bugün
- yazar fake mi diye arkadaşlarına mesaj atmak34
- çok uykum var sözlük6
- müslüman ülkelerde ahlaksızlık neden yaygın9
- arkadaşlar bdsm bitti ise ben gidiyorum8
- kızla buluşmaya yanında erkek getiren erkek5
- sabahları sevilen şeyler11
- sözlük yazarlarının seksi kombinleri17
- bir bela geliyor9
- kaslı erkeklerin çükü kısa olur6
- bana müsaade2
- fransada büyük iç savaş çıkarsa olacaklar7
- fake yazar anlama kılavuzu5
- izmir'in mis gibi kokması10
- atsızı sevmeyen türk2
- eski sevgilisine dönenlerden tavsiyeler9
- dudak dolgusu yaptıran kadınların ördeğe dönüşmesi10
- aykolik ismet masklavi ne yapıyor şu an3
- denize düşsen nervio'ya mı sarılırsın bik bik'e mi8
- eski sevgiliye dönmek mantıklı mı sorunsalı6
- kuran allah kelamı olarak ezeli mi6
- emrah safa gürkan2
- salat namaz değildir12
- özelden alet fotosu atan erkek yazar7
- g i l d e d l i l y3
- aslan burcu erkeği aslan burcu kadını ilişkisi6
- the odyssey4
- akp nin izmir i ele gecirme politikasi3
- bir gün herkes ak partili olacak14
- fransa6
- iyi geceler6
- mezut barzani nin yahudi olması18
- hiç uykum yok amk3
- sarhoş olmak2
- yüksek enflasyon4
- meksika açmazı macerası15
- iltica ve mel'in birlikte sunduğu radyo programı14
- alfa romeo4
- arkadaşlar çüş6
- enayimiknatisi9
- aklım o ılık tende2
- bu durumda ne yapardınız9
- izmire ilk hizmetin 30 sene sonra ulaşması9
- okul saldırısı7
- çocuğa israil diye isim koymak17
- yok çok sevişmenin hiç zararı yok11
- anın görüntüsü31
- cemil tugay7
- evli kadına bin lira verip ilişkiye girmek3
- ak parti'nin cemil tugay paylaşımı17
- tombik döner dünyanın en iyi sandviçi5
ülkenin dinamiklerini bir türlü anlayamayan enteresan oluşumdur. nickini değiştirmiş tabi gözden kaçmıyor ancak kaçılacak alan fazla yok tanırız hemen kimdir nedir diye *
ülkenin dinamiği demiştim tanımda. çok basit bir denklem ama tabi bu tarzda gençler bu denklemi kuramıyor. ülkede artık 4 tane parti yok. 4 tane ideolojide yok. 2 parti birleştiğinden beri yani akp+mhp onlar bir oldu. hdp diye bir parti zaten kalmadı tüm üst düzey yöneticileri içeride. dışarıda kalanlar ne yapacaklarını bilemiyor çünkü politika ile zerre alakaları yok siyaset bilmezler tek yapabildikleri kuru gürültü. dolayısı ile 2 cephe var akp+mhp karşılarında chp.
sen şimdi sabahtan akşama kadar chp şöyle yapmış kılıçdaroğlu ermeniymiş ( ki ne alakası var amk dün müydü neydi ısrar ile sordum bu kadar rezillik olmaz siyaset ile ırkın etnik kökenin ne alakası var ) atatürk aslında atatürk değilmiş chp yeniymiş eskiymiş gibi sürekli yazarsan karşıdaki bloğa hizmet etmiş oluyorsun. yazdıklarını görüyoruz işte akp yi eleştiren bir tane entirin yoktu taa ki ben ve bir kaç yazar arkadaş sana laf sokunca kenarından kenarından "ikipi kötü kaka tüü" diye yazmaya başladın 1-2 tane.
velhasılı sürekli bir tarafı eleştiriyorsan diğer tarafa hizmet etmiş oluyorsun anlamanı beklemiyorum anlayabilecek olsan ben yazmadan da anlardın zaten.. tamam biz koyunuz biz kurabiye canavarlarıyız atatürkçü de değiliz ilk okul yıllarından beri yani 30 senedir hayal dünyasında yaşayan delileriz. en kemalist en atatürkçü en büyük siyaset uzmanı sen ve senin gibiler..
ülkenin dinamiği demiştim tanımda. çok basit bir denklem ama tabi bu tarzda gençler bu denklemi kuramıyor. ülkede artık 4 tane parti yok. 4 tane ideolojide yok. 2 parti birleştiğinden beri yani akp+mhp onlar bir oldu. hdp diye bir parti zaten kalmadı tüm üst düzey yöneticileri içeride. dışarıda kalanlar ne yapacaklarını bilemiyor çünkü politika ile zerre alakaları yok siyaset bilmezler tek yapabildikleri kuru gürültü. dolayısı ile 2 cephe var akp+mhp karşılarında chp.
sen şimdi sabahtan akşama kadar chp şöyle yapmış kılıçdaroğlu ermeniymiş ( ki ne alakası var amk dün müydü neydi ısrar ile sordum bu kadar rezillik olmaz siyaset ile ırkın etnik kökenin ne alakası var ) atatürk aslında atatürk değilmiş chp yeniymiş eskiymiş gibi sürekli yazarsan karşıdaki bloğa hizmet etmiş oluyorsun. yazdıklarını görüyoruz işte akp yi eleştiren bir tane entirin yoktu taa ki ben ve bir kaç yazar arkadaş sana laf sokunca kenarından kenarından "ikipi kötü kaka tüü" diye yazmaya başladın 1-2 tane.
velhasılı sürekli bir tarafı eleştiriyorsan diğer tarafa hizmet etmiş oluyorsun anlamanı beklemiyorum anlayabilecek olsan ben yazmadan da anlardın zaten.. tamam biz koyunuz biz kurabiye canavarlarıyız atatürkçü de değiliz ilk okul yıllarından beri yani 30 senedir hayal dünyasında yaşayan delileriz. en kemalist en atatürkçü en büyük siyaset uzmanı sen ve senin gibiler..
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar