bugün
- sözlük yazarlarının yelekleri12
- sözlükte her gün bir yazarı şımartıyoruz17
- taş gibi hatunun memesini öpmek6
- sözlük yazarlarının kombinleri18
- sonbaharda yapılacak en iyi şey12
- ak partililerin apoya villa yaptırması27
- silvermist simko yagmurcu keraneci sarapci birliği6
- yapay zekayı kapatamadığımız zaman geldiğinde4
- durduk yere geçmişten bir rezilliğin akla gelmesi5
- kocaeli bursa sakarya trabzon rize yozgat konya7
- gocu'ya lakap buluyoruz kampanyası26
- bir erkeğe nazar değmesi4
- anonimlik yarak kürek bir şey2
- chatgpt'nin ahlakını bozmak4
- kimin ahını aldım acaba4
- meloş meloş gibsoş8
- gocunun elleri11
- sarapci koala'nın en büyük hayali6
- ai otomatik silme2
- nick vermeden bir yazara seslen4
- tahammül2
- gocu34
- öcalan bahçeli birlikteliği4
- apoya villa yapılmasını destekleyen akpliler5
- aşk ile yap4
- sarapci koala hatayi20
- 1 euro 56 12 tl2
- 1 galatasaray 2 beşiktaş 3 öcalanspor4
- muhtar gocu8
- 20 eylül 2026 erzurumspor samsunspor maçı4
- ne gerek var kavgaya haydi eller havaya7
- sabahları nefret edilen şeyler15
- sanatımı ekşi sözlükte icra etmeye karar vermem13
- bakırköy ve kadıköy atatürkçülüğü2
- nervio hamferdi9
- siyasetin boş iş olması2
- iremga13
- s'i l v'e r m'i s t23
- entry üstteki entrylere cevap niteliğinde3
- eylül ayından beklentiniz5
- ikizlere takke diye bağıran pazarcı5
- benimle çok uğraşılması7
- okeyde taş çalma yöntemleri8
- atatürk ün okuduğu kitaplar4
- cenap abi4
- petrol ve doğalgaz biterse ne olacak4
- zekeriya öz6
- menemene soğan koyup ülkeyi ikiye bölmek9
- sözlükte kendine cevap veren deli6
- 20 ilde yeni nesil suç örgütü 155 gözaltı8
Galatasaray'in basina gecek haberleri yapiliyor hatta bazi basin mensuplari mekan basma olayindan bu yana galatasaray'la aniyor hocayi ama terimi az cok taniyanlar lig besiktas dominasyonu altindayken ve basinda da senol gunes gibi yetenkli taktisyen ve motivator bir hoca varken fatih terimin gucsuz bir galatasaray'la bu savasa dalmayacagini bilir.
Aslolan muhabbetlerinde de galatasaray'in ne kadar asil oldugunu zaten gormustuk.
Unal aysal terimi takimin basina getirirken "hocayi isteksiz gordum" falan filan ayagina gaza getirdi. Bitik galatasaray yeniden yapilanacakti ama sadece selcugu almisti umut vaad eden, terim ayak diretiyordu o zaman da. Malzemeyi gormeden rekabete girmeye niyetli biri degil hoca. Girse rezil olur, oldu da ikinci doneminde.
Ama dunku macta ikinci yari galatasaray'in 15-20 dakikalik halini goren terim'in bu takimi calistirmak isteyecegine adim gibi eminim. Kendisi istedikten sonra da oraya gelir.
Duruma bakacak olursak, dunku mac da gosterdi, galatasaray iyi bi kadro kurdu. Ama yonetim kismi tam bir fiyasko. Bu takima birilerinin sahip cikmasi gerekiyor. Turk ligi, medyasi kurtlar sofrasindan beter. Ha biraksalar belki tudor da sampiyon yapar belki ama rakipler bu kadar kuvvetliyken sadece sahadaki futbol sampiyonliga yetmez. Psikolojik ustunluk, algi yonetimi, motivasyon, manipulasyon konularinda fatih terim cok basarili bir organizator. iyi bir teknik direktor degil belki ama kadro kalitesi iyi futbol oyanamaya yeterli. Terim de isin basinda durursa galatasaray sampiyon olabilir.
Kirginiz ama galatasaray icin gelsin, razi olurum.
isin sakat kismi su ki, bu yonetim boslugunda tum ipler hocanin eline gecerse takimi sikip ata da bilir. Zaten soz dinleyen biri degil, oldukca yaslandi ve yiprandi. Sampiyon olamayacagini anlayinca ipleri salip sacmalama ihtimali de var.
Yonetimden biri cikip takimin yukarida bahsettigim ihtiyaclarini karsilayabilirse, takima sahip cikabilirse futbolu bilmese bile tudorla da sampiyon olabiliriz. Ki tercihim de budur. Zaten tudor cakal biri, burada biraz daha direnebilirse maclar da iyi giderse bi iki seneye turkiyenin gerceklerini cozup kralligini ilan edebilir. Fizik olarak bu kadro guclu olursa ligde basarili olacaktir. Pazar pazar da futbola ne yazdim amk ya hadi Hayirlisi bakalim. *
Aslolan muhabbetlerinde de galatasaray'in ne kadar asil oldugunu zaten gormustuk.
Unal aysal terimi takimin basina getirirken "hocayi isteksiz gordum" falan filan ayagina gaza getirdi. Bitik galatasaray yeniden yapilanacakti ama sadece selcugu almisti umut vaad eden, terim ayak diretiyordu o zaman da. Malzemeyi gormeden rekabete girmeye niyetli biri degil hoca. Girse rezil olur, oldu da ikinci doneminde.
Ama dunku macta ikinci yari galatasaray'in 15-20 dakikalik halini goren terim'in bu takimi calistirmak isteyecegine adim gibi eminim. Kendisi istedikten sonra da oraya gelir.
Duruma bakacak olursak, dunku mac da gosterdi, galatasaray iyi bi kadro kurdu. Ama yonetim kismi tam bir fiyasko. Bu takima birilerinin sahip cikmasi gerekiyor. Turk ligi, medyasi kurtlar sofrasindan beter. Ha biraksalar belki tudor da sampiyon yapar belki ama rakipler bu kadar kuvvetliyken sadece sahadaki futbol sampiyonliga yetmez. Psikolojik ustunluk, algi yonetimi, motivasyon, manipulasyon konularinda fatih terim cok basarili bir organizator. iyi bir teknik direktor degil belki ama kadro kalitesi iyi futbol oyanamaya yeterli. Terim de isin basinda durursa galatasaray sampiyon olabilir.
Kirginiz ama galatasaray icin gelsin, razi olurum.
isin sakat kismi su ki, bu yonetim boslugunda tum ipler hocanin eline gecerse takimi sikip ata da bilir. Zaten soz dinleyen biri degil, oldukca yaslandi ve yiprandi. Sampiyon olamayacagini anlayinca ipleri salip sacmalama ihtimali de var.
Yonetimden biri cikip takimin yukarida bahsettigim ihtiyaclarini karsilayabilirse, takima sahip cikabilirse futbolu bilmese bile tudorla da sampiyon olabiliriz. Ki tercihim de budur. Zaten tudor cakal biri, burada biraz daha direnebilirse maclar da iyi giderse bi iki seneye turkiyenin gerceklerini cozup kralligini ilan edebilir. Fizik olarak bu kadro guclu olursa ligde basarili olacaktir. Pazar pazar da futbola ne yazdim amk ya hadi Hayirlisi bakalim. *
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar