bugün

cowboy bebop

zihnimde her zaman yer edecek karakterlere sahip 'You're gonna carry that weight' mottosuna sahip animedir.

Spike Spiegel, radical edward, faye faye, ein, ve tabii ki jetto black.

90 lı senelerde yapılmasına rağmen çizimleri ve replikleri efsanedir. Anlatamıyorum sözlük bu animeyi. Uzun metrajlı filmi mevcut ama hala izlemeye cesaret edemiyorum. Hayattan sağlam bi darbe yediğim zamana saklıyorum benim canımın ici cowboy bebopun anime filmini. çünkü biliyorum bana gereken ayarı verecek bende yoluma devam edeceğim.

izlemeyen biri nasıl acaba lan diye düşünecek ama çokta bi numarası yok. sadece aşırı samimi ve aşırı olağan. olağan ifadesi benim için çok anlam ifade ediyor çünkü animelerin çoğu tam yenilecekken son anda bağırıp çağırıp güçlenip kaçırılan kızı kurtaran kahramanlar barındırıyor yani tam velet işi.

sanırım cb'un sevilmesinde en büyük etkenlerden biri müzikleri. sahnelerle uyumu çok iyi insanın içine işliyor. izleyin izlettirin efendim.

appeidelhi siniz hesap lütfen isimli bir karakter vardı gülmekten ölmüştüm. sanırım yapımcı bi ara istanbula gelmiş çünkü bir bölümünde sultanahmet, erdal bakkal, kapalı çarşı, toptan perakende gibi dükkan isimleri vardı ve ince belli bardakta çay içiliyordu. *