bugün
- nasıl birisiniz9
- aselsan satılırsa8
- farkındalığı yüksek olan bireylerin yalnızlaşması5
- slavların kendi içinde parçalanması3
- ekrem imamoğlu7
- akp bitince ne olacak23
- falıma bakmak isteyen sözlük yazarları7
- macron koşacak diye park kapatan akepe31
- oruç açı anlamak içinse açlar neden oruç tutar11
- yazılımcı erkeklerin yakışıklı olmaması8
- ikinci el otomobil piyasası rezaleti3
- slavların bizansın bayrağını kullanması2
- tefsiriyle okusak ülkenin yarısı dinden çıkar11
- anın görüntüsü10
- sözlük yazarlarını en etkileyen mesajlar2
- yaran twitler2
- seks kasedi çıksa interneti çökertecek kişiler3
- kuranı kerim meali7
- aşırı çıplaklığın rahatsız edici olması34
- erdoğan ile netanyahu dost değil ama anlaşıyorlar3
- mb isimli cocugun anilari2
- fusya semsiyeli yabanci17
- slav2
- çocuk istememe nedenleri6
- ben olmayınca sözlük bir anlamsız2
- kizlarsoruyor com6
- kucak dansı yapmayı bilen kız sayısının azalması6
- cd devrinin bitmesi16
- trendyol yorumlarında ürün yerine dayı görmek2
- arkadaşlar lütfen bilgi içerikli entry girelim12
- yaz gribi3
- avm otoparkında uygunsuz çifte bağıran kadın21
- sözlük hatunlarının nefsimi kabartması sorunsalı11
- götün sürekli kanaması5
- markette çalışmak2
- insanlarla uğraşmak2
- royall stars4
- öğretmen olmak5
- çirkin adam güzel kadın aşkı4
- ruhsar2
- bezelye yemeği9
- sıdıka2
- herzevekil5
- güzel zannedilen kadınların sıradan olmaları9
- ahmet telli'nin entübe edilmesi2
- uzun zamandır yapmadığınız şeyler10
- ölümün en iyi tanımı17
- otel odasında ölü bulunmak12
- ben buraya yargılanmaya değil yargılamaya geldim3
- deri mini etek2
2 gün sonra burdura okula dönüyorum. bi arkadaşım var kız. kardeş gibiyiz.
gitmeden yanına uğradım 2 yıldır görüşemiyorduk. yurt dışında okuyordu. bitmiş okulu. gelince yavru bir kedi görmüş sokakta. tedavisini falan yapıp eve almış.
büyümüş sıpa. neyse kedisine kendi adını koymuş. adı elif. kapılarını çaldım. annesine elif evde mi dedim. bu kedi çıktı geldi. ürkütücü ürkütücü miyavladı falan.
neyse orijinal elif geldi. sarıldık birbirimize. baya görüşmedik. çakma elif(kedi) kıskandı sanırım. çenemde kocaman tırnak izi oluştu. tutmaya çalışınca parmağımı ısırdı.
girdim içeri 4 saat oturduk sohbet ettik. normalde kediler sabit duramaz. o 4 saat aramıza oturdu kıpırdamadı bile.
çok garip kafa yapıları var. aynı anneden babadanmışız gibi bir kardeşim olur kendisi ama onda bile kıskandı.
gitti bir de orijinal elife kendisini sevdirdi. benim çenem acıyor. kedi umursamadı bile. ben de seveyim dedim kızgınca meav meav meav diye seri şekilde bağırdı.
o 4 saat bi rahat bırakmadı. çıktım kapı önündeyiz sarılcaz bir daha miyavlamaya başladı.
kediye evinizi açacaksanız kıskançlık yapanileceğini düşünün.
gitmeden yanına uğradım 2 yıldır görüşemiyorduk. yurt dışında okuyordu. bitmiş okulu. gelince yavru bir kedi görmüş sokakta. tedavisini falan yapıp eve almış.
büyümüş sıpa. neyse kedisine kendi adını koymuş. adı elif. kapılarını çaldım. annesine elif evde mi dedim. bu kedi çıktı geldi. ürkütücü ürkütücü miyavladı falan.
neyse orijinal elif geldi. sarıldık birbirimize. baya görüşmedik. çakma elif(kedi) kıskandı sanırım. çenemde kocaman tırnak izi oluştu. tutmaya çalışınca parmağımı ısırdı.
girdim içeri 4 saat oturduk sohbet ettik. normalde kediler sabit duramaz. o 4 saat aramıza oturdu kıpırdamadı bile.
çok garip kafa yapıları var. aynı anneden babadanmışız gibi bir kardeşim olur kendisi ama onda bile kıskandı.
gitti bir de orijinal elife kendisini sevdirdi. benim çenem acıyor. kedi umursamadı bile. ben de seveyim dedim kızgınca meav meav meav diye seri şekilde bağırdı.
o 4 saat bi rahat bırakmadı. çıktım kapı önündeyiz sarılcaz bir daha miyavlamaya başladı.
kediye evinizi açacaksanız kıskançlık yapanileceğini düşünün.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar