bugün

evleneceğim erkek iyi para kazanmalı diyen kız

iyi kelimesini hangi anlamda kullandığını sorduktan sonra alınan cevaba istinaden farklı fenomenler gerçekleştirilebilinir.

bazı cevap ve yaptırımlar aşağıdaki gibidir;

helal: burada türkçeyi kötü kullandığını belirtirseniz, haram cümle kurmaktan dolayı vicdanı tavan yapacak ve kendi yüzünü tırnaklarıyla kazıyacaktır. bu fenomen vuku bulurken, "sen zinaya mı yöneldin" gibi söylemlerle tekmelemeye başlayarak kızı hayatten iyice soğutabileceğiniz gibi, "dur, dur... bu kadar alıngan olmasana... tabii ki eve iyi para girmeli" diyerek kontra ataklarda da bulunabilirsiniz.

kaliteli: "ulan gerizekalı, kırışık parayla bankadan yeni çıkmış paranın arasında ne fark var" diye haykırarak arkadaşına kafa atmaya çalışan diğer kızı, henüz bu kıza kafa atamadan evvel, havada yakalayabilirsiniz. kafa atmaya çalışan bu kızı, iyi paralı erkek isteyen diğer kıza kıyasladıktan sonra seçiminizi yapabilir ve bir jest yaparak gönlünü size açmasını bekleyebilirsiniz. *
fazla: gözlerinizi kısarak bakabilir, boğazını sıkarak "fakirim ben" diye bağırabilirsiniz.

döviz: "du hast nicht, mark bitti güllüm" diyerek kaçmanıza gerek yoktur. suratınızı başka bir yöne çevirerek gülebilir ve bu muhabbeti yakın arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

not: sözüm bu ortak realiteden dışarı.