bugün

kısmetse olur

bayağı bayağı saatini kovalayıp takip ettiğim program. hiç öyle kumandaya tekme attım kanal açılmış muhabbeti yapmayalım.
kurgu olduğu söylenmekte ve sürekli ifşa haberleri yayınlanmaktadır. fakat bu birebir türkiye de olan kadın erkek ilişkisinin yansıması ayrıca ilişki de kadın erkek profili de birebir türkiye.
o yüzden hiç ''ufff izlemiycem bizi kandırıyorlar'' tribine girmeyeceğim.
programda anlam veremediğim tek kişi erdem. evet melis ve hareketleri bile anlamlandırabilirken erdem' in bir erkek olarak değil bir insan olarak bu kadar tepkisizliği gercekten hayret verici.
ayrıca favorim eve yeni gelen semih bey. kendisine hayatta başarılar diliyorum.
bu arada bugün melis ve yaptığı adnan şaka olayı sebepsizce güldürdü. ceyda tatlım cidden hak ettin ama. yani sen adnan'a ne hareketler öyle. adnan sen sanki başka adayları mı bekleseydin?
eser'in kerem bursin havaları da pek bir güldürüyor. ama seni de seviyoruz eser bee. cansel sende iyi ki saçlarını koyulaştırdın valla güzelleştin kız.
haa entryi bitirmeden ayça, titre ve kendine gel. bırak şu emre'yi ya. artık dışardan eski nişanlın mı gelcek kim gelcekse onu bir bekle be ablam. bu çocuk şımardı senin yüzünden.