bugün

atatürk havalimanına kürdistan bayrağı çekilmesi

Kimileri diyorki, yok efendim bu pkk bayrağı değil algı yapıyolar hükümeti karalıyolar, barzani ayrı pkk ayrı flan. Hatta bazı kürt olanlar daha baska sekilde, iste efenim sizin kürt adına tahammulunuz yok aslinda onun icin boyle yapiyonuz, barzani kürt diye aynı görüsu savunmak zorunda mı? Flan filan. Be aq evlatları siz sipastiksiniz de herkeside kendiniz gibi mi sanıyonuz yoksa herkese aptal muamelesimi yapiyonuz. Ulan barzani-pkk öz amca cocuklarıdır bunu eben bile bilir pezevenk. Hemde aynı elmanın iki yarısı gibi. Barzani degilmi yıllarca pkk besleyip sınırdan türkiye ye sokan. Yıllardir bu pkk çinde mi barınıyo da ordan gelip eylem yapıyodu. Ne diyordu barzani 2007 de türkiye kerküke karısirsa bizde diyarbakirda sirnakta kürtleri ayaklandiririz demiyomuydu. Bu barzanide ki türk düsmanlığını, ne sinsi bi orospu cocugu olduğunu, türk toprakları icin nasıl bi iştahla salyalar akıttığını, sırf bunun icin yıllardir hertürlu onursuzlugu adiliği yaptığını dünyada kucağına oturmadığı orospuluğunu yapmadığı devlet kalmadığını cocuklar bile bilir. Ulan bu adamın basin kuruluşları hava durumu sunumlarında bile senin ülkenin ta yukarda sivas asağıda mersin den doguya dogru bütün sehirlerini kendi toprağıymis gibi göstermiyor mu. Sizce butün bunlar kimlerin yıllar yılı calismalarinin projelerinin sonucları. Adamdaki piclige bak. Eğer senin basında milli hükümetin olsaydı bu barzani yi bu duruma getirmeyi bırak ona it muamelesi bile yapmazdı. Ama gel gör ki bunu yapacak 'akepe'de kac tane türk var. Yahu bunlar degilmi zaten türk ismine bile garezi olupta ümmet ümmet diye perdeleyenler partisi. Bu hükümet degilmi zaten yillar yılı özerkliklerin federasyonların olduğu paramparca bi türkiye icin calısmalar yapıp en sonda da baskanlik referandumu ile basari ile sonuclandirmak isteyen. Yoksa ne diye bunca rezalet, çözulme süreci, habur rezaleti, milli orduya kumpas yipratma ve sindirme, tabelalardan kaldırılan tc, kaldırılan andımız vs imza atmıs olsunlar. Hele bide acilim zamani ak yazar sanatci gazetecilerin proramları vardı ki onlara girsek çıkamayız bile. Hani şu hilal kaplan, nihal bengisu karacanın söylemleri. Bilen bilir. Resmen, ülkenin adı niye türkiye ki canım ayıp degilmi ama ayrimcilik olmuyomu gibisinden söylemlere varan cümleler kuruyorlar dı.

Öte yandan kim lan bu barzani. Suan ki o sözde devlet veya özerk dedikleri toprak parcasinda ki üc sehir bilhassa kerkük, daha 20 25 sene öncesine kadar bir tek kürtün yasamadığı öz türkmen sehri degilmi. Yıllardır her türlü kahpeligi, kancıklığı, suikastlar yaparak türkmenleri katledip kürtleri doldurmadımi kerküke. Sehrin demografisini degistirdiler yıllar içinde.
Bide bunun öncesi var tabi. Hani şu saddam korkusundan daglardan ovaya inmedigi zamanlar. Evet yanlış duymadınız barzanigil ayni pkk gibiydi ırakta. Bildigin terorist eskiya idiler. Daglarda yasarlardı lan bunlar koye sehre inemezlerdi. Zira saddamla kanlı bıcaklıydılar. iste o zamanlar 1. Korfez savaşında türkiye ye sığınıyolardı, özal bunlara bedava vatandaslik veriyordu. Kankası talabani ile beraber türkiyenin onlara tahsis etdigi kırmızı pasaportla belçikada fransada bol bol k*rdistan çalısmaları yapıyolardı. Sonra 2. Körfez savasinda da amerikanin karada orospuluğunu yaparak mukafatlarıni alıyolardı. Mükafat dedigine bakma bi nevi amerikanin el koydugu petrolun bekciligini yapmak özünde. Sonra ilk is ne yaptı sevgili barzanigil, musulda tapu dairelerini yaktı türkmenlerin mallarını gasp etti. Yıllarca türlü picliklerle onlari sindirdi, musul kerkükte türkmen nufusu yok etti. Sonralarıda türkiyeden bazı insan olabilenler sözde türk hükümetine baskı yaptığı zaman kerküke müdahale konusunda flan. Bu sefer barzani bi zamanlar bi abi gibi gördugü, küçük rütbeli bi türk subayınin bile karşısında el pence divan esas durusta durdugu, her gerektiginde her türlü yardımından insaniyetliginden faydalandığı türkiyeye karşı, 'türkiye kerküke müdahale etmeye kalkarsa bizde diyarbakirda yasayan kürtleri ayaklandıririz' açıklamasini yaparak kahpeliğini tescilliyordu.