bugün

lost

aman herkez izliyeyip izleyip yorum yapıo meraklıyım ama hiç te izlemek için para verip kasamam dediğim,boşluğuma ve boş bir zaman aralığına denk gelerek toptan 3 sezonu aldığım ve daha sonraki günleri hatırlayamadığım dizidir.

hayır sen o kadar laf et diziye daha bilmeden,sonra görmemişler gibi 3 sezonuda sabah akşam haldır huldur bir haftada seyret,bu arada arkadaşlarından,odanın temziliğinden,yemek banyo vs düzeninden,derslerden ve gümlük hayattan kop,bir de üstüne 4. sezon ilk beş bölümü için koştura koştura bunları satan yere gidip sor,onları alıp aynı gece hepsini yala yut daha sonra inleye inleye normal akışı takip et.hiç yakıştıramadım kendime.yetmemiş gibi gidişattan memnun olmayan ev arkadaşımın lost mu düşman mı belli değil diye hemen hemen hergün espirmesi de ayrı bi bunalım.

bunların dışında efenime söyleyeyim yok sorulara cevap verilmiomuşta yok zaman yolculuğu da neyin nesiymiş paradoks fışkırırmış her yerinden de..geçelim lütfen bunları,vardır bir bildikleri diorum ben.sonuçta eşşekler gibi izletmiyor mu?hadi izlemicem artık baydı de?

--spoiler--

04.6'da da sürekli julieti görerek beni ziyadesiyle mutlu etmiş.jackin kararsız ilişki anlayışıyla çıldırtmış,pek te önemli bilgilerin verilmediği ( windmore dışında ) bir bölüm idi.claire ın yayvansı konuşmalarından ve john locke'un sinir bozucu kararsızlığıyla pörtlekgöz linus'un kendini bilen ve iş çeviren hallerinden gram kaybetmediği bir bölümdür.ha bi de adadaki öküzün hain maykıl olduğuna kesin gözüylen bakıorum nokta.

edit: ada değil o öküz, gemi..

--spoiler--