bugün

boğa burcu erkeği

ya beyler siz napıyosunuz bu kadınlara? başka bi sözlükte bu adamın uzmanıyım dedim bilmemkaç tane mesaj geldi. hepsi mi dert yanar hepsi yandı. bakın kızlar bu adama dair en efso ipucunu veriyorum:

başlarda öyle bi tanıtır ki kendini; sanırsın dünyanın en mükemmel erkeği. sizin için ideal olduğunu düşünür, birden delicesine tutkuyla istersiniz. istemeyin. çünkü sonrasında, istisnalar için çok özür diliyorum, klasik türk erkeğinin içinden çıktığını görüceksiniz. henüz yabancı bir boğa erkeğini deneyimlemedim o konuyu hiç deşmeyin.

örneğin; siz de eleştirel biriyseniz, eleştiri yarışına girmeniz kaçınılmaz. hunharca eleştirir, düşmanıymışsınızcasına eleştirir hiç affetmez. maçoluk, kıskançlık, bencillik (kendisi bi şeyi rahatlıkla yapabilir, ama siz yapınca delirebilir) kısmına hiç değinmiycem bile.

3-5 kelime ediyim dedim yine destan yazmışım bunlara aq. 2 ciddi ilişkimin ikisi de bunlarla olunca, toplamda 4 yıl bunlarla uğraştım kolay değil.* şimdiyse ikisiyle de çok güzel bi arkadaşlığım var, o konuda çok tatlılar.