bugün
- kadınların yüzlerine sürekli bir şeyler sürmesi6
- her haltı atatürkçü olanlar yiyor11
- kemalistler2
- demet evgar5
- evde kaş bıyık alımı3
- kürtler 13 000 yıldır anadoluda yaşıyor4
- türkiye abd maçı saat 5 te trt 1 de2
- am okşama4
- araplar puta taparken türkler tek tanrıya inanırdı2
- vajinizm3
- hızlı para kazanmanın yolları12
- türk kızı egosu6
- türkiye abd maçını izleyecek misiniz8
- curaçao fildişi sahili maçı saat 23 te trt spor da2
- şu an ihtiyacım var dediğin şey3
- yazarların imza parfümleri14
- türk erkeği egosu4
- imdat arkadaşlar4
- m uludagsozluk com da görsel yüklenmeme sorunu4
- mehdi hayatta ama herkes tanımıyor7
- omuzda teyp ile dolaşılan karanlık yıllar2
- akla gelen her başlığı açamamak2
- erkekler neden az yaşar10
- güzel huylu kezo4
- kürt mimarisi2
- akp'ye katılan belediye başkanları11
- evlenmeden önce karıyı ekspertize sokmak3
- fesli kadir'e üstat diyen islamcı2
- saygıdeğer birader yazarlar5
- milletin anasına küfretmek2
- futbol fanatiklerinin birer aptal olması4
- tramer kaydı olan kız4
- zaman baba zaman anne zaman çocuk3
- bir insanı sevmek12
- 2026 dünya kupası22
- pkk nasıl biter5
- uranyum ve roket2
- mutluluğun fark edilmemesi9
- dünya11
- yobazla muhafazakar arasındaki fark3
- biat kültürü3
- 24 haziran 2026 venezuela depremi7
- çırılçıplak şekilde ağlayarak ana haber seyretmek5
- futbol17
- magnum yemenin lüks sayıldığı yıllar5
- yaratıcı çıkma teklifleri4
- al kardeşim elimi verdim sana2
- kıskanmak7
- 26 haziran 2026 türkiye abd maçı13
- halil ergün2
almanya'nın ara güler'idir kendileri. çektiği fotoğraflar harikuladedir benim için. ki çektiği fotoğrafların bazılarına siz de aşinasınızdır. bu sene leica tarafından, leica gallery'de thomas hoepker'in türkiye'deki ilk kişisel sergisi "ani bir zafer" adıyla düzenlendi. sergi bu ismi de thomas hobbes'un "belki mizah bizi daha esaslılarına götürecek ani bir zaferdir" sözünden alıyormuş. ne güzeldir ki, ben de bu sergiye gitme fırsatı buldum. ve çektiği bazı fotoğrafların kartpostal halini edindim sergiden.
ayrıca thomas hoepker gündelik hayatta fotoğrafını çektiği insanlardan fotoğraflarını çekmek için izin alırmış, ona göre yayınlarmış.
11 eylül olayında çektiği fotoğraf ise sizlerin de aşina olabileceği bir fotoğrafdır. keza ben de sergide bu fotoğrafı gördüğüm vakit ben bu fotoğrafı bir yerden tanıyorum demiştim kendi kendime.
görsel
yine aynı şekilde çektiği muhammed ali fotoğrafları da oldukça bilindiktir.
görsel
vakti zamanında bukowski fotoğrafları da çekmiştir, rahmetli(!) bukowski yaşadığı dönemde.
görsel
görsel
çektiği şu fotoğrafı ise oldukça etkileyicidir.
görsel
bunlar da benim sergide çektiğim, hoepker'in çektiği bazı fotoğrafların fotoğrafları.
görsel
görsel
(berlin duvarının yıkılışı sonrasında yapılan kutlamada çektiği bu fotoğrafı da oldukça bilindiktir. doğu ve batı berlin'den olan iki aşığın buluşması.)
görsel
görsel
görsel
görsel
(bu fotoğraf da meksika ya da güney amerika'da(tam olarak hatırlamıyorum) bir ülkedeki genelevde çalışan kadınların fotoğrafıdır.)
hoepker'in çektiği daha onlarca, yüzlerce güzel fotoğraf mevcuttur. tarihe tanıklık eder adeta çektiği fotoğraflar.
ayrıca thomas hoepker gündelik hayatta fotoğrafını çektiği insanlardan fotoğraflarını çekmek için izin alırmış, ona göre yayınlarmış.
11 eylül olayında çektiği fotoğraf ise sizlerin de aşina olabileceği bir fotoğrafdır. keza ben de sergide bu fotoğrafı gördüğüm vakit ben bu fotoğrafı bir yerden tanıyorum demiştim kendi kendime.
görsel
yine aynı şekilde çektiği muhammed ali fotoğrafları da oldukça bilindiktir.
görsel
vakti zamanında bukowski fotoğrafları da çekmiştir, rahmetli(!) bukowski yaşadığı dönemde.
görsel
görsel
çektiği şu fotoğrafı ise oldukça etkileyicidir.
görsel
bunlar da benim sergide çektiğim, hoepker'in çektiği bazı fotoğrafların fotoğrafları.
görsel
görsel
(berlin duvarının yıkılışı sonrasında yapılan kutlamada çektiği bu fotoğrafı da oldukça bilindiktir. doğu ve batı berlin'den olan iki aşığın buluşması.)
görsel
görsel
görsel
görsel
(bu fotoğraf da meksika ya da güney amerika'da(tam olarak hatırlamıyorum) bir ülkedeki genelevde çalışan kadınların fotoğrafıdır.)
hoepker'in çektiği daha onlarca, yüzlerce güzel fotoğraf mevcuttur. tarihe tanıklık eder adeta çektiği fotoğraflar.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar