bugün
- ecevit denince akla gelen şeyler21
- recep tayyip erdoğan'ın ülkeye çağ atlatması21
- simko315
- simko3 memduh başkan dna testi kampanyası10
- çok şükür ki atatürkçü ve tırk değilim5
- ölüm orucu3
- israil azerbaycan kardeşliği4
- türklerin dinsiz bir millet olması4
- hewal ebo6
- memduh bashgan10
- türk olmayan türkler5
- bölücüye sövdük diye çaylak olmak3
- tarih kitaplarının aşırı yalandan ibaret olması4
- sözlükte ki türk düşmanları10
- asgari ücretle geçinip vatan millet savunmak3
- sözlüğe fotoğraf yüklenmiyor4
- roman çöpü hagi4
- özel sektör vs devlet sektörü3
- durumumuz kudretlidir3
- türkiye 0 7 fransa3
- catwalk3
- amedspor'un kürt milliyetçisi bir takım olması3
- bir diktatörü diktatör yapan şeyler7
- sözlük moderatörleri sorgulanmalı2
- kredi kartı borcu3
- devşirme orta asya köpeği memduh4
- filenin balonları3
- esat oktay yıldıran2
- kürt memduh4
- siirt te patpat devrilmesi 7 yaralı3
- etzincan kürdü memduh4
- 5816 atatürk ü koruma kanunu kaldırılsın mı2
- kürdistan da bulunmaktan şeref duydum2
- s'i l v'e r m'i s t7
- ligin ilk ikisinde amedspor'un ve cimbomun olması2
- sözlüğün içler acısı hali ve zavallı yazar tayfası3
- betray me8
- trabzonspor 4 galatasaray 02
- trabzonspor taraftarı2
- kafayı bir yere çarpıp sonra gülmek6
- manifest2
- laiklik ile yönetilen tek ülkenin türkiye olması2
- kürt hareketinin erzincan daki oy oranı2
- husiler ve mekke ittifakı'nın ilk sınavı7
- lise yıllarına ait bir şey söyleyin35
- arkadaşın eski sevgilisi3
- yabancı bir şirkette mühendislik işi bulma yolları4
- 24 eylül 2026 kosova irlanda maçı2
- fon dolandırıcılığı haberlerine kısıtlama4
- gürcü hamsisi4
bu piçler gülen cemaati gibi değil, aradaki farka ısrarla dikkat çekmek isterim,
gülen cemaatinin üst düzeydeki kadrolarındakiler çok sinsidir , ajan gibi çalışırlar(tsk,aym,yargıtay,partiler,tff,ösym,meb,diğer bakanlıklar vs)
fakat cemaatin büyük çoğunluğu kendinden haberi olmayan vakti zamanında kısmen de olsa insanlara faydası dokunan alt tabakadaki eylemleri
(abiler, dersaneler, cemaat evleri, yurtlar vs)
buradaki insanların çoğu okumuş ve eğitimlidir, kafasına vur ağzındaki lokmayı al sesini çıkarmaz o karakterdedir.
işten atıldı diye kalkıp etrafı tarayan kaç tane cemaatçi gördünüz? tabi olaylar daha sıcaklığını koruyor ama böyle bişey olacağını kimse öngörmüyor,
tabi bu durum gülen cemaatinin sütten çıkmış ak kaşık olduğunu göstermez,
gülen cemaatinin dersanelerinde de dersanenin derece çıkarmak için tüm enerjisini harcadığı ayrıcalıklı gruplar her zaman vardı,
cemaatle bağlantısı olmayan diğer öğrencilerle yeterince ingilenmezlerdi, kimini abilere çekme, kimine sızıntı aboneliği dayatma gibisinden antin kuntin işlerle kendi saflarına çekmeye çalışırlardı, sırf bu davranış bile büyük bir kul hakkıdır ve gülen cemaatinin hakiki bir topluluk olmadığının göstergesidir,
gülen cemaati bundan sonra sadece fikir olarak kalacaktır, gülenin kitaplarını ve risaleleri okuyup ''ben işin özünü aldım'' diyen insanların beyninde kalan bir fikir, kripto olarak gezme bu devirde zaten moda, gezin amk.
