bugün
- bir kilo patatesin 50 lira olması6
- true'yi eskorta emanet etmek10
- sinsice kavga izleyen yazarlar6
- kadınların dışarı çıkmasının tek amacı5
- yeni parti31
- reis olmasaydı ismimiz gocutakis uğurtakis olurdu3
- herkesin bir şeye inanma zorunluluğu4
- tai lung6
- imamların maaşı çok diyen öğretmen9
- dünyaya nur gelecek3
- hastane randevusu5
- tepenin gözleri filmindeki seks sahnesi3
- sarhoş olunan gecenin sabahında hissedilenler6
- kasiyer kıza nasıl açılırım20
- pompacı kıza nasıl açılınır8
- hem kemalist hem sosyal demokrat olunmaz6
- benzetildiğiniz ünlü10
- insan olmaya ceyrek kala18
- sözlük yazarlarından aforizmalar2
- tarihin en başarılı sporcusu4
- adnan oktar9
- bir organınızdan vazgeçmeniz gerekse2
- güne bir şarkı bırak6
- yeni parti'nin logosu4
- nasıl gidiyor hayat6
- ideal erkek boyunun 1 84 olması14
- namazında niyazında erkek3
- rakı tokuşturan tipler5
- topluma nasıl faydalı olunur3
- hırt10
- cumhuriyet halk partisi16
- goku vs sarı şeker2
- ben ahbap derneğine güveniyorum16
- chp nin camileri ahır yapması4
- bik bik sözlüğün kraliçesidir4
- ronaldo vs messi2
- barış yarkadaş8
- manyak bey birader ne yapıyor sorusu2
- güne bir soru bırak5
- opel rekord2
- kuteybe bin muslim2
- özlü söz3
- enayimiknatisii4
- bu mudur yani2
- cimer şikayetine sayın cbaşkanım diye başlamak3
- true ahlaksızlığı6
- diamond bosphorus6
- dem parti'nin chp den daha büyük olması3
- irmik helvası5
- kabak yemeği vs hamburger14
Bakıyorum millet şimdi Fetocular şöyle böyle diye sokaklarda geziyor hatta küfürler ediyor.Eee kardeşim cumhurbaşkanın'dan tut belediye başkanlarına kadar hepsinin feto ile fotoğrafı var dalga dalga resmi var.Hala sokaklarda fetocu arıyorlar içeri atıyorlar en büyük fetocu kendileri 2023'de hiç bir bok olmayacak benzinin varıl fiyatı dünya'da ucuzlarken biz benzine 5 lira'dan fazla para veriyoruz. işsizlik,yolsuzluk açlık sınırı üst üste binen vergiler buradan köye kadar yol olmuş hala süper güç palavrası atılıyor ne süper gücü ? Süper güç ülke süleyman şah'ın mezar yerini değiştirir mi ?
işiniz gücünüz milleti kandırmak göz boyamak,şükür edebiyatı yapmak başka'da hiç bir numara yok yunanlılar taciz eder ses yok.Mavi marmara vardı ne oldu o iş bilen var mı ? yok. Her şey yetmezmiş gibi birde bu ülke'de süriyeliler var karımıza kızımıza bakıyorlar yetmiyor hırsızlık yapıyorlar daha ne olsun.Hala yalandan 15 temmuz destanı diye insanlar uyutuluyor iyi uykular Türkiye.
işiniz gücünüz milleti kandırmak göz boyamak,şükür edebiyatı yapmak başka'da hiç bir numara yok yunanlılar taciz eder ses yok.Mavi marmara vardı ne oldu o iş bilen var mı ? yok. Her şey yetmezmiş gibi birde bu ülke'de süriyeliler var karımıza kızımıza bakıyorlar yetmiyor hırsızlık yapıyorlar daha ne olsun.Hala yalandan 15 temmuz destanı diye insanlar uyutuluyor iyi uykular Türkiye.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar