bugün
- aşk acısı çekiyorum sözlük21
- herkes yatmış görünüyor4
- manifest dinleyen erkek11
- üniversiteye kızlar cinsellik yaşamak için gidiyor4
- hükümet değişse ülke düzelir mi17
- 07 08 2026 mekke ortak savunma anlaşması10
- borsa4
- eyüpsultan da kurabiye dağıtan kız2
- evlenilmeyecek 4 erkek11
- memurların 4 gün mesai 3 gün tatil istemesi7
- sözlük yazarlarının kıro olmaları7
- sudekiray'ın 18000 entry kutlaması4
- kız arkadaşın 4 gündür mesaj atmaması4
- gulmekicinyaratilmis11
- mohamed salah ghaly13
- ayda bir baklava yiyince kilo alacağını sanmak8
- sudekiray3
- aykolik'in iyi bir yazar olması5
- türkiye7
- berrak tüzünataç3
- trabzon büyükşehir belediyesi21
- yaz yemekleri5
- scooter'a 6 kişi binmek5
- taksici muhabbeti5
- eğitimde sınav sistemi2
- lahmacun yiyen insan kırodur4
- dün gece sözlükte yaşanan ahlaksız olay10
- ilk buluşmada öpmeye çalışan kız3
- fahriye evcen3
- kardeş2
- spiderman mi döver batman mi5
- stres yönetimi6
- komik olmayan komedyen2
- 2026 2027 sezonu süper lig şampiyonluk yarışı17
- opel alman arabası mı sorunsalı6
- mohamed salah'ın trabzonspor'a transferi26
- arkadaşlar ben güzel miyim6
- adını yoldaki taşlara yazdım4
- insan zamandan ibarettir3
- sözlüğün şizofren ve sapık dolu olduğu gerçeği15
- doğuda yaşayan yazarlar5
- trabzonspor7
- mauro icardi3
- gocu4
- otobüsteki en iyi koltuk hangisidir sorunsalı16
- çocukların sürekli abur cubur istemesi7
- akrabalarla ilişkiyi kes17
- sözlükte entrylerini anlamadiginiz kişi15
- elalem ne der4
- mekana müşteri çekecek kadar güzel olmak4
görsel
Bodrumda tatlış bir tatil köyü. Barlar sokağı var. Bu sokakta Moss, sultan gibi sağlam gece kulüpleri mevcut. Sizlere deneyimlediğim kadarını fikirlerimle birlikte aktarıcağım komple.
Döne döne kokoreçci aradık bulamadık döner yedik. Bir arkadaş döner yemiycem dedi. Daha sonra kokoreçci bulduk yedi. Onun nasibiymiş... dürüm döner 12 liraydı ayran hariç. Kasada 11.5 yazdı (kafası güzeldi sanırım (smile) ). Arkadaş ise kokoreçi 10 liraya yedi.
Sahil kenarında midye standart 1 lira ve kocaman.
Sahil kenarında küçük su 1.5 lira (kâra bak be)
Moss gece kulubunde ve sultan da tekila shot 25 lira. Sultan da kadınlar getiriyor istemsiz kabul ediyorsunuz (gelmeyin bu oyunlara)
Moss clubta yeşil peri shot ne kadar diye çocuğa sordum 70 lira dedi. Tekila shot aldım 30 lira verdim. 5 lira da beni gör abi dedi öğrenciyiz dedi. 5 lira da oradan girdi.
Bim, a101 bulamadım. Şok gördük gece ama kapalıydı.
Yemek yenilecek pek yer yok (var ama sikiyolar). Hep içkili restaurant.
Bu arada kıytı köşede döner yemeyin...
Bol bol turistler var. Türkten çok turist var desem yanlış olmaz sanırım.
Saydığım clublara gidip atar gider yapmayın dayak manyağı yaparlar. Yarma gibi adamlar var kapılarda ve içeride.
Öneri : burada eğlenmek için para şart. Yemek sıkıntısı var. O yüzden otelinizi iyi seçmelisiniz. Dışarıda yemeyin. Mümkünse içkinizi alkolünüzü evden gelirken getirin otelde ki barcı abiye rica edin soğutsun. Eğlenmek için ayık kafayla bara, cluba neyim gitmeyin. Fazla kafa güzel de gitmeyin (severler). Clubta içmeyin. Sahil boyunca yürüyün. Kürt bi midyeci abi var. Hiç yemediğim midyeyi kendisi yedirdi bana. Benden olsun dedi ama parasını verdim. Denemeniz lazım. Son olarak kendinize hakim olun...
Bodrumda tatlış bir tatil köyü. Barlar sokağı var. Bu sokakta Moss, sultan gibi sağlam gece kulüpleri mevcut. Sizlere deneyimlediğim kadarını fikirlerimle birlikte aktarıcağım komple.
Döne döne kokoreçci aradık bulamadık döner yedik. Bir arkadaş döner yemiycem dedi. Daha sonra kokoreçci bulduk yedi. Onun nasibiymiş... dürüm döner 12 liraydı ayran hariç. Kasada 11.5 yazdı (kafası güzeldi sanırım (smile) ). Arkadaş ise kokoreçi 10 liraya yedi.
Sahil kenarında midye standart 1 lira ve kocaman.
Sahil kenarında küçük su 1.5 lira (kâra bak be)
Moss gece kulubunde ve sultan da tekila shot 25 lira. Sultan da kadınlar getiriyor istemsiz kabul ediyorsunuz (gelmeyin bu oyunlara)
Moss clubta yeşil peri shot ne kadar diye çocuğa sordum 70 lira dedi. Tekila shot aldım 30 lira verdim. 5 lira da beni gör abi dedi öğrenciyiz dedi. 5 lira da oradan girdi.
Bim, a101 bulamadım. Şok gördük gece ama kapalıydı.
Yemek yenilecek pek yer yok (var ama sikiyolar). Hep içkili restaurant.
Bu arada kıytı köşede döner yemeyin...
Bol bol turistler var. Türkten çok turist var desem yanlış olmaz sanırım.
Saydığım clublara gidip atar gider yapmayın dayak manyağı yaparlar. Yarma gibi adamlar var kapılarda ve içeride.
Öneri : burada eğlenmek için para şart. Yemek sıkıntısı var. O yüzden otelinizi iyi seçmelisiniz. Dışarıda yemeyin. Mümkünse içkinizi alkolünüzü evden gelirken getirin otelde ki barcı abiye rica edin soğutsun. Eğlenmek için ayık kafayla bara, cluba neyim gitmeyin. Fazla kafa güzel de gitmeyin (severler). Clubta içmeyin. Sahil boyunca yürüyün. Kürt bi midyeci abi var. Hiç yemediğim midyeyi kendisi yedirdi bana. Benden olsun dedi ama parasını verdim. Denemeniz lazım. Son olarak kendinize hakim olun...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar