bugün

beşiktaş

Sezon başından beri kendilerini chelsea veya bayern ayarında gördükleri için elenmelerine hiç üzülmedim.

Ben bir galatasaray taraftarı olarak ne kadar iyi niyetli yaklaşsamda bu arkadaşlar hep burnu havada gezdiler. La daha dünkü boksunuz amk. 10 sene sonra şampiyon oldunuz bu ne afra tafra.

Dinamo Kiev faciasında destek olmak için bir şeyler yazdım buralara. Birkaç Beşiktaşlı "sen ne bilicen şl mi gördünüz ahahahah" falan dedi. Ne gerek var böyle götlüklere sayın yazarlar. Ama bizde boynuzlu alagavat değiliz kusura bakmayın.

Zoruma giden bu davranışlarından dolayı hayatımda ilk defa fenerbahçeyi bir türk takımına karşı destekledim. Fenerin bu maçı bu kadar gereceğini bildiğim için patlamış mısır ve çekirdeğimi alıp çok zevk alarak izledim bu filmi. Beşiktaş aleyhindeki her kararda güldüm eğlendim.

Fenerbahçeyi hala sevmiyorum. Ama birinin bu tinercilere haddini bildirmesi gerekiyordu. Unutmayın bu ülkede 3 büyük takım yok, 2 büyük takım var. Bu hep böyle olmuştur. Beşiktaşsız bu lig iyi kötü devam eder ancak fenersiz ve cimbomsuz asla devam edemez.

O yüzden haddinizi bilin ve tinerinizi koklamaya devam edin.
© copyright 2005 - 2026