bugün
- sözlük erkeklerinin bicepsleri34
- kale'nin sözlük erkeklerine kötü örnek olması14
- 20 ekim 2026 fenerbahçe slavia prag maçı20
- memeleri ile gündeme oturan yazar13
- sözlük yazarlarının tatlıları11
- uludağ sözlük ün insana hiçbir şey kazandırmaması7
- fiziğiyle gündeme gelmek istemeyen yazar14
- beni geçmişimle yargılama diyen erkek6
- sözlük erkeklerinin adonisleri11
- beklenen bicepsin bir türlü gelmemesi4
- sözlükte edebiyat istiyorum felsefe istiyorum5
- anın görüntüsü21
- sergen yalçın'ın milli takım antrenörü olması13
- mabel matiz şarkılarında geçen acımasız sözler5
- fiziği kötüyse yüreği güzeldir5
- fon vurgunu41
- kası olmasığı halde aşkı arayan erkek6
- bir gün öleceksek niye yaşıyoruz sorunsalı2
- cedidacer5
- hayatın anlamsızlığını bir cümleyle anlat3
- fenerbahahahahahçe7
- kale'nin bicepleri altında güvende hissetmek6
- 20 ekim 2026 psg barcelona maçı2
- bicepsleriyle gündem olmak isteyen erkek yazar6
- çiçeklerle nervionun evinin önünde beklemek10
- sevim koş fener'e koydular3
- yakışıklı olmayan ve kassız erkekler niye var4
- fiziği güzel sözlük kızları4
- izmirbeyfendisi5
- ismail kartal12
- kayyım yönetimindeki esenyurtta rüşvet iddiası34
- uludağ sözlükte tek hesapla yazarlık yapmak19
- antipanik'in sözlüğe vedası19
- nervio adlı yazara uyarı14
- bir kadının 5 dakika boyunca konuşmaması12
- ulu sözlük camiasına duyuru4
- özelden gelen saçma mesajlar12
- kale3112 de olup true da olmayan ne var4
- nohut köftesi6
- sergen yalçın9
- from gold from dust10
- yemek yapmayı bilmeyen erkek5
- kaslı sözlük erkekleri3
- kolye140
- birbirini tanıdıkça sevmemek10
- fiziği kötü sözlük erkekleri3
- clemence baptista16
- kale'nin bicepsleri4
- götü en güzel manifestci3
- taze fasülye sevenin kendisine saygısı yoktur13
Evet arkadaşlar hep birlikte alkış tutuyoruz . Her gün durmadan yaptığınız beyin mastürbasyonuna bir yenisi daha eklediniz , hayırlı mastürbasyonlar . Hani bu adam ülkedeki mevcut (ve tamamen gerçek olan) durumlardan bahsederken , ''Bokunda boğul Türkiye'' deyince takılmanız bence bu sizin bizzat algı süzgeçlerinizle ilintili bir durumdur . Çünkü çok sayın arkadaşlarım , siz tatlı dilden anlamıyorsunuz . yıllarca sizi uyardılar , yıllarca size yapmayın etmeyin dediler , yıllarca haksızlıklara karşı direnme çağrısında bulundular , yıllarca tecavüzcülere karşı bir olma çağrısında bulundular ama siz ne yaptınız ? 3 maymunu büyük bir zevkle oynadınız . Lakin insanlar artık sizin ne olduğunuzu gayet iyi idrak etti . Siz , pek maalesef tatlı dilden anlamıyorsunuz . Ama insanlar size karşı iğneleyici laflar kullandığı zaman kuduz köpek gibi saldırmayı iyi biliyorsunuz . Ama unutmayın ; Eğer kuduz köpek olarak nam salarsanız , kuduz köpek muamelesi görürsünüz . Ülke her geçen gün gittikçe geriye gitsin , her hafta (üzülerek beyan ediyorum) insanlarımız ölsün , yolsuzlukta dünya raporlarına göre 2.Sırayı çekelim , ekonomi her geçen gün batsın , her yerde salak saçma ve manasız dini fetvalar verilsin , çocuklar ve kadınlar tecavüze uğrasın ses etmeyelim ; Lakin , mevzu biraz olsun eleştirmeye gelince hemen dövelim . Aynen canım dünya ülkesiyiz .
Not : Bu adamın , videoda söylediği şeyler batı dünyasının bize bakış açısının kısa bir fragmanıdır . Bunu da unutmayın .
Not : Bu adamın , videoda söylediği şeyler batı dünyasının bize bakış açısının kısa bir fragmanıdır . Bunu da unutmayın .
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar