bugün

haberturk com

haber nedir ne değildir bilgisi olmayanların hazırladığı site. bütün başlıkları soru içermekte. insanların sinirleri ile oynayan site. hababam sınıfı postal rıza şimdi ne yapıyor diye başlık açmışlar. tıklıyorsun ve karşına bir zamanların ünlüleri şimdi ne yapıyor? diye bir galeri çıkıyor.
diğer bir başlık diri diri kuma gömdüler şeklinde. tıklıyorsun ve karşına google earth den alınan resimler var. tam 76 adet resimde diri diri kuma gömmekle alakalı bir resim arıyorsun ama nafile.
diğer bir başlık ise son hali şaşırttı. tıklıyorsun ama karşına zayıflayan ünlüler diye bir galeri çıkıyor. iyi de ben zayıflayan ünlüleri istemiyorum ki. kapaktakinin son halini görmek istiyorum.
12 yaşında cinsel tacize uğradım cümlesi ve yüzü karartılmış birisi var. merak edip tıklayınca karşımıza ünlülerin itiraflarıçıkıyor. 36 resimli galeride ne ararsan var ama ben cinsel tacize uğrayan ünlüyü merak ederken kendimi bilgi kirliliğinin içerisinde ve 5 dakikamı yitirmiş olarak buluyorum. ne için gelmiştim ne çıktı karşıma misali.
kısacası, haber okumak istiyorsanız uzak durmakta fayda var. sadece vakit kaybı.