bugün
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları18
- babamın hiç 31 çekmemesi8
- ragnar rockefeller38
- ilk buluşmada evden kek getiren kız19
- sevgiliye alınabilecek 200 tl altı hediyeler5
- erkeklerin mental olarak daha güçlü olması12
- sözlük yazarlarının trileçeleri19
- sözlüğe fotoğrafımı atacağım4
- deniz göktaş37
- dünya17
- lahmacunun yanında ne içilir10
- 2026 dünya kupası20
- futbol16
- gay sevgiliye lezbiyen bir kızın musallat olması7
- norveç5
- brezilya6
- türklerin tembel bir millet olması9
- hava soğuk mu ılık mı anlamadım4
- ronaldo gaucho de assis moreira2
- fsm köprüsü ndeki abd bayrağı ışıklandırması5
- doa3
- gürültüsü en rahatsız edici şey5
- evli olduğunu saklayan kişi9
- tipimi sikeyim diyen erkek3
- ilk buluşmada masa altından aleti yoklayan kız13
- tarkan'ın eşcinsellikten tedavi olarak kurtulması2
- gocu10
- kimseye yaranılmaz3
- ısparta3
- aşkı ölçmek2
- evde kalmış 30 yaş üstü kadın yazarlar18
- babalarımız gibi erkeklerin yetişmemesi13
- haklı olduğuna inanmak3
- tek gecelik ilişki yaşayan kadınlar5
- queen feristah7
- türkiyede konuşma dilinin bozulma sebebi7
- kızlarla nerede tanışılır3
- kızların yakışıklı ve zengin erkeklere güvenmemesi7
- bir ilişkiyi kim yönetir22
- türk birliği3
- akrep soksa hangi yazarın emmesini istersin8
- ciddi ciddi aşure seven insan30
- ayak fetişi erkek popüler kültürün köpeğidir5
- super mario3
- kılıçdaroğlu nun yumruğunu kürsüye vurması3
- valiz hazırlamak4
- almanya5
- velvet33
- 5 temmuz 2026 brezilya norveç maçı5
- ayak fetişistiyim ve bununla gurur duyuyorum4
Bir kısım uber şahsiyetler de lookin hakediyor a getiriyor maşaallah.
Biz biliyoruz bu kafaları, o da kuyruk sallamıştır canım, ay o da dekolte giydi haketti ama, minisi var tamam tamam adam masum. Lookin ulan götümüzün içini yazıyor kadın (az sonra geliyor yazıyordum tam) müstehak mı? Bir gün tecavüze uğradığımı işitseniz mesela az oynak değildi ama mı diyeceksiniz.
Merak etmeyin, bana tecavüz etmek göt ister. Amk bamyası derim hayata küser...
Arkadaşlar kusura bakmayın ama ben buraya istediğimi yazarım, zaten yazıyorum, yazacağım, kimse kınama makamında değil, kimse "haketti o da." makamında değil, ben sizin hayaliniz bile olamayacak seviyede bir cinsel içerik yazarım. Erinmiyorum da farkındaysanız, bunlar da yalarun emerün yazar. Şikayet ederim. Mesele değil o. Bunlar ile köşeme çekilip ağlayacak kadın da değilim ben, ay hakettim ama kendimi hemen düzeltmeliyim muhasebesşne girmeyecek kadar da kendime maliğim.
ergen itlere gülüp geçerim ancak. Çünkü mütecaviz olamayacak kadar komik ve zavallılar.
Ama sen, asıl senin amacın ne? O da g noktası yazıyor hakediyor mu nedir anlamadım ki.
Kadın dediğin susar edebiyle, çiçeğini böceğini şiirini paylaşır erkekler de ona bir şey yapmaz, taciz etmez. Söz demez mi?
Pardon ama avucunuzu yalayın siz.
Şurada aklınıza gelmeyecek şeyler yazacağım, en küçük hakaret imanızda da koşup şikayet edeceğim.
Ha şikayet dediğin nedir Tckya tabi olmayacaksınız neticede ama kadınlar dilediği gibi ister cinsellik ister şakalar ister örgüler ister kankalar ister din ister siyaset ister pedi kanı gebeliği, doğumu istediği her şeyi yazıp konuşup fikir sunarken sizler hiçbir laf atmadan, hiçbir hakaret etmeden en fazla o kokuşmuş taşaklarınızı kaşıyıp susmayı öğreneceksiniz.
Bunu size öğreteceğiz.
Biz biliyoruz bu kafaları, o da kuyruk sallamıştır canım, ay o da dekolte giydi haketti ama, minisi var tamam tamam adam masum. Lookin ulan götümüzün içini yazıyor kadın (az sonra geliyor yazıyordum tam) müstehak mı? Bir gün tecavüze uğradığımı işitseniz mesela az oynak değildi ama mı diyeceksiniz.
Merak etmeyin, bana tecavüz etmek göt ister. Amk bamyası derim hayata küser...
Arkadaşlar kusura bakmayın ama ben buraya istediğimi yazarım, zaten yazıyorum, yazacağım, kimse kınama makamında değil, kimse "haketti o da." makamında değil, ben sizin hayaliniz bile olamayacak seviyede bir cinsel içerik yazarım. Erinmiyorum da farkındaysanız, bunlar da yalarun emerün yazar. Şikayet ederim. Mesele değil o. Bunlar ile köşeme çekilip ağlayacak kadın da değilim ben, ay hakettim ama kendimi hemen düzeltmeliyim muhasebesşne girmeyecek kadar da kendime maliğim.
ergen itlere gülüp geçerim ancak. Çünkü mütecaviz olamayacak kadar komik ve zavallılar.
Ama sen, asıl senin amacın ne? O da g noktası yazıyor hakediyor mu nedir anlamadım ki.
Kadın dediğin susar edebiyle, çiçeğini böceğini şiirini paylaşır erkekler de ona bir şey yapmaz, taciz etmez. Söz demez mi?
Pardon ama avucunuzu yalayın siz.
Şurada aklınıza gelmeyecek şeyler yazacağım, en küçük hakaret imanızda da koşup şikayet edeceğim.
Ha şikayet dediğin nedir Tckya tabi olmayacaksınız neticede ama kadınlar dilediği gibi ister cinsellik ister şakalar ister örgüler ister kankalar ister din ister siyaset ister pedi kanı gebeliği, doğumu istediği her şeyi yazıp konuşup fikir sunarken sizler hiçbir laf atmadan, hiçbir hakaret etmeden en fazla o kokuşmuş taşaklarınızı kaşıyıp susmayı öğreneceksiniz.
Bunu size öğreteceğiz.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar