bugün

şeriat

osmalı kafir miydi?

gene gerçek islam bu değile geleceğiz.

ayrıca çocukla evlenmek islamda var. bu suçtur bunu öncelikle bir anlamak lazım.

harem de islam da vardır, köleler savaş esiridir ve irade aranmaz. bana islamı öğretme bence. bugün islamda köle alabilirsin savaşırsan.

ayrıca cariye de sınır da yoktur. hürde 4 sınır var. dolayısıyla köle oldukları için harem gayet kurabilirsin. işinize gelince ama islamla alakalı değil diyorsunuz ama hepiniz osmanlıcısınız.

bu gün bile köleliği tartışıyoruz bu ülkede bunun sebebi de islamdır. yoksa kölelik de suçtur ve kaldırılmıştır.

ikincisi ise kürt sorunu laiklikle ilgili değil milliyetçilikle ilgilidir. yani kürtler dinini yaşayamadığı için dağa çıkmadı. bu milliyetçi politikayı eleştirebilirsin buna bir şey diyen yok. laiklik başka bir şey.

şeriat gelirse kürtler dağdan inecek senin görüşündür ama ulus akımı baş göstermiştir ve bu uyanış bence dinmez. artık imparatorluk devri de bitmiştir. osmanlı gelmez.

bide bekaret olayına gelirsek, bu konuda iş kadının iradesine bırakılmıştır. istediğini yaşar ve kimseye hesap vermez. sonuçta suç olan tecavüzdür.

ve islamda tecavüz bile vardır. birincisi kölede rıza aranmaz, ikincisi ise çocuk küçük olduğu için iradesi yetkin sayılmaz. çocukla birlikte olsan bu tecavüzdür.

bunların hepsi tartışılmış ve karara varılmıştır. sen ise bunları halen daha taşıyan dini taşıyorsun ve en azında reformistler gibi kıvırtmıyorsun bu da iyi bir şey.
güncel Önemli Başlıklar