bugün
- memesi erkek memesinden küçük olan kadınlar15
- 9 eylül 2024 türkiye izlanda maçı12
- yazarların psikolojik durumları19
- sözlüğün en güzel kızlarıyla sevgili olmuş erkek13
- narin güran38
- sadece erkeklerin maymundan gelmiş olma ihtimali17
- başkalarının mutsuzluğundan mutlu olmak10
- kerem aktürkoğlu22
- patlatayım mı bi kurufasülye kocacım9
- 9 eylül izmir in kurtuluşu14
- mis kaşarda küf skandalı9
- anın görüntüsü13
- kahve makinelerinin pahalı olması13
- gss borcunu ödemeyenlerin icraya verilmesi11
- yarın balık yiyecek olmam9
- sözlük kızlarının bohçaları8
- rüyalarınızı yorumluyorum15
- faiz yer misiniz'ya da yiyor musunuz8
- filip kostic11
- sözlük erkeklerine hediye edilmek istenenler8
- arkadaşlar hesabı satıyorum18
- gesi baglarinda don ariyorum nickli yazar9
- ne mutlu türk üm demek bir ırkçı sözdür17
- insanı en çok rahatlatan koku16
- bir sigara mı yaksak15
- mustafa kemal'in askerleriyiz diyen it sürüleri23
- 900 bine alınabilecek suv araçlar9
- bugün çok az yazarın online olması9
- sanal seks uğruna sözlükte fink atan piç yazar12
- hüdapar'ın dem den farkı34
- giresun'a gelen kızlar itinayla gezdirilir14
- mustafa kemal'in askerleriyiz11
- 42 buçuk numara kadın ayağı9
- kadinini doyuramayan erkek8
- hangi yazarı banyoda yıkardın20
- islamiyet11
- menuet19
- arkadaşlar bu çanta nasıl22
- kent lokantaları9
- üstün zekalı sözlük kızları11
- bu kılıçları kime çekiyorsunuz41
- şeriatçı kürtçü kardeşliği12
- takı düşkünü kadının zeka seviyesi9
- en itici insan tipleri18
- gavatlığın normalleşmeye başlaması13
- akp seçmeni9
- süslü laflarla kızları kandırmak8
- küresel gocu kavgası18
- türkiye nin girişine yazılması gereken söz26
- pembe iphone'a geçiş16
alkol, her derde çare. sizin güzel kokan nefesleriniz var, benim hiç bitmeyen alkolikliğim.
Alkol yegane ilacım benim, miskinliğim. para hırsım, çalışma hırsım, lüks hırsım yok elbette, ama en önemlisi buyrulanı yapmama özgürlüğüm, dayatılanı yapmama hazzı var.
ortak yönlerimiz var elbet sizinle. en basiti; en az sizin kadar insanım. bir gülme tutar mesela beni, öyle bi'sey olduğundan falan degil; sırf yaşıyorum diye, öylesine bi' gülme. dedim ya, insanım ben de nihayetinde. Üzülen yanlarım oluyor tabi benim de, kanıyor için için. düşünen yerlerim bir ağrıyor bazen hele. Bir daralıyor insan böyle zamanlarda, bildiğiniz gibi değil. ama bende çözüm belli; kanayan yaraya tütün ezilir, alkol basılır. alkol, her derde çare.
şimdi siz geçip karşıma demediğinizi koymuyorsunuz. neymiş, 5 kuruş etmezmişim, bi' cacık olmazmış benden. doğru, ne 5 kuruşa satılmaya hevesim var, ne de cacık olmaya merakım. ama siz bostancılığı layık görürseniz kendinize, bakın mis gibi bostan korkuluğu olur benden. korkutma kısmı olmasa da, öylece durma kısmı tam benlik. gelir arada şapkamı düzeltirsiniz siz de. arada siz de keyiflenir, buz gibi bi' bira ikram edersiniz, belli mi olur. ama yok, ondan bile rahat vermezsiniz siz adama; orda durma şuraya geç, başını öyle tutma böyle tut, kollarını hizala, zart zur. siz boşa kafa şişirirsiniz.
ben, hırslı, inatla, azimle yaşıyorum. Hem de inanın, sizden kat be kat iyi beceriyorum. miskinliğim, sizle aramızdaki mesafe. sadece sizle değil tabi, hayatla da öyle. alkolle samimiyetim de buna benziyor biraz. alkolik insan saflarında, bizzat hayata direnmekteyim.
BEN SiZE RAĞMEN BECERiYORUM BUNU. BECERMEKLE DE KALMAYIP, DiBiNE KADAR YAŞIYORUM.
sizin beyazınız karşısında, ben siyahım...
Alkol yegane ilacım benim, miskinliğim. para hırsım, çalışma hırsım, lüks hırsım yok elbette, ama en önemlisi buyrulanı yapmama özgürlüğüm, dayatılanı yapmama hazzı var.
ortak yönlerimiz var elbet sizinle. en basiti; en az sizin kadar insanım. bir gülme tutar mesela beni, öyle bi'sey olduğundan falan degil; sırf yaşıyorum diye, öylesine bi' gülme. dedim ya, insanım ben de nihayetinde. Üzülen yanlarım oluyor tabi benim de, kanıyor için için. düşünen yerlerim bir ağrıyor bazen hele. Bir daralıyor insan böyle zamanlarda, bildiğiniz gibi değil. ama bende çözüm belli; kanayan yaraya tütün ezilir, alkol basılır. alkol, her derde çare.
şimdi siz geçip karşıma demediğinizi koymuyorsunuz. neymiş, 5 kuruş etmezmişim, bi' cacık olmazmış benden. doğru, ne 5 kuruşa satılmaya hevesim var, ne de cacık olmaya merakım. ama siz bostancılığı layık görürseniz kendinize, bakın mis gibi bostan korkuluğu olur benden. korkutma kısmı olmasa da, öylece durma kısmı tam benlik. gelir arada şapkamı düzeltirsiniz siz de. arada siz de keyiflenir, buz gibi bi' bira ikram edersiniz, belli mi olur. ama yok, ondan bile rahat vermezsiniz siz adama; orda durma şuraya geç, başını öyle tutma böyle tut, kollarını hizala, zart zur. siz boşa kafa şişirirsiniz.
ben, hırslı, inatla, azimle yaşıyorum. Hem de inanın, sizden kat be kat iyi beceriyorum. miskinliğim, sizle aramızdaki mesafe. sadece sizle değil tabi, hayatla da öyle. alkolle samimiyetim de buna benziyor biraz. alkolik insan saflarında, bizzat hayata direnmekteyim.
BEN SiZE RAĞMEN BECERiYORUM BUNU. BECERMEKLE DE KALMAYIP, DiBiNE KADAR YAŞIYORUM.
sizin beyazınız karşısında, ben siyahım...
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar