aleyna tilki emrah karaduman ilişkisi

Memlekette nice ensestler, nice tecavüzler ve hatta bebeklere nice nice tecavüzler edilerek ölmelerine, felç kalmalarına, iç organlarının sapık deyyuslar tarafından parçalanmalarına göz yumulurken ve istiklâl'de, Aksaray'da nice oğullar tecavüz edilerek sokaklarda et parçası olarak boyalı - estetikli gezinirken kimsenin sesi çıkmadı da; Geleceğin bir küçük starı için ne patırtı lan bu?

Ha kıza göz koymuşundur onlarca entry ile duyar kasarsın çok enteresan, sana tavsiyem git ailesiyle, el koyanıyla konuş. Bu ülkede Seren Serengil, Kibariye, Sibel Can gazinolarda şarkı söyledi kimsenin gıkı çıkmadı la. Olay büyük yerden Maksimlerden esiyordu. O masalarda az yöneticiler, vekiller oturmadı.

Olayı bilmem, kızı tanımam, gözlerimi artistlere dikip kafamı onlara takmam, kim lan bunlar? Dediğiniz gibi ülke de yasalar vardır ama o yasalar kadını bıçaklayıp öldürmeden, çocuğa tecavüz etmeden, adam cinnet geçirmeden kılını kıpırdatmaz, harekete geçmez.

Sonra o yasalar kız 16 yaşındaysa anne baba rızası varsa çatır çatır çalışır, evlendirilir, 70'lik pis heriflerin koyunlarına sokulur. Bak bi çocuk gelinlere, ha burada ben geleneklerin gelmişine, geçmişine derim kimse duymaz hacı.
Diğer adam kızı yanında gezdirir ama o'na elini sürmez tıbben haklı çıkar hiç bi zitim olmaz. Kızda mutlu zaten di mi? Şöhret başka bir şey abilerim, ablalarım.

Yargıçlara fazla anlam yüklemişsin. Olur biter, bi taraf şikâyetçi olur olayın sonuna yargıç bakar. Bu ülkenin kanunları kız evlat ve kadın düşmanıdır. Savaşlarda ve olağanüstü hallerde niye çocuklar ve kadınlar yalandan kurtarılmaya çalışılır onu da anlamış değilim. Ulan daha otobüste bile yer vermiyorlar, sokaklarda sürüklenerek ölümün kucağına atılıyorlar sen halâ taraflar rızalı, danışıklı - dövüşlü olaya kafayı takmışsın.

Sana bir daha tavsiyem al çiçeğini - çukulatanı kıza git, şansını dene vermezlerse gel yine burada 96 entry gir, hem sen boşal, hem sözlük kazansın.

Çocuk oyuncular için bir kampanya başlatmanı bekliyorum. Oto sanayide çalışan yarı aç, kir pas içinde çocukları bırakın öyle kalsınlar nasılsa göz önünde memeli - saçlı, medyatik değiller di mi?

Bilmem ne tilkinin ateşi alemi germişmiş, hadi lan!