bugün
- keşke dediğiniz bir anı yazar mısınız10
- 18 ağustos 2026 fenerbahçe lyon maçı35
- ekşi sözlük13
- online yazarlar3
- osuruktan şiirler47
- evde pide yapmak7
- giysi fiyatlarının uçması12
- eski sevgili nerede ne yapıyor8
- enayimiknatisi ile kavga etmek4
- kavga yok mu ya5
- zeki olmanın avantajları4
- en gıcık olunan şoför tipleri13
- aleksey batrakov15
- iyi bir insanın kötü bir insana dönüşme süreci15
- bu saatte seks yapılır mı sorunsalı4
- çirkin kaslı erkek vs yakışıklı cılız erkek5
- sözlükte kavga çıkmasının sebebi4
- vedat muriqi6
- kadınsızlıkla nasıl baş ediyorsunuz11
- anne pizzası10
- konya da 3 4 büyüklüğünde deprem5
- bu saatte kahve içilir mi sorunsalı4
- sözlük kızı ile iletişim kurmak10
- dinci ve müslüman kavramları8
- anın görüntüsü30
- her şeyi hatırlayan insan5
- twin peaks3
- ben geldim kerkenezler19
- sütyenin 2 gözü doldurulmuş heybe olması3
- seninle sevişirken ölmek istiyorum3
- putin türkmüş11
- çaylakların dolunayda yazara dönüşmesi3
- apo orospu çocuğu değildir demek5
- uludağ sözlük'ü diriltme hareketi3
- yenilgisiz tek şampiyon5
- arkadaşlar uyudunuz mu3
- kürt kelimesi türk kelimesinden mi türedi3
- fenerbahçe17
- beni neden sevmedin3
- şoförün yan koltuğu4
- trileçe7
- netflix ten daha iyi ücretsiz film sunucuları3
- sevgilinin sensiz de mutlu olmasını ister misin4
- türk vatandaşları türktür9
- zorunlu eğitim10
- ibadethanelerin ürkünç olması10
- herkes ülkeden şikayetçi ise sorunlu kim8
- ismail kartal ne zaman kovulur sorunsalı3
- arkadaşlar hoşçakalın3
- true'nin acile kaldırılması9
an itibariyle rtük ün internet sitesini hacklemisler.
berat albayrak'in mailinin hacklenmesinin medyada uygulanan sansür yüzünden halk tarafindan duyulmamasina tepki olarak yaptiklarini düsünüyorum.
bugün 17.25 olarak saat verdiler isid petrolunün belgelerini aciklamak icin.
yayinladiklari belgeler epey önemli olmasina ragmen uygulanan sansür sebebiyle ülke capinda fazla ses getirmedi. muhalefetten ses cikmamasi da buna etkendir ki onun da sebebi ortaya cikmaya basladi.
cb nin damadinin degil de Bir devlet bakaninin mail hesabinin hacklenmis oldugunu dile getirmek lazim. ister damadi olsun ister kayincosu beni ilgilendirmez bu kismi su anda. bu adam devletin enerji bakani. yani hepimizin vergileriyle ödenen bir maasi var ve bunun karsiliginda görevini icra etmesi gerek degil mi?
Özel hayata saygi elbette anayasa ve uluslarasi hukuk metinlerinde yer alir ve olmasi gerekendir.
ancak böyle bir noktada devlet adamlarinin, bürokratlarin halki dogrudan ilgilendiren konular hakkinda sirri olamaz. devletin sirri olmaz, olmamali.
benim devletimin bakaninin mailinden petrol ticaretinden tut, torpil isteyen rektöre, bagimsiz olmasi gereken bir medya grubunun her gün verdigi raporlara, tsk ile yapilan pazarliklara kadar türlü türlü pislik cikiyorsa bunu halkin bilmesi en dogal hakkidir. zaten dün atilan geri adim da her seyi kanitlar nitelikte. ne yazik ki sansür sebebiyle belgelere ulasim cok sikintili sürekli engelleniyor.
ama ne hikmetse redhack in tehdidi üzerine sorusturmadan iceriye alinan muhaliflere görüs izni cikti. hay allah.
ben yaptiklari isi halka hizmet olarak görüyorum ve destekliyorum ancak bir sonuc alinamayacak gene.
hak yiyen hack yese ne olur halk hepsini yiyip sindirdikten sonra.
berat albayrak'in mailinin hacklenmesinin medyada uygulanan sansür yüzünden halk tarafindan duyulmamasina tepki olarak yaptiklarini düsünüyorum.
bugün 17.25 olarak saat verdiler isid petrolunün belgelerini aciklamak icin.
yayinladiklari belgeler epey önemli olmasina ragmen uygulanan sansür sebebiyle ülke capinda fazla ses getirmedi. muhalefetten ses cikmamasi da buna etkendir ki onun da sebebi ortaya cikmaya basladi.
cb nin damadinin degil de Bir devlet bakaninin mail hesabinin hacklenmis oldugunu dile getirmek lazim. ister damadi olsun ister kayincosu beni ilgilendirmez bu kismi su anda. bu adam devletin enerji bakani. yani hepimizin vergileriyle ödenen bir maasi var ve bunun karsiliginda görevini icra etmesi gerek degil mi?
Özel hayata saygi elbette anayasa ve uluslarasi hukuk metinlerinde yer alir ve olmasi gerekendir.
ancak böyle bir noktada devlet adamlarinin, bürokratlarin halki dogrudan ilgilendiren konular hakkinda sirri olamaz. devletin sirri olmaz, olmamali.
benim devletimin bakaninin mailinden petrol ticaretinden tut, torpil isteyen rektöre, bagimsiz olmasi gereken bir medya grubunun her gün verdigi raporlara, tsk ile yapilan pazarliklara kadar türlü türlü pislik cikiyorsa bunu halkin bilmesi en dogal hakkidir. zaten dün atilan geri adim da her seyi kanitlar nitelikte. ne yazik ki sansür sebebiyle belgelere ulasim cok sikintili sürekli engelleniyor.
ama ne hikmetse redhack in tehdidi üzerine sorusturmadan iceriye alinan muhaliflere görüs izni cikti. hay allah.
ben yaptiklari isi halka hizmet olarak görüyorum ve destekliyorum ancak bir sonuc alinamayacak gene.
hak yiyen hack yese ne olur halk hepsini yiyip sindirdikten sonra.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar