bugün

şenol güneş

Önce tarihe not düşmek açısından şunu bir kenara koyalım : (#13555242)

beşiktaşlı olarak biliç'in ayrılmasından sonra daha iyisi takımın başına gelemez diye düşünmüştüm ve soprtif başarılarla sağolsun bunu taçlandırdı hocamız. enteresan entryler görüyorum, bir insana hakaret ettikten sonra milli takımının başına teknik direktör olsun istemek nasıl bir anlayıştır ben çözemedim ve kafam basmadı.

ama son açıklamasıyla milli takımın başına geçmeyeceğini söylemiş ya, detayı paylaşalım:

http://spor.internethaber...amadan-bitti-1797232h.htm

işte burada önemli bir vizyon var, bunu yakalamak lazım. sözcü'de haftasonu yıldırım demirören in başarısızlığının rakamlarla açıklandığı bir tablo paylaşıldı. şimdi eminim şenol hocaya ağırlığınca altın bile teklif edilmiş olabilir. normal mi, normal. niye, çünkü yöneticiler düşünün, elindeki kaynağın ucu bucağı yok ama beceriksizler, ne yaparlar? adı iyi birisini bulurlar, başarılı olursa o başarının kaymağını yer, başarısız olursa kendi yetersizliği konuşulmaz. işte şenol güneş in kararının arkasında böyle bir gerçek var.

kaldı ki şenol hoca başarı odaklı bir şampiyondur. bunu gerekçelendirdim (#13555242) tekrar yazmayacağım. o kadar sene hem takım kaptanı hem de teknik direktör olarak muazzam katkı sağladığı trabzonspor da taraftardan duymadığı laf kalmamış. milli takımda dünya 3.sü yaptığı takım için canına okunmuş adam, aptal ya da muhtaç değilse tekrar aynı saçmalıklarla uğraşmaz. beşiktaşlı olarak çok mutluyum çünkü bu tavır kulübümü daha ileri taşıyabilecek bir tavırdır, pop kültüre malzeme olmadığı sürece Şenol Hoca - Beşiktaş birlikteliği de yeni bir Gordon Milne dönemini çağrıştırmaktadır. sadece bu sefer avrupa'da daha somut başarılar isteriz ve de türk oyuncuların daha fazla sayılarda kadromuzda yer bulmasını tabii.