bugün

anneler günü

Uzunca süredir unutmaya çalışıyorum. Ben unutmaya çalıştıkça karşıma seni hatırlatan şeyler çıkıyor. Olmamam gereken yerlerde oluyorum. Gülmemem yerlerde gülüyorum. Hayat beni bunlara zorluyor anneciğim. Kimse beni anlamıyor. Birilerine sarılırken gözlerimi kapatıyorum sanki sana sarılıyormuş gibi hissediyorum. Sen gittikten sonra insanlar çok acımasız oldular. Hep kötü şeyler peşine düştüler. Sabah uyandığımda yatağımı toplamıyorum anne hadi gel kız bana. Uzun uzun nasihatler ver. Lütfen geri gel yalvarırım geri gel. Ben hergün sen varmışcasına eve girmek istemiyorum artık. Poşetin içinde sakladığım eşarbını koklamak istemiyorum. Bak Yen'i Yen'i şeyler öğrendim onları anlatmak istiyorum sana. Hadi gel ben anlatayım beraber şaşıralım. Toplayamıyorum kendimi her geçen günde bir kere daha düşüyorum. Hiç iyiye gitmiyorum anne. Senin yanına gelebilmek istiyorum sadece seni istiyorum. Gözlerimin güzel olduğunu söylüyorlar gülümsüyorum teşekkür ediyorum ama onlara değil senin gibi bir kadının kızı olduğum için sana teşekkür ediyorum. Eskişehir'de çok güzel mekanlar açıldı anne gel beraber kahvaltı yapalım kahvemizi sigarayla beraber içeriz sen hadi bir sigara ver dersin ben içmiyorum artık anne derim hadi hadi Verde içelim dersin gülümsersin sonra dayanamaz veririm. Ben Seninle sarılıp uyumayıda çok özledim. Hani ben arkamı dönerdim sen sarılırdın ya işte onu en çok özledim. Babam bana çok kızacak sanki sen benim çocuğum değil misin diye ama ben en çok seni sevdiğimi söyleyeceğim anne. Hergün parçalanıyorum hergün özlüyorum hergün seni daha çok seviyorum. Saçlarım aynı senin gençlik halindeki gibi oldu. Her duştan çıkışımda oturup onları tarardın ya hadi şimdi gene tara anne. Bu sefer daha zor taramak ama sen severek tararsın saçlarımı biliyorum anne. Anlatamadığım, söyleyemediğim, konuşamadığım, haykıramadığım o kadar çok şey var ki. Biraz sonra uyuyacağım seni rüyama bekliyorum anne lütfen gel seni çok seviyorum. Beni bu şekilde yetiştirdiğin için sana minnettarım teşekkür ederim anneciğim. Sabah baş ucunda olacağım fakat şimdiden anneler günün kutlu olsun..
Gündemdeki Haberler