bugün
- gocu bak bi5
- uludağ sözlük çeteleri10
- arkadaşlar neden beni kimse sevmiyor4
- en boktan on yıl7
- anın fotoğrafı14
- beyler çok acil bakar mısınız3
- altın oran kaş3
- 2036 da paranın bir önemi kalmayacak7
- udinese calcio2
- ya arkadaşlar ben de çete aççam3
- seri gizli artı oy veren melek6
- demokratik sol parti2
- aylık 422 bin lira iyi para mıdır sorunsalı2
- kuran ı kerim meali4
- ütü6
- ak parti sevdalısı yazarlar3
- arkadaşlar şu köprü var ya2
- 2 ağustos dünya yakışıklılar günü5
- amirim2
- trabzonspor4
- yüksek sesle gülmek6
- arkadaşlar ne yapıyorsunuz9
- borç ve kira olupta iyi olan para7
- atatürk'ü sevmeyen tsk subayları6
- red flag erkek listesi9
- hırvatistan14
- çipli top2
- menemen9
- mcdonalds nasıl okunur sorunsalı9
- evlenirsek 12 adet adana burması isterim diyen kız4
- gammaz başı geldi2
- sözlük yazarları nerede sorunsalı2
- çalışmak güzel olsaydı üstüne para vermezlerdi5
- aleyna tilki3
- true neden çaylak sorunsalı2
- anın görüntüsü14
- ölüm9
- nöbet5
- kral kaybederse4
- üçüncü köprünün ucunu istiyorum2
- dr pimple popper3
- japonya24
- bik bik'in mutfağına konuk olmak29
- ogün samast3
- saraca bey bey birader2
- patlak erkekler nasıl anlaşılır2
- insanlara laf anlatmak3
- türk müsün türkiyeli misin12
- arnavutluk3
- memati baş3
mezar taşlarını koyun sananların irandaki şia ile aynı varsaydıkları anadolu'nun öz evlatlarıdırlar.
gelelim mevzuya;
fanatik değilim sadece küçük tecrübelerimden yola çıkarak yazıyorum; 100 sünni'den 70'i (hadi insaflı olayım) istismarcı, hırsız, yalancı ve ahlaksız olabilirken; 100 alevinin de anca olsa olsa 30 tanesi böyle adamlardır.
ulan bunlar türkmen adamlar, yörük adamlar (otoktonlar da vardır mutlaka otokton ney yeaaa?) kime ne zararı olur lan bunların? kasabalı sünnilerin aklı çakallığa çukulluğa çalışır anca her sakallıyı da dedesi zanneder.
bakın dikkat edin her alevi iyidir ya da her sünni maldır demiyorum sadece açık bi şekilde tanıdıklarımdan, duyduklarımdan, gördüklerimden yola çıkıyorum.
şimdi birbirimizi yemeyelim; bu ülkede onlarca yıldır bizi kim sömürüyor? bizi kim kandırıyor? bizi kim aptal yerine koyuyor? kim elini cebimize atıyor? kim masal anlatıyor? cevabı sen benden daha iyi biliyorsun. hayır cevap ateistler ya da aleviler değil. evet buldun işte! tebrikler!
ha bu arada "mum söndü" falan diyen "sünni" arkadaşlara ufak bi sorum var:
"evli bir adamım, eşimden ayrıldım, evlatlığımla bana nikah düşer mi?" ya da
"evlatlığımın eşi bana helal midir?"
hadi bakalım koçlarım tefsirlere, hadislere güzelce saldırın bakalım. cevaplarınızı bekliyorum. *
ek:
bak bak hırta bak!! nerenizle okuyorsunuz lan şu yazdığımı? bana ne olum alevilerden bana ne sünnilerden? kimseyi yalayacak halim yok şu saatten sonra. ben bi durum tesbiti yaptım geçtim sen sorduğum soruya cevap ver hele nikahlı olan sorulara değil "bizi yıllardır kim sömürüyor aleviler mi kim bu anadolu'nun ağzına sıçtı aleviler mi?" buna cevap ver. hırt herifler sizi ya!
gelelim mevzuya;
fanatik değilim sadece küçük tecrübelerimden yola çıkarak yazıyorum; 100 sünni'den 70'i (hadi insaflı olayım) istismarcı, hırsız, yalancı ve ahlaksız olabilirken; 100 alevinin de anca olsa olsa 30 tanesi böyle adamlardır.
ulan bunlar türkmen adamlar, yörük adamlar (otoktonlar da vardır mutlaka otokton ney yeaaa?) kime ne zararı olur lan bunların? kasabalı sünnilerin aklı çakallığa çukulluğa çalışır anca her sakallıyı da dedesi zanneder.
bakın dikkat edin her alevi iyidir ya da her sünni maldır demiyorum sadece açık bi şekilde tanıdıklarımdan, duyduklarımdan, gördüklerimden yola çıkıyorum.
şimdi birbirimizi yemeyelim; bu ülkede onlarca yıldır bizi kim sömürüyor? bizi kim kandırıyor? bizi kim aptal yerine koyuyor? kim elini cebimize atıyor? kim masal anlatıyor? cevabı sen benden daha iyi biliyorsun. hayır cevap ateistler ya da aleviler değil. evet buldun işte! tebrikler!
ha bu arada "mum söndü" falan diyen "sünni" arkadaşlara ufak bi sorum var:
"evli bir adamım, eşimden ayrıldım, evlatlığımla bana nikah düşer mi?" ya da
"evlatlığımın eşi bana helal midir?"
hadi bakalım koçlarım tefsirlere, hadislere güzelce saldırın bakalım. cevaplarınızı bekliyorum. *
ek:
bak bak hırta bak!! nerenizle okuyorsunuz lan şu yazdığımı? bana ne olum alevilerden bana ne sünnilerden? kimseyi yalayacak halim yok şu saatten sonra. ben bi durum tesbiti yaptım geçtim sen sorduğum soruya cevap ver hele nikahlı olan sorulara değil "bizi yıllardır kim sömürüyor aleviler mi kim bu anadolu'nun ağzına sıçtı aleviler mi?" buna cevap ver. hırt herifler sizi ya!
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar