bugün

uyuyan yolcunun suratına boşalan metro muavini

yıllar önce askerden terhis olup istanbul'dan ankara'ya dönerken çift katlı otobüsün üst katında bayan hostes tarafından taciz edildiğim firmada yaşanmış rezalettir.

traştan aşınmış cilt, 15 ayın verdiği yılmışlığı taşıyan bir yüz, 95 kilodan 70 kiloya düşmemden dolayı çuval gibi bol gelen kıyafetler... camda, aynada kendimi görsem kafamı çeviriyorum o derece.

yoklukta gideri olabilecek sarışın hostes ablayı dudullu'dan tem'e çıkınca, "güneş geliyosa perdeyi çekebilirsiniz" deyince farkettim. teşekkür ederim dedikten sonra farkettim ki önümdeki yolcular dönüp bana bakıyor. ulan güneş bir bana mı geliyor? başkalarının da perdesi açık. rahatsız olduğumu nerden bildin? ekim ayının güneşinden nolur? iki yaz güneşin altında yüzüm soyulasıya yanmışım ben.

servis başlayınca beklediğim başıma geldi. kadın sol kol dayamadaki sol koluma poposunu öyle bir dayadı ki, öyle böyle birşey değil dirseğim olduğu gibi arasındaydı. tek çarem pencere kenarına kaymak. yan koltuğun servisi bitse tavanda bişeylerle uğraşıyor. su istemeler, ikinci servis derken ayyuka çıktı. artık resmen aradaki ıslaklığı hissetmeye başlamıştım. ulan askerim ne istiyosun benden. aşağı yukarı 3-4 yıl sevgilim olmamış, ne askerde ne sivilde fahişelerle de muhatap olmam. şu an olsa hışımla çekilirim ama o an yapmadım yapamadım.

bugün yaşanan şerefsizlik ise şeytanın bile aklına gelmez. diyecek söz yok. anlattığım olay erotik hikaye gibi oldu farkındayım ama firmanın servisi tamemen hosteslere bırakmasından başka çare yok. nasıl oluyo neden oluyo bilmiyorum ama erkeğe yapılınca taciz olmuyo en azından.