bugün
- 186 boyundaki erkek17
- bursalı erkekler9
- kabak yemeği vs hamburger7
- istanbullu erkekler5
- kürt erkek5
- cezayir erkekği4
- alevi erkek5
- sivaslı yiğidolar6
- erzincanlı erkekler5
- sözlük kızlarının artık yemek pişirmemesi sorunu4
- bu sözlükte beni herkes tanır17
- adıyamanlı erkekler5
- ahmet sezer bey9
- tavuk döner ısmarlayan erkek5
- gökte rızkınız ve size vaad olunan şeyler vardır9
- din tartışması7
- izmirli kızlar4
- 32 yaşına girmek12
- antalyalı erkekler4
- sözlükteki birader adı altındaki masonik yapılanma7
- ben uyuyorum arkadaşlar sevdiğim yazar uyudu da2
- nervio'ya aşık olmak5
- gocu27
- geceye bir tavsiye bırak3
- şehir şehir dolaşıp koca arayan tip2
- g'i l d'e d l'i l y20
- en merak ettiğin ulu yazarı30
- kadının kadından hoşlanması3
- ben ahbap derneğine güveniyorum4
- zengin olsanız ne yapardınız9
- büyük bir pipiye sahip olmak4
- terlik giyen erkek5
- 40 yaş üzeri insanlar mesajlaşıyor mu sorunsalı16
- abla deme lazım olur3
- nervionun merak ettiği yazar19
- erdoğan ın dünya lideri olması3
- ilk buluşmada hesabı kim öder7
- tek celsede 40 midye dolma yiyemeyen kız2
- en büyük korkunuz4
- ideal erkek boyunun 1 84 olması3
- norveçte bok olsam9
- avrupalıları sevmemek2
- hayatın öğrettiği şeyler2
- doların düşmesi3
- ölüm2
- seat leon fr2
- sinirli kadını sakinleştirmek17
- türkiye de üniversite diplomasının değersizleşmesi5
- nevriye binti gammaz3
- rte'nin fethettiği topraklar6
ne halt etmeye alacağımızı anlamadığım uçak. bak adında joint yazıyor, müşterek diyor, senin benim vergilerimle alınacak, borcumuza borç eklenecek diyor.
adı joint, çünkü abd, bu uçağı donanma, hava kuvvetleri ve deniz piyadelerinin hepsinin kullanacağı bir makine olarak ısmarlamış. temelde bir donanma uçağı. en büyük özelliği kalkış ve iniş sistemleri.
peki bizim nasıl bir donanma stratejimiz var ki uçak gemilerine, helikopter gemilerine, deniz aşırı donanma filolarına ve küçük askeri üslere (yani sonuçta okyanus ötesi bir savaş gücüne) uygun bu uçaktan 100 tane ısmarlamışız? kısaca soruyorum, napıcaz lan biz bu uçakları?! bizim nasıl bir hava kuvvetleri stratejimiz var? deniz aşırı işgal ya da saldırı planımız mı var? ırak dağındaki iki üsse bomba atmak için iki sene dil döken ülkemde 100 tanesi 11 milyar dolara gelen bu uçakların ne işi var? hastanesine ilaç bulamayan bir devletin bu projede taşeron ve enayi müşteri olmasıyla gurur duymak nedir?
bir şey işe yarayacaksa alınır. bu uçakları almak isteyen hükümet ve bu uçaktaki payımızı öve öve bitiremeyenler, sonuçta bu 100 uçağın ne işe yarayacağını hiç düşünmüşler mi acaba? yunanlara veya pkk'ya karşı mı? kıbrıs'ı savunmak için mi? sırtımıza havucu bağlayanın yemek takımına özenmeyi bırakın.
adı joint, çünkü abd, bu uçağı donanma, hava kuvvetleri ve deniz piyadelerinin hepsinin kullanacağı bir makine olarak ısmarlamış. temelde bir donanma uçağı. en büyük özelliği kalkış ve iniş sistemleri.
peki bizim nasıl bir donanma stratejimiz var ki uçak gemilerine, helikopter gemilerine, deniz aşırı donanma filolarına ve küçük askeri üslere (yani sonuçta okyanus ötesi bir savaş gücüne) uygun bu uçaktan 100 tane ısmarlamışız? kısaca soruyorum, napıcaz lan biz bu uçakları?! bizim nasıl bir hava kuvvetleri stratejimiz var? deniz aşırı işgal ya da saldırı planımız mı var? ırak dağındaki iki üsse bomba atmak için iki sene dil döken ülkemde 100 tanesi 11 milyar dolara gelen bu uçakların ne işi var? hastanesine ilaç bulamayan bir devletin bu projede taşeron ve enayi müşteri olmasıyla gurur duymak nedir?
bir şey işe yarayacaksa alınır. bu uçakları almak isteyen hükümet ve bu uçaktaki payımızı öve öve bitiremeyenler, sonuçta bu 100 uçağın ne işe yarayacağını hiç düşünmüşler mi acaba? yunanlara veya pkk'ya karşı mı? kıbrıs'ı savunmak için mi? sırtımıza havucu bağlayanın yemek takımına özenmeyi bırakın.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar