bugün

türknet adsl

24 Mbps'ye kadar Limitsiz 75 GB Akk + 3000 dakika sabit telefon = 100 TL Fatura ile Türk Telekom müşterisi idim. 24 aylık taahhüt sürem içerisinde toplam da internetim için açma kapama ve diğer ücretler dahil ortalama 2600 tl para ödedim. 24 Aylık kullanıcılığım süresin de hiçbir sorun ile karşılaşmadım. internet hızım torrentte saniye de 2 mb download hızından aşağı düşmedi ortalama 2.4 Mb civarında idi genellikle.

Taahhütümün bitmesine yakın iSS araştırması yaparak piyasayı biraz okudum. Malumunuz TT tekeline almış Türkiye de interneti ama altyapının sağlam olduğu bölgelerde durum farklı.

2006 Yılında Biri Adsl Müşterisi olmuştum. 2014 yılında ki faturamızın kafasına göre takılması ardından Müşteri hizmetlerini aradım. Öğrendim ki Biri adsl, vodofone Şirketine seneler evvel satılmış. Yeni yapılanma ile hizmetimiz değişti yeniden taahhüt yapalım demelerinin ardından kullanıcılığımı sonlandırıp Ttnet kullanıcısı olmuştum.

Böyle başlayan Ttnet filmi Türk.Net'e geçmem ile son buldu.
Mail hesabıma gelen sözleşmeyi aynı gün ptt ile gönderdim. 3 gün sonra telefonla aranıp evrakların merkeze ulaştığı ve 3 iş günü içerisinde evrakların incelenip, işleme alınacağı ve teknik işlemlerin de bitmesinin ardından internetimin aktif olacağı gerekli bilgilerinde tarafıma gönderileceği söylendi. 2.iş gününün akşam saatlerin de mesaj geldi. Modem işlemlerini yapıp interneti kullanmaya başladım. Net ve Telefon kullanıcılığımda henüz bir sorun ile karşılaşmadım.

Faturalardan ve Torrentteki download hızımın Sn/2.4 Mb'den Sn/1.7'ye düşmesinden başka bir değişiklik olduğunu gözlemlemedim henüz.

16 Mbps'ye kadar Limitsiz 150 GB Akk + 1000 dakika sabit telefon = 59.99 TL Fatura ile Türk.Net müşterisi oldum.

Memnunum...

24 Ay içerisin de ödeyeceğim tutarın 1440 tl olduğunu da düşününce 1160 lira cebime kalıyor.