bugün
- vahiy kitabına göre kıyamet alametleri11
- damarsız tüysüz manisa yaprağı15
- 2026 yılı türk biralarının içilemez hale gelmesi21
- tutmayan başlık açma rehberi7
- kalabalık umumi tuvalette penislerin çarpışması4
- abdullah öcalan orospu çocuğudur18
- sırrı süreyya önder28
- göğüs kıllarım çıkmıyor16
- cabrio araçla takla atmak3
- askerlik anıları6
- eylül 2026 şanslı burçları3
- avokadonun turkçesinin taşak olması4
- dün eski sevgilimin evinde neyse boşver diyen kız3
- koreli erkeklerin türk kızlarından güzel olması4
- hristolojiye göre kıyamet alametleri5
- sözlüğe yalan söylemek yalandan sayılır mı4
- erecto dos andreas biraderitos2
- elinin içine hapşıran insan5
- silver ile evlenecek erkek53
- arap eli öpmek dudak karartmaz4
- dünyanın yuvarlak olması saçmalığı4
- kendisini iten müşteriye saldıran robot2
- ıoçk katatese elbise dikti mi sorunsalı7
- sözlükteki linç tayfa6
- sözlükteki linç kültürü12
- az veren candan cok veren maldan5
- popüler olanı eleştiren ezik entel3
- usual bay bey biraderdir2
- deccaliyet çağı6
- dün gece ne oldu12
- bizim uygulamamız bu şekilde4
- akçomarlara gerizekalı muamelesi yapmak2
- keçiören belediyesindeki yasaklı madde testi2
- son tüketim tarihi geçmiş ilaç9
- ek hizmet binası2
- rica ediyorum arkamdan konuşmayın12
- arkadaşlar fasfakirim ya6
- sözlükte linç yiyen insana karışır mısın17
- ismet gürbüz ile 81 günde 81 ili dolaşmak2
- akepeli değilim ama akp'ye oy atıyorum saçmalığı15
- herkesin kendini zeki sanması4
- melih gökçek11
- yazarlar şuan ne yapıyor4
- göz rengi değiştirme ameliyatı2
- falıma bakmak için can atan sözlük yazarları4
- sarapci koala59
- komşunu kendin gibi sev düşmanını da5
- götünü yıkamayan bir kızla evlenir misiniz8
- keşm adası2
- uykusuzluk2
dün akşamdan beri sosyal medya ve sözlüklerde hatta televizyonlarda fenerbahçe aşağılamaları çok canımı sıktı. bu sebepten bi kaç konu üzerine yazmak istedim.
1- Hakem
beşiktaşlıların ağladığı gibi hakem yanlı değil kötüydü. maçın kontrolünü kaybetti. aşağıdaki örnekte de görebilirsiniz;
- ilk yarım saatte RVP, Oğuzhan, Alper, Marcelo sarı görmeliydi.
- Tosic'in atılması doğru karar. Ama o zamana kadar sarı kart görmüş olması gereken RVP'de onunla atılmalıydı.
- Josef'in önü boş depara kalktığı pozisyonun ofsaytla alakası yoktu.
- Lens'in iptal edilen golü nizamiydi.
- son dakikalarda şener atılmalıydı.
hakem feneri kolladı diyen beşiktaşlılarda geçen sezon ki 3-2 lik maça bi baksınlar. attığınız 3 golün ikisi hatalıydı.
2- oynanan futbol
Fener'in niyeti top oynamamaktı diyerek feneri ezikleyenler. ilk yarı kadıköyde pozizyonunuz yok lan. ne çabuk unuttunuz. tamam fenerbahçe 2 senedir sıkıcı futbol oynuyor beşiktaş güzel futbol oynuyor. ama hangi takım her zaman güzel futbol oynayabilir ki! ona göre oynasaydınız o zaman.
3- "RVP de tam fenerbahçeli olmuş"
RVP ikinci sezonunu geçiriyor burda. başka hangi maçta buna benzer bir halini gördünüz. RVP dün akşam utanılacak hareketler yaptı tamam. ama daha iki hafta önce panenka penaltısı attığı için amedspor kalecisinden özür dileyen de bu adamdı. tek maçta adamı öldürdünüz. böyle devam ederse zaten ölsün de. bi de bu hareketlerin fenerbahçelilerle ne alakası var lan.
