bugün

gümbet

görsel
Bodrumda tatlış bir tatil köyü. Barlar sokağı var. Bu sokakta Moss, sultan gibi sağlam gece kulüpleri mevcut. Sizlere deneyimlediğim kadarını fikirlerimle birlikte aktarıcağım komple.

Döne döne kokoreçci aradık bulamadık döner yedik. Bir arkadaş döner yemiycem dedi. Daha sonra kokoreçci bulduk yedi. Onun nasibiymiş... dürüm döner 12 liraydı ayran hariç. Kasada 11.5 yazdı (kafası güzeldi sanırım (smile) ). Arkadaş ise kokoreçi 10 liraya yedi.

Sahil kenarında midye standart 1 lira ve kocaman.

Sahil kenarında küçük su 1.5 lira (kâra bak be)

Moss gece kulubunde ve sultan da tekila shot 25 lira. Sultan da kadınlar getiriyor istemsiz kabul ediyorsunuz (gelmeyin bu oyunlara)

Moss clubta yeşil peri shot ne kadar diye çocuğa sordum 70 lira dedi. Tekila shot aldım 30 lira verdim. 5 lira da beni gör abi dedi öğrenciyiz dedi. 5 lira da oradan girdi.

Bim, a101 bulamadım. Şok gördük gece ama kapalıydı.

Yemek yenilecek pek yer yok (var ama sikiyolar). Hep içkili restaurant.

Bu arada kıytı köşede döner yemeyin...

Bol bol turistler var. Türkten çok turist var desem yanlış olmaz sanırım.

Saydığım clublara gidip atar gider yapmayın dayak manyağı yaparlar. Yarma gibi adamlar var kapılarda ve içeride.

Öneri : burada eğlenmek için para şart. Yemek sıkıntısı var. O yüzden otelinizi iyi seçmelisiniz. Dışarıda yemeyin. Mümkünse içkinizi alkolünüzü evden gelirken getirin otelde ki barcı abiye rica edin soğutsun. Eğlenmek için ayık kafayla bara, cluba neyim gitmeyin. Fazla kafa güzel de gitmeyin (severler). Clubta içmeyin. Sahil boyunca yürüyün. Kürt bi midyeci abi var. Hiç yemediğim midyeyi kendisi yedirdi bana. Benden olsun dedi ama parasını verdim. Denemeniz lazım. Son olarak kendinize hakim olun...