bugün
- her evde bulunan efes pilsen bardağı7
- kolonya şişesi görünce içme isteği gelmesi4
- yaz sıcağında ayakkabıya sakız yapışması3
- kader adamım3
- sabahın köründe siyaseti düşünen insan3
- türklerin medeniyet kuramama nedeni9
- sözlükte tribünlere oynamak3
- deniz göktaş8
- son 1 ayın en başarılı gammazları3
- yaşadığın şehrin turistik yerlerini gezmek2
- filistin in ermeni soykırımını tanıması18
- israil'in 1915 olaylarını soykırım tanıması3
- türklerin her ırkı türk sanması10
- roketsan tayfun blok 42
- muhittin böcek'in ifade vermesi2
- artemis2
- türklerin mal olduğunun ispatı2
- takip ediliyorum hissi2
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle32
- kürtlerin muhteşem ve harika derecede ezik olması10
- sözlüğün aptal kaynaması13
- velvet43
- 2026 dünya kupası38
- sözlükte yokluğu hissedilen yazarlar10
- futbol32
- 28 haziran 2026 güney afrika kanada maçı12
- atatürkçülük ile 2026 da ülke yönetilmez16
- herkesle iyi anlaşan insan18
- kürtlüğüyle kavgalı olan pandela7
- evde makarna yapmanın maliyeti3
- kürtlerin iyi olduğu konular5
- eşcinsel2
- aselsan5
- akrep burcu kadını ile uyumlu burçlar4
- falıma bakmak isteyen var mı28
- pandela7
- parcalandim toparlanamiyorum5
- türklerin 2kg avrupalıların 200gr sabun tüketmesi6
- üstteki yazarın mesleğini tahmin etme7
- 19 yaşında kızla yatmak15
- herzevekil ile revani yemek5
- lgbt onur yürüyüşü4
- anın görüntüsü25
- göbeksiz erkek5
- erkeklerin boy tahmini yapması5
- hoşlanılan kızı adamın birinin yemesi9
- tüm çıplaklığımla burdayım10
- japonya10
- türklerin hiçbir işte başarılı olamaması4
- 10 parmağında 10 marifet olan azize4
kınışmık, misij ıtmık, wıtsıptın yızmık değildir. şimdi izninizle gençliğe hitabem:
yıldım ya. anlıyorum, yeni nesil muhafazakar bir iktidarın dünya görüşünün her kaldırım taşına duhûl ettiği bir dönemde büyüdü, anlıyorum, cinsiyetsiz mekanlar teker teker yok oldular ve geriye avm'ler kaldı, anlıyorum kadın erkek ilişkileri iki cinsin birbirinden bu denli uzaklaşması, seksin tu kaka edilmesi ve bilinçli olarak karşılıklı haz tanımının silinmesi ile yakın tarihin en sıkıntılı dönemini yaşıyor, anlıyorum eğitim sistemi de aileler de çöp, anlıyorum yerli ve yabancı televizyon size gerçekdışı ve işlerine gelen bir romantizm resmi çiziyor ama lütfen titreyin ve kendinize gelin. evet arkadaşlar, acıııııı ama gerçek; sevmeden, sevişmeden*, hesap kitaptan vazgeçmeden, fedakarlık etmeden, tutku hissetmeden ve en önemlisi gerçek hayatta tezahür etmeden böylesi bir romantik ilişkiye sahip olamayacaksınız.
biriyle sevgili olmak "bana mesaj atmıştı", "güldü verecek" fazından epey öte bir şey. bunlar sıradan insanın herkesle her zaman yapabileceği şeyler olduğu için bu sizle gerçekleşince sevgili olduğunuzu, başkasıyla gerçekleştiği için de aldatıldığınızı düşünüyorsunuz. oysa bir adım geri çekilip baksanız, bir monitörün, bir tabletin ya da telefonun arkasında sıradaki hamlesinin ne olacağını kestirmeye çalışan tatlı su kurnazlarısınız. yaşadığınız şeyler gerçek dışı. böyle yaşamayın.
yıldım ya. anlıyorum, yeni nesil muhafazakar bir iktidarın dünya görüşünün her kaldırım taşına duhûl ettiği bir dönemde büyüdü, anlıyorum, cinsiyetsiz mekanlar teker teker yok oldular ve geriye avm'ler kaldı, anlıyorum kadın erkek ilişkileri iki cinsin birbirinden bu denli uzaklaşması, seksin tu kaka edilmesi ve bilinçli olarak karşılıklı haz tanımının silinmesi ile yakın tarihin en sıkıntılı dönemini yaşıyor, anlıyorum eğitim sistemi de aileler de çöp, anlıyorum yerli ve yabancı televizyon size gerçekdışı ve işlerine gelen bir romantizm resmi çiziyor ama lütfen titreyin ve kendinize gelin. evet arkadaşlar, acıııııı ama gerçek; sevmeden, sevişmeden*, hesap kitaptan vazgeçmeden, fedakarlık etmeden, tutku hissetmeden ve en önemlisi gerçek hayatta tezahür etmeden böylesi bir romantik ilişkiye sahip olamayacaksınız.
biriyle sevgili olmak "bana mesaj atmıştı", "güldü verecek" fazından epey öte bir şey. bunlar sıradan insanın herkesle her zaman yapabileceği şeyler olduğu için bu sizle gerçekleşince sevgili olduğunuzu, başkasıyla gerçekleştiği için de aldatıldığınızı düşünüyorsunuz. oysa bir adım geri çekilip baksanız, bir monitörün, bir tabletin ya da telefonun arkasında sıradaki hamlesinin ne olacağını kestirmeye çalışan tatlı su kurnazlarısınız. yaşadığınız şeyler gerçek dışı. böyle yaşamayın.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar