bugün
- nervio isimli yazarin tam olarak neye yaramasi21
- 1 ekim 2026 benzin zammı6
- rujlu erkekle öpüşmek7
- yazarların sabah kahvaltısı6
- kışın duş alırken üşümemek için öneriler9
- ölüyorum lan ölüyorum5
- dolar 50 tl de olsa oyum ak parti ye44
- samara morgan önünüze çıksa yapacaklarınız4
- araba kullanırken uyumak4
- from gold from dust13
- evlenilecek erkek bulmanın gittikçe zorlaşması12
- ferhat gündoğdu'nun gözaltına alınması42
- fiziği güzel sözlük kızları47
- halka filmini izlerken telefonun çalması4
- sözlük kızı için kavga eden 2 kaslı sözlük erkeği13
- bir sözlük kızını sözlükten çekip çıkartmak2
- vişneçürüğü tanga giyen sözlük erkeği13
- recep tayyip erdoğan27
- sözlüğün götü en güzel yazarı12
- çin'e demokrasi gelsin10
- nervio23
- tbmm'nin yeni yasama yılı açılışı2
- silikon meme gerçeğinin yerini tutar mı sorunsalı14
- truesuz sözlük8
- vajinanın iç sıcaklığı10
- hastalık havası8
- emekçilerin çalışma yaşamı talepleri2
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı14
- silikon memenin patlaması10
- rujlu kadınla öpüşmek6
- uzun süre ayakkabı içinde kalmış ayak6
- çok makyaj yapan kız vs doğal kız10
- hoşlanılan kızın dörtte üçünün su olması2
- anında dolan göz neyin belirtisidir6
- fatma betül sayan kaya59
- burna tuzlu su çekmek6
- gocu19
- geceleri yapmaktan zevk alınan şeyler5
- sözlük erkeklerinin kaşar olduğu gerçeği9
- uykuya dalmak istememek neyin belirtisidir5
- judas'ı dayak yerken görseniz ne yaparsınız10
- bu saatte hala uluyamama sebebi3
- kopya çekmenin etiği5
- ankara da aym önünde intihar eden emekli polis18
- iyi dostlar biriktirdim7
- adalet ve kalkınma partisi4
- ekrem imamoğlu6
- arkadaşlar sizce bu çanta nasıl8
- ak parti kaybedince ak troller ne yapacak12
- yazarların akşama dair planları9
Her tarafta karşımıza çıkan reklamlarda kendisini görüyor ve kahroluyorum. Janti giyinip ağız burun oynatmaktan başka bir bok yapmayan sinyoru gördükçe aklıma Şenol Güneşgeliyor. Türkiye'nin en başarılı teknik direktörü Şenol Güneş...
Şu an A Millilerin iyi top oynadığını düşünen varsa beri gelsin! Ama Terim'e en ufak bir eleştiri yok. Oysa Sayın Güneş, Milli Takımı dünya üçüncüsü yaptığında bu ülkede Şenol Hoca'nın kötü giyimi, köylülüğü konuşuluyordu. Kendisi Trabzon'u şampiyonluğa oynattı, yıllardır şampiyon olamayan Beşiktaş'ı şampiyon yaptı.
Az yaksın diye Milli takımı tamamen gazla çalıştırma fikrini ortaya adamın aldığı paraysa epey dikkat çekici...
A Milli Takım kadrosu açıklandığında şok oldum. Öyle çok futbolla ilgilenen biri değilimdir. Ancak takımların başarıları futbolcularına bağlıdır. Bugün Fenerbahçe'nin nasıl bir başarısı vardır ki futbolcuları herhangi bir başarı getirsin.
Caner gibi sürekli hücum düşünen bir adam dün hiç ileri çıkmadı.
Gökhan Gönül de aynı şekilde...
Volkan Şen zaten tek hücreli yaratık zaten Fatih Terim'in piç kontenjanıyla kadroya dahil olduğunu gerek hazırlık gerekse dünkü maçta belli etti. Daha oyuna girer girmez yaptığı faul kırmızı kartlıktı. Top kaptırıp geri kazanmaya çalışmaması ise ayrı şerefsizlik. Yerine girdiği Hakan Çalhanoğlu daha ilk yarıda kaybettiği topun peşinden götünü yıtarken bu dangalak öylece kollarını açıp etrafına bakıyor. Top ayağına dolaştığı için çalım attığı sanılan bu piç kurusunu takıma alanı sikeyim. Bunun yerine:
Alper Potuk, Sinan Gümüş ya da Yasin Öztekin oynamalıydı.
