bugün
- parayla saadet olması10
- evlenme masrafını balayında kullanmak8
- zengin olunca yapılacak ilk görgüsüzlük9
- amedspor19
- kürt sorunu12
- iran düşmanlığı11
- kot ceketin havalı olduğu yıllar4
- bostanlı da kahve içip kitap okumak7
- kadınsızlıkla nasıl baş ediyorsunuz8
- flört yapay zekası5
- altındaki 12 tl 74 kuruşluk zararımı kim ödeyecek6
- ama yeni parti tüzüğü11
- ingilizce3
- tüm dünya da malları alıp insanlığa eşit dağıtmak2
- türk'ün olduğu her yerde kürt olması24
- yapay zekanın yazılımcıya etkisi3
- karizmatik soyadları3
- dürüm yerken suikaste uğramak6
- lamine yamal'a 1 milyar euro istenmesi4
- 31 ağustos 2026 amedspor trabzonspor maçı27
- trump'a anket şoku4
- iyi insan olmanın maliyeti2
- birader avanosta mı sorunsalı5
- eski türkiye'yi çok özledim4
- istanbulun en iyi mezarlığı2
- hoşlanılan kızın 6 erkekle çırılçıplak poz vermesi6
- savaş çıksa en önden kaçacak ekip19
- türk kızı11
- evlenecek kız kalmaması12
- mutlu bey birader ila usual bey birader2
- hangi yazarı on üzerinden kaç seviyorsunuz24
- siyahi arkadaşla ankarada eve çıkmak4
- sarapci koala60
- 31 ağustos 2026 beşiktaş çorum maçı8
- sezai karakoç3
- anın görüntüsü18
- ressam irem gürdal soyut sanatçı2
- kürtler olmasa türkler anadoluya giremezdi yalanı33
- online toplantıda kamerayı açmamak2
- günün sözü24
- 1 eylül dünya barış günü3
- yeğen3
- yeni adli yıl3
- öyle bir sevişmek ki yatağın ağlaması5
- ayın 12 sinde meeş almak3
- 16 eylül 2026 milan benfica maçı3
- gocu30
- 10 eylül 2026 bayern münih bordo glimt maçı3
- sözlükte bir şeylerin eksik olması10
- google reyiz3
En baştan böyle olacağı belliydi.. Etnik kökenimiz aynı olmasada müslümanlar diye almışlardı bu cennet ülkeme bu piçleri.. Cenneti bile kirletmişlerdi bazen.. öyle ki yemek yedikleri kaba bile pisletmişlerdi.. Gaziantepte mülteci kampına yeni yerleştirilen 1500 Türkmen'i protesto ediyorlardı, o anda bir piç direğe çıkıp türk bayrağını söküp suriye bayrağı astı.. Aslında o zaman nefretimi hissettim göğüs kafesimde.. Bizde adettir , misafire yemek verilir yatak verilir hatta para bile verilir ama evin tapusu verilmez.. Fuhuş, dilençilik ,kaçakcılık , salgın hastalıklar, yobazlık da onlarla geldi. OLSUN!! dedi başımızdaki hain... Zaten o da yobazdı.Yetmedi öğrencilerimizin hazırlanmak için aylarca emek harcadığı üniversite sınavına bu asalaklar sınavsız giriş, Sınırsız sağlıktan yararlanma hakkı elde ettiler. Ülkemizde mülteci olduk. yemedik yedirdik giymedik giydirdik. Değerlerimizi sömürdüler. ileride yaklaşık 5 yıl sonra arapça tabela 10 yıl sonra anadilde eğitim 15 yıl sonra özerklik isterlerse vericek miyiz peki ?? Ya vatandaşlık hakkı ?? Peki ya benim bağkur lu babamın verdiği vergiler bu asalaklara mı gidecek.. Peki oy için değer mi ? Oy için öz vatandaşını mağdur etmeye değer mi ? Muhafazakar kesimi memnun etmek sandığından da zor. Peki ya aşşağıladığınız atatürkün piçi dediğiniz laiklik için mücadele eden kendi öz vatandaşlarımızın hiç mi hakkı yok üzerinizde? Elin boklu suriyelisinden daha mı değerli, benim izmirli kardeşim ? Peki ya insanılarımızın ölmesine göz yummak ?? Sorumsuzca sınırlardan alınan ışıdli orospu çocukları ? Hiç mi içiniz sızlamıyor o tabutta gencecik çocukları görmek ? Hiçmi ailesini düşünmüyorsuz ? Tabi senin oğlun çürük (pempe dosya) alıp gitmemiş ne biliceksin bu şerefli makamı ? Hani milliyetçi sin ya hani biz yeni türkiyeyiz ya o köprüyü devlet mi yaptı ? Yada tekeli neden kapattın ? Seni gürcü dölü.. Nasıl hoşuna gidiyor mu böyle konuşmak.. Yada böyle konuşunca tatmin oluyor musun ?? Memnun musun bu ülkeyi kutuplaştırmaktan? Yada arkadaşlarını satmak hoşuna gidiyor mu ?? Ehehe.. Yeni Türkiye çocuk istismarcılarımı ? Terör mü ? Çarşaflı kadınlar mı ? Zihninizin karanlık köşelerinde bu lanet ve aşşağılık fantezilerinizi kendinize saklayın. Cehenneme gidin!!!
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar