecelli etmediğini gösteriyor.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar