bugün

cübbeli ahmet hoca

kendisi fetö kumpasıyla içeri atıldığında bu sözlükte onu savunan kişilerden biri bendim. çünkü kendisini takip ederim. iyi kötü dinlerim. tıpkı evimde pkk kaynaklarından tutunda dhkp\c kaynaklarına kadar kitap bulundurduğum okuduğum gibi.

akp ve gülen hareketi "dinler arası diyalog" olayına girdiğinde ve dönemin başbakanı meydanlarda "ben bop eşbaşkanıyım" dediğinde bu şahıs "yahudi hıristiyan cennete giremez bunu diyenler kafirdir" diye çıkışlar yapmaya başlamıştı ancak erdoğan dan çok feto ya sallıyordur temkinli davranıyordu yani. sonra hafiften rte ve akp iktidarını da eleştirdiği oldu. kendisinin hapse atılmasını sağlayan süreç ise sanırım kanaltürk te stv ve feto hakkında baya baya giydirdiği konuşması olmuştur.

bugün 400 km yol yaptım. yolda radyo da değişik birşeyler ararken kendisine denk geldim ve dinlemeye başladım.

dışarı çıkan nöbet tutan şu kadar sevap kazanır şu kadar namaz kılmış gibi olur kabeyi görmüş gibi olur daha neler neler... milletin sevapla çalıştığını biliyor herhalde. söyledi bunları. ağzım açık dinledim.

bi ara dedi ki "o nöbet tutanlar israil e karşı abd ye karşı savaşta dik duruyorlar ona karşı bop projelerine karşı nöbet tutuyorlar"... bop derken? hani şu başkanı olduğumuz bop mu? diye sorasım geldi.

bence yine dikkatli temkinli konuşsun. mazallah devran feci dönüyor hocam.
© copyright 2005 - 2026