bugün
- 40 yaşında bekar erkek6
- sözlük yazarlarının seksi kombinleri12
- oytunkaran nerde sorunsalı4
- izmire ilk hizmetin 30 sene sonra ulaşması9
- enayimiknatisi9
- bu durumda ne yapardınız9
- ak partiye geçen herkesin mutlu olması6
- bir gün herkes ak partili olacak14
- 5 yıl önceye geri gitmek4
- cedidacer8
- bir kızın size aşık olduğunu gösteren detaylar3
- arkadaşlar çüş2
- ona bir şey söyle9
- salat namaz değildir8
- yok çok sevişmenin hiç zararı yok11
- televole kültürünün dilimize kazandırdığı terimler9
- bik bik'in çıkartıp masaya vurması4
- iltica ve mel'in birlikte sunduğu radyo programı14
- mezut barzani nin yahudi olması18
- 7 ekim 2026 cemil tugay'ın akp'ye katılması10
- çığlık filmindeki çığlık ın kovaladığı kızın adı5
- deveci alpay nerelerde sorunsalı2
- ak partinin chp'ye diz çöktürmesi11
- dudak dolgusu yaptıran kadınların ördeğe dönüşmesi3
- küfür etmeyi maharet sanan insan modeli5
- kadir mısıroğlunun ingilterede işi neydi6
- gavur izmir den mümin izmir e7
- bursa da kadın katiline sosyal medya ilgisi14
- ak parti'nin cemil tugay paylaşımı18
- çocuğa israil diye isim koymak17
- sözlük kavgasını en iyi anlatacak yönetmen19
- parcalandim toparlanamiyorum314
- megan fox2
- cesete hakaret13
- arkadaşlar şifalandım11
- gece denize kız arkadaşıyla giren eleman4
- kudüs ibrani üniversitesi2
- sözlüğe bir kitap bırak3
- alttan bir şeyin dokunması3
- arkadaşlar ex şirketim aradı3
- kahveleri gezerek tebliğ yapanlar9
- kadir mısıroğlu fan clup8
- ak partili ahlakı14
- dönek3
- çarşamba günü yapılabilecek şeyler5
- gecenin şarkısı9
- dindar geçinip zina yapan erkek8
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet21
- ceset başlığı niye hala yerinde8
- huysuz virjin3
kedisi evden kaçmış son 6 saattir aralıklarla ağlayan yazar.
burdan shila'ya sesleniyorum:
-allah'sız nankör kedi seni bulduğumda doğru düzgün yürüyemiyordun.eve geldikten üç gün sonra halıya 10'ar cm uzunluğunda 4 tane parazit(bildiğin kurt) kusunca seni evden atmamamın karşılığı bu mu olacaktı? takip eden günlerde sayısız defa halı,parke,koltuk ve bilimum yerlere de kustun da pist mi dedik sanki? el bebek gül bebek baktım sana iyileştirdim.kaç yumak tüyünü yuttum gık demedim.lan kaç gece yastığıma başını koydun bakışa bakışa uyuduk(ki ben yine tüy yutmaya devam etmişimdir eminim) hava soğuk diye balkondaki kuma gitmek istemedin halılara işedin,senin için o kadar azar işittim temizlikçiye döndüm şikayet etmedim.mamanı mı ,suyunu mu, oyuncağını mı hangi birini eksik ettim.geçen hafta yıkarken seni bütün vücudumu parçaladın kevgire çevirdin lan ben yinede seni sevdim.ve sen seninle bir kez sevişip gidecek (eminim ki) o pis gri tekir için evini yuvanı terk ettin. anlamadığım eylülde azan sende martta hiçbir aktiflik yokken oldu bu. ağlaya ağlaya aradım seni 1 saat. sen bilirsin yavrum ister gel ister gelme.yalnız gelmezsen bundan sonraki mamalar ve o çok sevdiğin ızgara tavuk almayı düşündüğüm golden'a nasip olacak haberin olsun.shila sana 2 gün veriyorum gez eğlen hayatın nimetlerinden faydalan ve evine dön yada kendine iyi bak kızım
imza:annen asya..
tekire not:sürüş dersleri alıyorum umarım ilk ezdiğim kedi sen olursun adi pislik,nuri alço kılıklı gri hayvanat, ırz düşmanı seni.
burdan shila'ya sesleniyorum:
-allah'sız nankör kedi seni bulduğumda doğru düzgün yürüyemiyordun.eve geldikten üç gün sonra halıya 10'ar cm uzunluğunda 4 tane parazit(bildiğin kurt) kusunca seni evden atmamamın karşılığı bu mu olacaktı? takip eden günlerde sayısız defa halı,parke,koltuk ve bilimum yerlere de kustun da pist mi dedik sanki? el bebek gül bebek baktım sana iyileştirdim.kaç yumak tüyünü yuttum gık demedim.lan kaç gece yastığıma başını koydun bakışa bakışa uyuduk(ki ben yine tüy yutmaya devam etmişimdir eminim) hava soğuk diye balkondaki kuma gitmek istemedin halılara işedin,senin için o kadar azar işittim temizlikçiye döndüm şikayet etmedim.mamanı mı ,suyunu mu, oyuncağını mı hangi birini eksik ettim.geçen hafta yıkarken seni bütün vücudumu parçaladın kevgire çevirdin lan ben yinede seni sevdim.ve sen seninle bir kez sevişip gidecek (eminim ki) o pis gri tekir için evini yuvanı terk ettin. anlamadığım eylülde azan sende martta hiçbir aktiflik yokken oldu bu. ağlaya ağlaya aradım seni 1 saat. sen bilirsin yavrum ister gel ister gelme.yalnız gelmezsen bundan sonraki mamalar ve o çok sevdiğin ızgara tavuk almayı düşündüğüm golden'a nasip olacak haberin olsun.shila sana 2 gün veriyorum gez eğlen hayatın nimetlerinden faydalan ve evine dön yada kendine iyi bak kızım
imza:annen asya..
tekire not:sürüş dersleri alıyorum umarım ilk ezdiğim kedi sen olursun adi pislik,nuri alço kılıklı gri hayvanat, ırz düşmanı seni.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar