bugün

ygs 2016

Okul bahçesine 20 dk evvel bulunduğum ve nedense hiçbir belirti verilmediği için sınava annemin bana okul bahçesinde bağırmasıyla 10.17 de okula girdiğim ve görevlinin annemin yoğun ısrarına "alamam kusura bakmayın, buna yetkim yok, sınıfta kameralar var, eğer alırsam burda bütün sınıfın sınavı iptal olur. Kusura bakmayın..!" demesi uzerine annemin okul bahçesinde ve evin önünde hakaretlerine ve kötü muamelesine maruz kaldığım ve ufak bir şok geçirmemi sağlayan sınavdır.

Eve gelince annem babama "keşke girseydi de kazanamasaydı da ben yine yetiştirdim ama o yapamadı deseydim" dediği de olmuştur, yalnız sayın yazarlar annemin babamın tüm emekleri boşa çıktı ya içim ona yanıyor, gerçi kazanamasaydım yani iyi bir puan yapamasaydım, günlerce ona takacaktım 4 yıldır ailemin emekleri bitti, ben bunu onlara nasıl yaptım diye bunalıma da girerdim, şimdi kin, intikam, nefret ve bunlardan beslenecek hırsla doldum, biliyorum ki hiç çalışmadan girecek olduğum bu sınava sahip olduğum hırsla görüyorsunuz değil mi burayı kazandım diye övünülecek ve başarıma herkesi hayran bırakacak bir hırsla doldum. 3 ay sonra aöl sınavım var ve ben ilk ona hırsla gireceğim daha sonra 9 ay sonra olacak ygs ye ve eğer bir aksilik olmazsa 3 ay sonra lys ye bu hırsla gireceğim inşallah. Bakın buraya inşallahı bastıra bastıra ekliyorum, çünkü bu sene ben çok yol hesabı yaptım ve hiç çalışmadım dedim ki 200 alırsam 80 250 de 100 300 de 120 ve 350 de 140 diye bir hesap içinde bulundum durdum ve asla inşallah ya da Allah 'ın izniyle demedim. Ama şimdi sorunu çok iyi görüyorum ve yıl boyunca sanayide kalfa olarak çalışacağım ve hırsım bir ateş gibi sönmeden koruyacağım seneye iddialı olacağım inşallah. Hedefim konyaydı ama artık izmir, istanbul a kafa koyacağım ve her ne olursa olsun çitayı yüksek tutacağım ve zıplayabildiğim kadar en yükseğe zıplayacağım. Hedeflerimi belirledim ve ulu sözlük yaz bunu bi'kenara bu benim belki son sözlerim, belki son entrym, belki de eski ben olarak son girdiğim tanım. Unutma sözlük yaşıtlarımla bir yıl farkım olacak ve bunu sindiremeyeceğimi bildiğim için onlara vav dedirtecek bir hırsa büründüm an itibariyle ve anlayacağınız üzere bu hırs bana yetmez bile. Biliyorum ki beni durduracak tek sorun allah'tan gelecek mani ve allah'tan bir mani gelmezse inşaallahu teala gerek bu sözlükte, gerek akrabalar içinde başarımı sık sık duyuracağım. Kazandığımda biri bilim kurgu, biri de islamiyet üstüne birer kitap yazıp, burada duyuracağım, ha bir de oralara şiir kitabı ekleyebiliriz.
Şimdilik bu kadar sözlük bu entry burada bulunduğu müddetçe sürekli hırs ateşimi kasıp, kavuracağım. Eğitim ateşi içimizdeki söndürülemez ve sürdürülebilir bir ateş olduğu için onu hırsımla birleştirip, yolumu aydınlatacağım.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar