bugün

galatasaray

Tudorun yana yakila anlatmaya calistigi hedefler ve takim muhtemelen ligin ikinci devresine dogru anca ritim bulacaktir. Malesef sevimli ayicik o gunleri goremeyecek cunku hak etmiyor, gotu basi ayri oynuyor, baskana mi taraftara mi topculara mi yaslansa karar veremedi herif. Baskiyi kaldiramiyor. Amina koyim ben de ciksam basin karsisinda projeden bahsederim, sahada bi icraat var mi yok. Tamam birak siktir git.

Bu aci durum ne yazik ki bizim icin iyi oldu. Selcugun ne kadar sahsiyetsiz oldugunu cumle alem gormustur ozellikle de sneijderle sidik yaristiran yonetim. Bu beyinsizlere kim akil verdiyse herifler goz gore gore takimi baltaladilar. Gercegi gormeleri icin boyle agir ve buyuk bi fiyasko gerekiyordu. Galatasarayi yonetmek oyle basit bi is degil. Gerizekalilik, amatorluk, beceriksizlik kaldirmiyor iste bu camia. Bir tane bile is bilen adam yok ya kulupte. Tudor gibi deneyimsiz birine birakmislar takimi, lan ne kariyerli hocalar sok yasadi bu kulubun atmosferinde, ic cekismelerinde.

Herkes simdi bi takkeyi onune alip dusunur. Selcugu gerekirse parasini verip kapinin onune koymak sart. Yasini de bedava verin diyo taraftar cok akillica. Yeni gelenleri de zehirliyor bunlar.

Senol hoca gibi bi lider ve adam yonetimi iyi, modern futbola hakim bir hoca bulunmali. Basinda gecen transferlerin bitirilmesi sart. Avrupa bitti, lige dair umut da azaldi. Baski zamanla hafifleyecektir. Bunu zamaninda ve mantikli tercihlerle avantaja donusturup ligin sonlarina dogru eger takim fiziken cokmezse ust siralari zorlayabiliriz. Transferler biterse cok kaliteli bir kadro olusacak moralsiz de olsak.

Beynini siktiklerim sneijderi su takimda tutup bu krizlere hic firsat vermeden buyuk umutlarla, havaya girmis sekilde lige baslamak varken beceriksizlikleriyle takimi bu durumlara soktular. Ayrica sneijderle de yeniden sozlesme yapmalari sart. Kadroya da feci kotu oynasalar bile altyapidan 3-4 oyuncu monte edilmeli. Carolun, selcugun, ahmetin gerizekaliliklarini izleyecegimize bu cocuklar yaksin kulubu. Bi tane topcu ciksa iclerinden kardir. Derdimi atamiyorum amk ya. Su dustugumuz hallere bak.
© copyright 2005 - 2026