bugün
- hikayeyi devam ettir28
- erkeklerin obur olduğu algısı10
- nickten isim tahmini yapmak59
- sözlüğün amına kim koydu5
- pizzada ince hamur tercih eden erkek8
- erector eski nesil hesapları nereden buluyor6
- uysaljakoben15
- pizzanın ortasındaki yuvarlak plastik şey10
- yazarların zeka seviyeleri8
- gün boyu sözlükte birbirini yalayan tipler7
- sözlük profiline fotoğraf koyan yazarın asıl amacı8
- kuşkaş4
- hasrettin hoca2
- hayattan zevk alamamak7
- sadece içmeye gidelim diye arayan arkadaş6
- kapalı maraş6
- bir hevesle alınıp kullanılmayan şeyler4
- ammına koydumun ergenleri7
- nasreddinhoca6
- mohamed salah ghaly2
- kuvvet formülünün analizi4
- bir sözlük kızıyla seks yapmak3
- true'nin kadın yazarlara bakıp 31 çekmesi4
- güzel kızların pizza yemesi7
- kıraça3
- kurbağa öpüp prens beklemek9
- ilah5
- piramitlerin yere çakılmış küp olması5
- g'i l d'e d l'i l y sözlüğün en güzel kızıdır5
- yarrağı boka bulayıp kızartmak3
- ölüm diyeti3
- melkisedek2
- mala vurarak çoluğunu çocuğunu geçindiren baba3
- arkadaşlar şeftali yer miyiz8
- fethullah gülen in türkiye ye dönüş tarihi5
- arkadaşlar neden bu kadar sıkıcısınız7
- kendini mehdi sanmak5
- midyeci ahmet3
- sözlük erkeklerinin kadın halleri8
- başlıkların arşivlenmesi3
- kendi arasında muhabbet eden yazarlar3
- aslan akrep ikizler kadınlarının deli olmaları7
- pizza sehpası3
- sözlüğün muhasır medeniyetler seviyesinde olması4
- eğri piramit4
- doğuyu kürtlere versek ne kaybederiz2
- aşçı nüvit efendi2
- komutan logar bir cisim yaklaşıyor efendim2
- arkadaşlar ben yarım akıllı mıyım ya9
- telefon sapığı5
direk copy / paste ederek sizlerle paylaşıyorum :
1 -
tanrım ne kadar yakışıklıydı. otobüste yanıma otururken gözlerinde kaybolup gittim... Dil çıkaran
bir süre sonra otururken bacağını bacağıma değdirmeye başladı. bu bile ıslanmama yetmişti. heyecan içinde benimle tanışmak için kuracağı ilk cümleyi beklerken bacaklarının ne kadar uzun olduğunu ve bu nedenle bana yaslamak zorunda kaldığını farketmemle bütün fantezilerim son buldu Utandım
----
2 -
oplu taşıma araçlarında ya da kafe vb. yerlerde önümde ya da karşımda duran erkeklerin önlerine bakmaktan kendimi alamıyorum.bazen sapık mıyım diye düşünüyorum ama onların önlerine bakmak ve zaman zaman bunu onların da anlamasını sağlamak müthiş bir zevk veriyor bana Gülümseme
----
3 -
geçenlerde pantolon denemek için sevgilimle alışverişe gittim. o giyinirken bende perdenin arasında onu seyrediyodum, gel istersen dedi. o an bi etrafa baktım sevgilimin 10 aydır bana dokunmadığını da düşününce gözüm hiç bir şeyi görmedi ve orda seviştik. mağaza sakindi ve kimse sallamadı bu durumu. sonunda şeytanın bacağını kırdık Kahkaha
----
4 -
cinsel ilişki sırasında zevk alamıyorum sorun bende biliyorum ama nasıl çözeceğim bilmiyorum partnerim zevk alabilmem için uğraşıyor ama yok
----
5 -
Ayrıldığım son sevgilim rütbeli bir askerdi.Görev yaptığı yerde onu ziyarete gittiğimde beni terminalde karşılamıştı ve evine doğru yavaş yavaş giderken,aklıma çok isteyip de gerçekleştiremediği bir şey geldi.(Direksiyondayken birinin oral yapması)Önce kulak içine dilimi soktum daha sonra dudaklarını emdim ve permuarını açıp aletini ağzıma aldım.Yolumuz uzundu,boşalmasını sağlayacak kadar ..Bir eli direksiyonda bir eli saçlarımdayken,benim de dilim aletini çıldırtmakla meşguldü.Resmi kıyafetin içinden çıkmış bir organ ve küçük ağzım işini en iyi şekilde yapma çabasında...Harika bir duygu Şaşırmış
(bkz: bu kızlar çıldırmış olmalı)
1 -
tanrım ne kadar yakışıklıydı. otobüste yanıma otururken gözlerinde kaybolup gittim... Dil çıkaran
bir süre sonra otururken bacağını bacağıma değdirmeye başladı. bu bile ıslanmama yetmişti. heyecan içinde benimle tanışmak için kuracağı ilk cümleyi beklerken bacaklarının ne kadar uzun olduğunu ve bu nedenle bana yaslamak zorunda kaldığını farketmemle bütün fantezilerim son buldu Utandım
----
2 -
oplu taşıma araçlarında ya da kafe vb. yerlerde önümde ya da karşımda duran erkeklerin önlerine bakmaktan kendimi alamıyorum.bazen sapık mıyım diye düşünüyorum ama onların önlerine bakmak ve zaman zaman bunu onların da anlamasını sağlamak müthiş bir zevk veriyor bana Gülümseme
----
3 -
geçenlerde pantolon denemek için sevgilimle alışverişe gittim. o giyinirken bende perdenin arasında onu seyrediyodum, gel istersen dedi. o an bi etrafa baktım sevgilimin 10 aydır bana dokunmadığını da düşününce gözüm hiç bir şeyi görmedi ve orda seviştik. mağaza sakindi ve kimse sallamadı bu durumu. sonunda şeytanın bacağını kırdık Kahkaha
----
4 -
cinsel ilişki sırasında zevk alamıyorum sorun bende biliyorum ama nasıl çözeceğim bilmiyorum partnerim zevk alabilmem için uğraşıyor ama yok
----
5 -
Ayrıldığım son sevgilim rütbeli bir askerdi.Görev yaptığı yerde onu ziyarete gittiğimde beni terminalde karşılamıştı ve evine doğru yavaş yavaş giderken,aklıma çok isteyip de gerçekleştiremediği bir şey geldi.(Direksiyondayken birinin oral yapması)Önce kulak içine dilimi soktum daha sonra dudaklarını emdim ve permuarını açıp aletini ağzıma aldım.Yolumuz uzundu,boşalmasını sağlayacak kadar ..Bir eli direksiyonda bir eli saçlarımdayken,benim de dilim aletini çıldırtmakla meşguldü.Resmi kıyafetin içinden çıkmış bir organ ve küçük ağzım işini en iyi şekilde yapma çabasında...Harika bir duygu Şaşırmış
(bkz: bu kızlar çıldırmış olmalı)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar