bugün

üniversite tercih edeceklere tavsiyeler

Oncelikle sayisalci iseniz kafanizdan sikik universitelerin sikik bolumlerini silin. Gerekirse 1 yil hatta 2 yil hazirlanin saglam bir yere girin. Sayisalcilar genelde tip veya muhendislik istiyor.
Simdi dostlar, tip fakultesini siz para icin istiyorsaniz her yerde okuyabilirsiniz saglam kazanirsiniz mezun olunca. Amma ve lakîn benim acimdan okulun egitimi cok onemlidir sizi bilemem. Girmesi dert bitirmesi dert 6 yil hayvan gibi calistiktan sonra pratisyen ya da aile hekimi olup millete aferin yazmaktan baska bir sik yapmamak size koymassa, ciddiyim okuyun ama mutlu olmassiniz. Beni dinlerseniz uzmanligi kesin dusunun ve saglam bir universiteyi kazanin( elinizden geldigince )

Gelelim muhendis adaylarina...
Simdi gencler muhendislik ulkenin kalkinmasi acisindan cok onemlidir.eger siz sikik anadolunun sikik muhendisliklerini okuyup muhendis olacam ben diyorsaniz beyninizi sikeyim sizin. Adam akilli 1 sene hazirlanin odtu, bogazici olmasa da hic degilse ytü veya itüde okuyun mesleginizi en kral sekilde ogrenin. Obur turlu anadoluda sikim vizyon sahibi olmayan, 3 matematik netiyle maksat universiteye kapagi atmak olsun dusuncesiyle gelmis bir yigin aptalla beraber okursunuz. Secim sizin.

Benden bukadar başarilar...