4- şerefli takım, efendi beşiktaş
futbolda faul diye bi olgu var. faulün yapılma anına ve şiddetine göre de kartlar var. her faul yapan adamı dövmeye çalıştınız akşam. bu mu efendilik?
soyunma odasına giden futbolcuların önünü kesip boğazını sıkmak mı efendilik?
yedek futbolcunun saha içine saldırması mı efendilik?
taraftarın sahaya girmesi mi efendilik?
tam kadro sahaya çıkıp, tribünleri doldurup, mermiye kafa atan futbol oynayıp yenilince " süt kupası" demek mi efendilik?
takımın en büyük yaşayan değerinin pascal nouma olması mı efendilik?
devre arası şampiyonluk yarışı yaptığın takımın kaptanıyla anlaşma yapmak mı efendilik?
Ben fenerbahçede oynamak istiyorum diyen mehmet ekici için olcan şahan'ı gönderip kadro dışı bıraktırmak mı efendilik?
sanki siz şereflisiniz biz orospu çocuğuyuz. futbol pis bir oyun. her takım aynı derecede şereflidir ve aynı derece şerefsizdir.
1- Hakem
beşiktaşlıların ağladığı gibi hakem yanlı değil kötüydü. maçın kontrolünü kaybetti. aşağıdaki örnekte de görebilirsiniz;
- ilk yarım saatte RVP, Oğuzhan, Alper, Marcelo sarı görmeliydi.
- Tosic'in atılması doğru karar. Ama o zamana kadar sarı kart görmüş olması gereken RVP'de onunla atılmalıydı.
- Josef'in önü boş depara kalktığı pozisyonun ofsaytla alakası yoktu.
- Lens'in iptal edilen golü nizamiydi.
- son dakikalarda şener atılmalıydı.
hakem feneri kolladı diyen beşiktaşlılarda geçen sezon ki 3-2 lik maça bi baksınlar. attığınız 3 golün ikisi hatalıydı.
2- oynanan futbol
Fener'in niyeti top oynamamaktı diyerek feneri ezikleyenler. ilk yarı kadıköyde pozizyonunuz yok lan. ne çabuk unuttunuz. tamam fenerbahçe 2 senedir sıkıcı futbol oynuyor beşiktaş güzel futbol oynuyor. ama hangi takım her zaman güzel futbol oynayabilir ki! ona göre oynasaydınız o zaman.
3- "RVP de tam fenerbahçeli olmuş"
RVP ikinci sezonunu geçiriyor burda. başka hangi maçta buna benzer bir halini gördünüz. RVP dün akşam utanılacak hareketler yaptı tamam. ama daha iki hafta önce panenka penaltısı attığı için amedspor kalecisinden özür dileyen de bu adamdı. tek maçta adamı öldürdünüz. böyle devam ederse zaten ölsün de. bi de bu hareketlerin fenerbahçelilerle ne alakası var lan.
4- şerefli takım, efendi beşiktaş
futbolda faul diye bi olgu var. faulün yapılma anına ve şiddetine göre de kartlar var. her faul yapan adamı dövmeye çalıştınız akşam. bu mu efendilik?
soyunma odasına giden futbolcuların önünü kesip boğazını sıkmak mı efendilik?
yedek futbolcunun saha içine saldırması mı efendilik?
taraftarın sahaya girmesi mi efendilik?
tam kadro sahaya çıkıp, tribünleri doldurup, mermiye kafa atan futbol oynayıp yenilince " süt kupası" demek mi efendilik?
takımın en büyük yaşayan değerinin pascal nouma olması mı efendilik?
devre arası şampiyonluk yarışı yaptığın takımın kaptanıyla anlaşma yapmak mı efendilik?
Ben fenerbahçede oynamak istiyorum diyen mehmet ekici için olcan şahan'ı gönderip kadro dışı bıraktırmak mı efendilik?
sanki siz şereflisiniz biz orospu çocuğuyuz. futbol pis bir oyun. her takım aynı derecede şereflidir ve aynı derece şerefsizdir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar