bugün

galatasaray

işlerin hiç de iyi gitmediği takım, takımım. büyük hedeflerin varsa, büyük düşünmek zorundasın. bu iş artık tek bir hava topunu dahi indiremeyen burak yılmaz ve rakip ceza sahasında topu ceza sahası dışındaki rakibe pas atan umut bulut ile olmaz. galatasarayın ezelden beri iki sorunu vardı. birincisi ön libero, ikincisi de santrafor. melo libero olayını tamamen kapatmış, sıkıntımız gol yollarında olmaya başlamıştı.

dün burak sakatlandı, ki ben zerre kadar inanmıyorum onun sakatlandığına. bonservis bedelini düşürmemek adına bıraktı maçı. galatasarayı gole götürecek adam yok. kalmadı, umut ve burak kendilerini yavaş yavaş bitiriyorlar. alternatif bir yabancı santrafor takıma şart. takımı ateşlendirecek tek bir futbolcu dahi yok bunu dün görmüş olduk. muslera'ya nazar falan mı değdi orasını bilmiyorum ama 15 lig maçında 20 gol yemek öyle her kalecinin harcı değil. eleştirilen tolga zengin dahi ligde 10 gol yedi. umarız ki, silkelenip kendine gelerek tekrar o istediğimiz oyunu saha yansıtabilir futbolcular.

ha bir de, sabri sadece koşuyorsun be kardeşim.
© copyright 2005 - 2026