şimdi menzile gelelim, nereye gelicem, neyi vurgulamak istiyorum?
menzilciler gülenciler gibi global değiller ancak her yere dadanıp rahatsızlık vermekte üzerlerine yoktur
, en lüks yerlerde bile takke ve sakallarından vazgeçmezler,
lakin memleketin geleceği için bir karar alıp bunları gülenciler gibi temizlemek isterseniz çok ileri derecede radikalleşebilirler,
özellikle sağlık bakanlığında çevirdikleri dümenlerle, bu zihniyetine tükürdüklerim gülenciler gibi yaptıkları torpillerle kul hakkı yemeyi ihmal etmezler,
etrafta o kadar zulüm, işkence, haksızlık varken insanları uyutma yolunu hedef belirlemişlerdir,
amirlerine değil şeyhlerine itaat ederler, gavsınızı sikeyim sizin ne diyim amk.
tekrar ediyorum bunları şutlamaya kalksanız kafa kesen selefi piçlerden hiç bir farkları olmadıklarını göreceksiniz,
türkiye cumhuriyetinin en önemli görevi mevzuyu cadı avına dönüştürmeden gülen cemaatini kritik yerlerde tamamen etkisiz hale getirdikten bunları temizlemeye başlamaktır.
gülen cemaatinin üst düzeydeki kadrolarındakiler çok sinsidir , ajan gibi çalışırlar(tsk,aym,yargıtay,partiler,tff,ösym,meb,diğer bakanlıklar vs)
fakat cemaatin büyük çoğunluğu kendinden haberi olmayan vakti zamanında kısmen de olsa insanlara faydası dokunan alt tabakadaki eylemleri
(abiler, dersaneler, cemaat evleri, yurtlar vs)
buradaki insanların çoğu okumuş ve eğitimlidir, kafasına vur ağzındaki lokmayı al sesini çıkarmaz o karakterdedir.
işten atıldı diye kalkıp etrafı tarayan kaç tane cemaatçi gördünüz? tabi olaylar daha sıcaklığını koruyor ama böyle bişey olacağını kimse öngörmüyor,
tabi bu durum gülen cemaatinin sütten çıkmış ak kaşık olduğunu göstermez,
gülen cemaatinin dersanelerinde de dersanenin derece çıkarmak için tüm enerjisini harcadığı ayrıcalıklı gruplar her zaman vardı,
cemaatle bağlantısı olmayan diğer öğrencilerle yeterince ingilenmezlerdi, kimini abilere çekme, kimine sızıntı aboneliği dayatma gibisinden antin kuntin işlerle kendi saflarına çekmeye çalışırlardı, sırf bu davranış bile büyük bir kul hakkıdır ve gülen cemaatinin hakiki bir topluluk olmadığının göstergesidir,
gülen cemaati bundan sonra sadece fikir olarak kalacaktır, gülenin kitaplarını ve risaleleri okuyup ''ben işin özünü aldım'' diyen insanların beyninde kalan bir fikir, kripto olarak gezme bu devirde zaten moda, gezin amk.
şimdi menzile gelelim, nereye gelicem, neyi vurgulamak istiyorum?
menzilciler gülenciler gibi global değiller ancak her yere dadanıp rahatsızlık vermekte üzerlerine yoktur
, en lüks yerlerde bile takke ve sakallarından vazgeçmezler,
lakin memleketin geleceği için bir karar alıp bunları gülenciler gibi temizlemek isterseniz çok ileri derecede radikalleşebilirler,
özellikle sağlık bakanlığında çevirdikleri dümenlerle, bu zihniyetine tükürdüklerim gülenciler gibi yaptıkları torpillerle kul hakkı yemeyi ihmal etmezler,
etrafta o kadar zulüm, işkence, haksızlık varken insanları uyutma yolunu hedef belirlemişlerdir,
amirlerine değil şeyhlerine itaat ederler, gavsınızı sikeyim sizin ne diyim amk.
tekrar ediyorum bunları şutlamaya kalksanız kafa kesen selefi piçlerden hiç bir farkları olmadıklarını göreceksiniz,
türkiye cumhuriyetinin en önemli görevi mevzuyu cadı avına dönüştürmeden gülen cemaatini kritik yerlerde tamamen etkisiz hale getirdikten bunları temizlemeye başlamaktır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar