awake

2007 yapımı 84 dakikalık güzel bir suç/gizem/gerilim filmi, 6.5 imdb puanına sahip. Jared leto, yönetmenin clay karakteri için düşündüğü ilk isimdi. Fakat hayden'in oynaması isabet olmuş, duygu ve o atmosferi yaşatması açısından oldukça başarılı. Zaten kendisine, anakin'den sonra limitsiz sempati besliyorum.

--burdan sonrası safi spoiler izlemeyen okumasın--
yıllar önce yani filmi ilk izleyişimde, her şeyden habersizdim. Konu/kategori/hatta oyunculardan bile. filme neşeli başladım, gözyaşları içinde bitirdim. Özellikle clay'ın sam tarafından aldatıldığını anladığı an, onunla birlikte ben de şok olmuştum. Hastane koridorunda durup sam'e bakarken ağlaması görsel çok etkilemişti beni. Hayden çok güzel oyunculuk sergilemişti, beni ikinci bitiren sahne, clay'ın çaresiz kalıp ameliyat masasında gözlerinden yaş akması oldu..görsel
Ve annesinin fedakarlığı son darbe oldu, yazılar akarken ben hala ağlıyordum. Lanet olsun neden bu kadar duygusalım ki? ikinci kez izlediğimde bile aynı etkiyi yarattı. Yavan kurgusunun/zayıf senaryosunun* canı cehenneme! Beni etkileyen şey, ordaki çaresizliği birebir hissetmemdi. Bunu çok az film başarıyor, ve bu film oldukça içimi acıtmıştı..
güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026