bugün
- beyazsemsiyeliyabanci43
- yorgun mermi26
- gammazlama yapmamak13
- sözlükte erkekleri istemiyoruz7
- güzel ayaklı bir kızla evlenebilirim4
- aziz yıldırım11
- kızının düğününde oynayan baba5
- hangi yazarla evlenmek isterdiniz10
- 7 haziran 2026 büyük sözlük ifşası32
- kabalcı3
- aşık olmak8
- ölüm4
- vurdurmayan sözlük yazarları3
- haysenin1212
- satranç haram yasaklansın7
- gammaz beni çaylak yapmaz ki gammaz beni çsy9
- diamond bosphorus'un tüm sözlüğe yürümesi6
- rte tanrı değildir2
- evlenilecek erkek nasıl anlaşılır3
- çağrı isimli yazar5
- sözlükteki deliler2
- hallelujah2
- azınlık için çoğunluğu görmezden gelmek2
- bu köyden olsam ne olacak8
- gina carano13
- sözlükteki vatan hainleri4
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle63
- yapay zeka moderatörü15
- çengel bulmaca çözer gibi entry giren yazar2
- sözlüğe messi trasfer olmuş5
- beyazpenisliyabancı2
- yaz geceleri4
- galatasaray sözlük2
- doktorlara saygının kalmamasının temel nedenleri7
- evlenilecek kadında aranan özellikler2
- en gey özelliğiniz15
- aylık 336 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- omurgasız tekerlek5
- hatırlanan en eski reklam sloganı5
- sevişmek istediğiniz kadın yazarlar7
- uludağ sözlükteki sıcak ve samimi aile ortamı8
- diamond bosphoruss denen yazar7
- mılli yazılım f-16 ların kabiliyetini artıracak9
- kemal kılıçdaroğlu ülkemizin sigortasıdır2
- anın görüntüsü21
- toplu taşıma3
- katatespizartmasi15
- sydney sweeney'in memeleri3
- avukata vermek2
- sözlüğün kırbacı8
çok doğru konuşmuş.Hamza hoca bıraktıktan sonra fark 11 e çıktı.her puan kaybı sonrası medyada yok enkaz bıraktı yok bilmem ne.Denizli çıkar bjk maçında hakem der yamaya döndük der transfer lazım der.yok efendim futbolcular kumdan kale gibi der.tabi hamza hoca kendini savunacak.Medyada adamı yok ki adamı savunsun.kaldı ki canlı izledim konuşmasını.gayet mantıklı konuştu.soru sordular cevap verdi.şampiyon olamaz demedi.11 puanı kapatması pek mümkün görünmüyor oynanan oyunda iç açıcı değil dedi.ama ne olacağı hiç belli olmaz dedi.kimin nasıl bir performans göstereceği de belli olmaz dedi.Bursa için de çok güzel şeyler söyledi.planlarından bahsetti.Galatasarayın bugünkü köt gidişatı Hamza hocaya yüklenmeye çalışılıyor tabi cevap verecek.işlerine gelmiyor konuşması tabi.Hamza hocanın tepkisi enkaz bırakmışım sanki algısı var ona diyor.galatasaraya asla değil.Gs yöneticilerine ve medyadaki bu algı operasyonuna tepki gösterdi.Merak etmeyin Hamza hoca Bursanın başında olduğunun farkında ve çok da başarılı olacak.biz elbirliğiyle çalışan üreten insanları yok etmeye çalışıyoruz.sadece hamza hoca değil ertuğrul ersun rıza hoca hepsi.malesef bizde düzen bozuk.yöneticiler kulüpleri batırıyor.saçma sapan işler yapıyor.taraftar da yıldız transfer çılgınlığı medya biri bi şey dese de ayağını kaydırsak derdinde vb.bizde düzen böyle devam ettikçe asla çok iyi bir futboldan avrupa takımı olmaktan bahsedemeyiz.istikrarsızız bir kere.3 güne hoca değişiyor.başarılı olan da gidiyor olmayan da.düzen bozuk.bu bozuk düzende olan da başarılı hocalara oluyor genelde
güncel Önemli Başlıklar