Gelelim mennan'a, Beluşi'nin olmadığı yerde Ozan Tufan eşektir. Eşek kalmaya da devam edecektir. O saçını düzelte dursun takım tel tel dökülüyor bunun sayesinde... Ozan Tufan, futbolcu falan değildir. Ozan gitsin dönercilik yapsın.
Mehmet Topal neden kendi yerinde oynatılmıyor. Tehlikeyi önde durdurmak varken neden kale sahasına kadar gelmesini bekliyoruz. Mehmet Topal'dan stoper çıkarma çabasını anlayamıyorum. illa bir cinslik yapacak bay ego!
Arda Turan, milli gururumuzdur eyvallah ama adamın etiketinde Barcelona yazıyor diye her maça on birde başlamasını da yanlış buluyorum. Kendisinin Barcelona'daki kariyeri Pan Pörsi'nin fenerbahçe'deki kariyeriyle aynıdır. Oğuzhan'a Hakan Çalhanoğlu'na daha çok şans verilmesi gerekir.
Oğuzhan pas hatası yapıyor, dönüp Fatih Terime bakıyor oyundan alır mı acaba diye... Adamdaki ahlâk buyken Ozan denen amcık sikik sikik ortalıkta dolaşıyor. Neyse...
Bu kadroyla gruptan falan çıkarsak eğer bu tamamen Hırvat, Çek ve ispanyollar'ın mallığından kaynaklı olacaktır.
Şu an A Millilerin iyi top oynadığını düşünen varsa beri gelsin! Ama Terim'e en ufak bir eleştiri yok. Oysa Sayın Güneş, Milli Takımı dünya üçüncüsü yaptığında bu ülkede Şenol Hoca'nın kötü giyimi, köylülüğü konuşuluyordu. Kendisi Trabzon'u şampiyonluğa oynattı, yıllardır şampiyon olamayan Beşiktaş'ı şampiyon yaptı.
Az yaksın diye Milli takımı tamamen gazla çalıştırma fikrini ortaya adamın aldığı paraysa epey dikkat çekici...
A Milli Takım kadrosu açıklandığında şok oldum. Öyle çok futbolla ilgilenen biri değilimdir. Ancak takımların başarıları futbolcularına bağlıdır. Bugün Fenerbahçe'nin nasıl bir başarısı vardır ki futbolcuları herhangi bir başarı getirsin.
Caner gibi sürekli hücum düşünen bir adam dün hiç ileri çıkmadı.
Gökhan Gönül de aynı şekilde...
Volkan Şen zaten tek hücreli yaratık zaten Fatih Terim'in piç kontenjanıyla kadroya dahil olduğunu gerek hazırlık gerekse dünkü maçta belli etti. Daha oyuna girer girmez yaptığı faul kırmızı kartlıktı. Top kaptırıp geri kazanmaya çalışmaması ise ayrı şerefsizlik. Yerine girdiği Hakan Çalhanoğlu daha ilk yarıda kaybettiği topun peşinden götünü yıtarken bu dangalak öylece kollarını açıp etrafına bakıyor. Top ayağına dolaştığı için çalım attığı sanılan bu piç kurusunu takıma alanı sikeyim. Bunun yerine:
Alper Potuk, Sinan Gümüş ya da Yasin Öztekin oynamalıydı.
Gelelim mennan'a, Beluşi'nin olmadığı yerde Ozan Tufan eşektir. Eşek kalmaya da devam edecektir. O saçını düzelte dursun takım tel tel dökülüyor bunun sayesinde... Ozan Tufan, futbolcu falan değildir. Ozan gitsin dönercilik yapsın.
Mehmet Topal neden kendi yerinde oynatılmıyor. Tehlikeyi önde durdurmak varken neden kale sahasına kadar gelmesini bekliyoruz. Mehmet Topal'dan stoper çıkarma çabasını anlayamıyorum. illa bir cinslik yapacak bay ego!
Arda Turan, milli gururumuzdur eyvallah ama adamın etiketinde Barcelona yazıyor diye her maça on birde başlamasını da yanlış buluyorum. Kendisinin Barcelona'daki kariyeri Pan Pörsi'nin fenerbahçe'deki kariyeriyle aynıdır. Oğuzhan'a Hakan Çalhanoğlu'na daha çok şans verilmesi gerekir.
Oğuzhan pas hatası yapıyor, dönüp Fatih Terime bakıyor oyundan alır mı acaba diye... Adamdaki ahlâk buyken Ozan denen amcık sikik sikik ortalıkta dolaşıyor. Neyse...
Bu kadroyla gruptan falan çıkarsak eğer bu tamamen Hırvat, Çek ve ispanyollar'ın mallığından kaynaklı olacaktır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar