bugün

galatasaray

serdar aziz transferinde verilen ve bana göre şu formuyla selçuk'tan daha iyi olan bilal kısa , her yıl bize en az 500 bin euro kiralama parası kazandıran furkan özçal ve ilk entry'de adı geçen sercan yıldırım'ı unutmamak lazım.

bugün bu 3 oyuncunun ederi en kötü ihtimal 3 milyon euro yalansa yalan deyin , 4.5 da biz verdik serdarın bize gelişi 7.5 oldu ve bu adam 25 yaşında çok da genç değil + sezon başı kampını bile doğru dürüst yapamıyor sakatlıktan.

jason denayer'e 7.5 milyon euro veriyorum desen yeminle yadırgamam bak hatta güzel transfer derim , ama yabancı sınırının olmadığı yerde sen serdar'a toplam 7.5 bonservis bayılıyorsan ona dur derim.

hepsini geçtim lan psv 1-2 milyon euro daha verse bruma'yı satacaklardı amk , ondan sonra bruma bu sene 123 asist 178 gol atıp hollanda liginde psv'yi elini kolunu sallaya sallaya şampiyon yapacak , psv de memphis depay gibi arkadaşı 30-40 milyon euro'ya büyük bir kulübe iteleyecekti biz de pogba'yı juve'ye beleşe vermiş alex ferguson gibi ah vah edecektik.

yatsınlar kalksınlar riekerink'e dua etsinler bu yönetimdeki yöneticiler , hatta o adama iki tane manken tutsunlar palmiye yapraklarıyla adamı serinletsin o mankenler , adam türkiye kupası'nı aldı diye hala bu yönetim başımızda beyler haberiniz olsun , o kupayı alamasaydık florya yangın yeriydi o gece , bu yazın yaşanan ilk darbe bizim yönetimin deruhte edildiği darbe olacaktı.

kimse bana yönetimi savunmasın sikerim.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026