bugün

fenerasyon

(bkz: yüksek düzeyde ayar içeren entry)

tanım: başarısızlığa kılıf aramak için fonetik ahenkten türetilmiş ifade.
iftira atmak güzel şeydir. ama iftiranın bile adabı olur. mesela elle atılan goller, verilmemesi gereken penaltılar şu bu...ayıp be! kaç elle gol atmıştır fenerbahçe, son 2 sezon toplasanız kaç penaltı atmıştır fenerbahçe? bazılarının haklı olanlarını bırakın hadi, haksız yere alın teri akıtanların puanlarını çaldıkları uydurma penaltılarının 1/12'si oranında olabilir mi acaba?

bilmeyen dünkü çocuklara söyleyelim fenerasyon dediğiniz şeyin başkanı Gs'li.
bu kadar ağlak olmamak lazım. erkek adamdan sürekli ağlaması beklenmez, biraz duruş beklenir. ama tek yapıp yapabilecekleri sanaldan atar gider yapmak olanlardan ne beklenir? eziklik, aşağılık kompleksi, çirkeflik sonucunda kamuoyu yaratmaktır bu ve benzeri ifadelerin amacı. ama önemli olan nokta şu, gerek insan kalitesi gerekse vizyoner bakış açısı olarak iyi durumda olan fenerbahçe kulübünün aleyhinde kamuoyu yaratmak yerine, ali samiyen'de cinsel taciz var diyen Gs'li spor yazarlarının, fenerbahçe bizi her alanda geçti itirafını yapan Gs'li yöneticilerin fikrini değiştirin.

bunu da kulübünüze destek olarak yapın. bedava forma dağıtılıyor diye ancak o zaman 10 milyon'a bilet alarak, 15.000 kişilik stadı dahi dolduramayarak, forma almayarak, kombine almayarak, kulübün sırtından geçinerek, her maçta ana avrat küfrederek güzel giden takımınızın ayak takımı olarak kalırsınız.

nkfvas kaşkolları takmakla, hepiniz o...çocuğusunuz pankartları asmakla, şampiyon olunmaz. büyük olunmaz. küçüldükçe küçülünür. bir süreliğine bu çapınızla ve ufkunuzla sizi ezeli rakip ya da ebedi dost olarak görmüyor, ihmal edilecek kadar küçük değerlik olarak yorumluyoruz.

(bkz: nokta)