bugün
- 18 ay askerlik yapanlar nasıl yaptı sorunsalı6
- damarsız tüysüz manisa yaprağı16
- atatürk'e alerjisi olan tipler4
- sözler köşkü4
- şikeci amedspor3
- 2026 yılı türk biralarının içilemez hale gelmesi21
- vahiy kitabına göre kıyamet alametleri11
- bazı şarkıları dinlemekten korkmak4
- osmanlı'ya alerjisi olan tipler4
- fasulyeyi akşamdan suya koyan erkek5
- sırrı süreyya önder28
- suat usta2
- osmanlı torunuyum diye gezen çomar4
- abdullah öcalan orospu çocuğudur18
- mankenlikten şarkıcılığa transfer olan ünlüler2
- göğüs kıllarım çıkmıyor16
- silver ile evlenecek erkek52
- askerde sözlüğe girmek2
- rafael leao victor osimhen leroy sane11
- sevgiliyle yaşamanın normalleştirilmesi4
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası25
- tutmayan başlık açma rehberi7
- adem ve havva'nın yasak ağaca el sürmesi3
- karısı kızı feto evlerine gitmiş çomar2
- kalabalık umumi tuvalette penislerin çarpışması5
- yakışıklı olup sevgilisi olmayan erkek3
- türk bayrağı2
- askerlik anıları6
- abdülhamit han dönemi çözüm süreci fotoğrafı4
- dün gece ne oldu12
- galatasaray neden transfer yapamıyor2
- sarapci koala58
- 6 kişi öldü diye yas ilan edilmez3
- sözlükte linç yiyen insana karışır mısın17
- kürt kızlarının güzel olması2
- sözlükteki linç kültürü12
- akepeli değilim ama akp'ye oy atıyorum saçmalığı15
- rica ediyorum arkamdan konuşmayın12
- bahçeli'nin spor kisvesi açıklaması2
- hristolojiye göre kıyamet alametleri5
- ıoçk katatese elbise dikti mi sorunsalı7
- elinin içine hapşıran insan5
- erecto dos andreas biraderitos3
- son tüketim tarihi geçmiş ilaç9
- avokadonun turkçesinin taşak olması4
- çanta2
- sözlükteki linç tayfa6
- koreli erkeklerin türk kızlarından güzel olması4
- gündüz uyuyup gece sokaklarda dolaşmak2
- sözlüğe yalan söylemek yalandan sayılır mı4
Bugün de öyle böyle bitiyor işte. Yarın da bitecek. Ben ölene kadar devam edecek. Geçen günler hala benim için bir şey ifade ediyor olmayacaklar. Öylece geçip gidecekler. Olması gerektiği için, ben istediğim için değil. Zaten yaklaşık 3 yıldır neredeyse hiçbir seyi istemiyorum. isteyemiyorum. Buna hakkım olmadiği için değil elimin tersiyle ittiğim için. Şımariklik etmiyorum hayır. Bunu da uzunca bir süre düşündüm. Ve hayatımın şımarık bir çocuğa göre fazla dramatik olduğuna karar verdim. Evet çok büyük felaketler yaşamadim ama kendimce sebep-lerim var. Fazlaca sebep. Benim kaldıramayacağim türden. Fazla yükleniyormuş gibi geliyor hayat bana bu yüzden. Adil değilmiâ gibi geliyor. Adalet istiyorum ama kimse duymuyor sesimi-yine. Digerleri gibi hayat da beni duymazlıktan geliyor görmezlikten geliyor. Kendimi farkettirmeyi bıraktım ben de. Hayati, dogal olarak da insanlari umursamamaya basladim. Bu ben de giderek büyüyen bir boşluga sebep oldu. Bir karadelik hatta. icimdeki tüm duygulari içine cekmeye başladi. Bazen çok hızlı bazen yavaş yavaş. Eksildiğimi hissettim. Ne zamana kadar devam edeceğini merak ettim. Bazı geceler sorunu kökünden halletmeyi düşündüm. Kafamda planlar kurdum ama yapamadim. Hiçbirini yapamadim. Artık yapamam da. Cesaretim kirildi. Korkuyla karişik nefret kapladi her yanimi. Nefret giderek büyümeye başladi hatta. Her şeyi içine katiyordu canlı cansız tanidik tanimadik hepsi. Öyle anlar geliyordu ki her zerreden nefret ediyordum. Her zerremden nefret ediyordum. Sonra unutmaya başladim. Yavaş yavaş mi yoksa birden mi oldu hatirlamiyorum. Hayatimin karanlik parçasi olan o 3 yili unutmaya başladim. Sanki hiç yasamamişim gibi devam etmeye çalişiyorum hayatima. Bazen aklima geliyor her şeye rağmen-bu gece de olduğu gibi. Ama uzaklaştirmaya çalişiyorum kendimden. Eğer yapmazsan her şeyin çok daha kötü olacağini hissediyorum çünkü. Çünkü çok korkuyorum. Her seyden. Herkesden. Korku benliğimi ele geçirmiş gibi. Ne yapacağimi bilmiuorum. Sadece korkuyorum. Geçmişten, gelecekten, kaybetmekten, kendimden...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar