bugün

bonzai içmek

Aptallıktır.
ama içiliyorsa bile bilinçsizce içilmemeli , en büyük ölüme sebebiyet veren şey kişi badtrip içindeyken artan kalp hızı yüzünden öleceğini düşünüp, daha da heyecanlanması akabinde ortaya çıkan adrenalin sonra kalp krizi.
diğer büyük trip de kafasının asla geçmeyeceğidir genelde bu tripten sonra kalp işi başlar zaten.

Kafa yapmak uğruna içebilecek birşey değil ayrıca uzun dönem kullanımda kesinlikle kalp ritmi bozulur. Ayrıca normal ot kafaya girmez, sadece içinde kimyasal bulunan şeyler kişiyi tatmin eder. Frekansları farklıdır

içilirken normal ot' dan ayırt etmenin en kolay yolu kafaya giriş süresidir, ortalama 5 saniye sürer. Doğal olan ot veya kubar 10-15 dakika sürer. Bir de kubar versiyonu var tabi ki ve bazı kişiler saf, doğal, gerçek kubar derler ama içer içmez kafanızda hissedersiniz böyle bir şey yok sakın inanmayın, ve siz bunu onlara deseniz bile size inanmazlar aslında biliyorlardır ama onlar buna inanmak istiyorlardır.

Ayrıca her bonzai aynı değildir, ama ortak noktaları 20 dakika sürer ve her defasında dozun artırılması gerekir. Bir diğer hususta katkılı olarak bilinen sigaralar , orjinal bonzaiden uzak olup içinde başka şeyler var, bunlar 4 saate kadar sürebilir. Badtribi adamı madam yapar.
dipnot: hapın üstüne halüsinojen etkisi vardır, çatılardan atlayanlar büyük olasılıkla bu yüzden atladılar.

Bırakmanın en kolay yolu ise arkadaş ortamını değiştirmektir, Ama kafasının güzel olmasına alışan bir insan kalan boşluğu alkolle doldurmak isteyebilir.
Önemli uyarı; eroinle aynı tehlikededir. Uzak DURUNUZ !