bugün

hepsiburada com

offline alisveris sitesi. vallahi ayca22 bunlardan cok online oluyor. parfumumu 8 gun sonra kargoliycaklarmis. o da tahmini ha. bu surec suriye isgaline kadar da uzatlyabilir. e ben de bunu farkedince siparis iptali dedim. bana demesin mi iptal ederken hata olustu. tekrar dene tekrar hata tekrar dene tekrar hata. derken sorun olarak feedback yapmak zorunda kaldim. ama sanki tefeciymisim gibi benden kaciyorlar. merkezi arayip telefonla anlatayim dedim. hata raporu olusturdum geri donecekler dedi. e ben zaten internetten yazmistim sizin bi faydaniz yok mu dedim. yok abi biz bostan korkuluguyuz ama internetimiz fiber belki bizimki daha hizli ulasir dediler. baska bi ko... derken suratlarina kapadim. suriye isgaline kadar parfum bekliycem gorunen o. burdan alisveris yapmayin bilederlerimin bilederleri. bu adamlar kocaman bi online magaza agi ama 2 adami cevrimici sorun merkezine oturtup da site uzerinden sorun cozebilecek bi vizyonlari yok.

insallah en yakin zamanda moderatorleri sirket serverindan yanlislikla porno izlerken sitemlerine virus sizdirir da tukan kapatmak zorunda kalirlar.

Edit: bu sabah sevgilim hediyelerimizi erken verelim hadi diye zorlayınca olayı anlatmak zorunda kaldım. Benim hediyem 8 gün sonra gelecek dedim. Duyunca sinirlendi kevase o zaman 8 gün sonra gel diyip terketti beni. Abv hepsiburada.